22 Ekim 2014, Çarşamba 08:03:27

LUFTHANSA'YA ŞİMDİ DE MAHKEME ŞOKU!

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın, grevin iptal edilmesi amacıyla Hessen Eyalet İş Mahkemesi'ne yaptığı müracaat reddedildi.
  • Kanuni halkım rahat olsun kuffar halkı imrensin dermiş.şimdi biz adamlara imreniyoruz...şimdi onların adaletine imreniyoruz.

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın, grevin iptal edilmesi amacıyla Hessen Eyalet İş Mahkemesi'ne yaptığı müracaat reddedildi. Mahkeme, grevin devam edebileceği yönünde karar aldı. Dün gece yarısına kadar devam eden grev nedeniyle kısa ve ortanın yanı sıra uzun mesafeli uçuşlardan bazıları yapılamadı.

Alman Pilot Sendikası Cockpit (VC) sözcüsü Markus Wahl, Lufthansa'nın daha önce de altı kez mahkemeye gittiğini ve her defasında ret cevabı aldığını belirterek grevin uzatılıp uzatılmayacağı konusunda kapıyı aralık bıraktı.

Lufthansa ise grev süresi içinde birçok uçuşun yapılamayacağını açıkladı. Şirket, yaklaşık 700 seferin gönüllü pilotlar ve diğer havayolu şirketlerinin yardımıyla yapılacağını duyurdu.

Almanya'da grev süresince uçuşların yaklaşık üçte ikisinin iptal edileceği ancak bu sayıların yine de değişebileceği kaydedildi. Grevden 250 bin yolcunun etkileneceği ifade edildi.

Frankfurt ve Berlin havalimanlarında grev nedeniyle kuyruklar oluştu. Lufthansa yetkilileri tarafından bilgilendirilen yolculara içecek ikramı yapılıyor. Lufthansa, Alman Pilot Sendikası Cockpit ile erken emeklilik konusunda anlaşma sağlayamamıştı. 

LUFTHANSA'YA ŞİMDİ DE MAHKEME ŞOKU!

Yorumlar

Vay be ~ 9 yıl önce
Kanuni halkım rahat olsun kuffar halkı imrensin dermiş.şimdi biz adamlara imreniyoruz...şimdi onların adaletine imreniyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000