09 Aralık 2011, Cuma 11:40:40

LUFTHANSA'YA SERT TEPKİ...

Yunanistan’da bilet satan acentelerden; Lufthansa, Austrian Airlines ve Swis için ayrı ayrı garanti isteyen Lufthansa Grubu, birlik ve derneklerden tepki çekti..
  • helal olsun LUFTHANSAYA ALMANYADA yasayan biri olarak AVRUPANIN kamburudur YUNANISTAN bi ise yaramaz calismazlar öyle sadaka falan gecinir FRANSA-ALMANYAnin verdigi parayla bir tek turizmi vardir.Az demis LUFTHANSA adalari isterdim ben olsam
Lufthansa Grubu, ülkedeki ekonomik krizi gerekçe göstererek IATA koruması altında olmayan acentelerden her bir havayolu şirketi için, 31 Aralık tarihine kadar, eşit bir teminat isteyince, acentelerin birliği konumunda bulunan HATTA bir toplantı yaparak tepki gösterdi.
 
HATTA, Lufthansa’nın istediği teminatların, hem IATA kuralları, hem de ticari ilişkilerin değerleri çerçevesinde anlamsız bulduğunu açıklarken, ülkedeki krizin tüm sektörü zor duruma soktuğu bir dönemde böyle bir talep gelmesini de gerçeğin göz ardı edilmesi olarak yorumladı.
LUFTHANSA'YA SERT TEPKİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
helal olsun LUFTHANSAYA ALMANYADA yasayan biri olarak AVRUPANIN kamburudur YUNANISTAN bi ise yaramaz calismazlar öyle sadaka falan gecinir FRANSA-ALMANYAnin verdigi parayla bir tek turizmi vardir.Az demis LUFTHANSA adalari isterdim ben olsam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000