01 Eylül 2014, Pazartesi 12:50:19

LUFTHANSA'YA GREV ŞOKU!

Yaklaşık 5400 pilotun üye olduğu Cockpit Sendikası, Lufthansa’da yapılması planlanan uyarı grevlerinin tarihi hakkında bir açıklama yapmadı.
  • Bizim mantığa göre dış mihrakların oyunu bu. Haliyle bizim iç mihraklar da buna dahil olabilir.
  • Şark cephesi , Bildiğiniz gibi.....Köleler, Köle oldukların farkın da olmak istemiyor...ortadoğu kültürü....
  • almanyada bunlara vatan haini diyen yok mu?
  • Bizim pilotlarımızda uyumak dışında sadece uçaun almanyanın açgını biz kapatalım. "Benim sorunum yok şirketle" diyen pilotlar.. Sizde hergün haklarınızı kaybederek günden güne daha çok yorularak uçun... Hiç sistem bunu gerektiyor.. Bahanesine sarılmadan.
  • grev 305 gibi bir gun ansızın kimseye haber vermeden biz işe gitmiyoruz diyerek yapılmaz. Bu şekilde medeni olarak yapılır.
  • esej cok olursa sırtına semer vuran cok olur
  • Medeni bir ülkenin hakkini arayabilen vatandaşlarina, hak aramaya saygiyla bakan politikacilarina, hak arayan işçilerine saygiyla davranan isverenlerine kisacasi insan gibi yasamanin mumkun oldugu mutlu insanlarin ulkerine ozeniyoruz
  • Aman hemen greve. Aman gecikmeyin. Almanya' ekonomisine nasıl daha fazla zarar verebilirsiniz, dörtelle çalışın. İşte sendikanın faydaları!!!

Yaklaşık 5400 pilotun üye olduğu Cockpit Sendikası, Lufthansa’da yapılması planlanan uyarı grevlerinin tarihi hakkında bir açıklama yapmadı. Sendika sözcüsü, bugünden itibaren her an uyarı grevlerini başlatabileceklerini yolcuların ve şirketin hazırlıklı olması gerektiğini belirtti.

Sendika grevlerin tarihi hakkında Lufthansa yönetimine önceden haber vereceklerini belirtti. Lufthansa’nın yan şirketi Germanwings’te geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen uyarı grevlerinde sendika işvereni 24 saat önceden uyarmıştı. (Sabah.de)

LUFTHANSA'YA GREV ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizim mantığa göre dış mihrakların oyunu bu. Haliyle bizim iç mihraklar da buna dahil olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şark ~ 10 yıl önce
Şark cephesi , Bildiğiniz gibi.....Köleler, Köle oldukların farkın da olmak istemiyor...ortadoğu kültürü....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hain ~ 10 yıl önce
almanyada bunlara vatan haini diyen yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizim pilotlarımızda uyumak dışında sadece uçaun almanyanın açgını biz kapatalım. "Benim sorunum yok şirketle" diyen pilotlar.. Sizde hergün haklarınızı kaybederek günden güne daha çok yorularak uçun... Hiç sistem bunu gerektiyor.. Bahanesine sarılmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev ~ 10 yıl önce
grev 305 gibi bir gun ansızın kimseye haber vermeden biz işe gitmiyoruz diyerek yapılmaz. Bu şekilde medeni olarak yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esej ~ 10 yıl önce
esej cok olursa sırtına semer vuran cok olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio ~ 10 yıl önce
Medeni bir ülkenin hakkini arayabilen vatandaşlarina, hak aramaya saygiyla bakan politikacilarina, hak arayan işçilerine saygiyla davranan isverenlerine kisacasi insan gibi yasamanin mumkun oldugu mutlu insanlarin ulkerine ozeniyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev ~ 10 yıl önce
Aman hemen greve. Aman gecikmeyin. Almanya' ekonomisine nasıl daha fazla zarar verebilirsiniz, dörtelle çalışın. İşte sendikanın faydaları!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000