28 Kasım 2008, Cuma 16:57:06

Lufthansa'nın yeni markası Lufthansa Italia

Yeni bir İtalyan havayolu şirketi kurulması planlanıyor.Lufthansa Italia Kuzey İtalya şehirlerinden Avrupa’ya 99 Euro’dan başlayan fiyatlarla direkt uçuşlar düzenliyor. Rezervasyon işlemleri başladı.

Lufthansa yeni markası “Lufthansa Italia” ile İtalya’da yeni bir markayı piyasaya sürdü. Yeni marka Lufthansa’nın güvenilirlik ve üstün kalite gibi bilinen değerlerini İtalyan stiliyle birleştiriyor. Lufthansa yeni markasıyla 2009 yılının şubat ayından itibaren altı uçaklık filosuyla Kuzey İtalya’dan Avrupa metropollerine sefer düzenlemeye başlıyor. Lufthansa 2009 yılı başında bu marka ile kendine ait bir İtalyan havayolu şirketi kuracak ve bir İtalyan Air Operator Certificate (AOC) talebinde bulunacak. Deutsche Lufthansa AG yönetim kurulu başkanı Wolfgang Mayrhuber yeni kurulacak havayolu şirketine ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı: “Lufthansa Italia ile gelecekte de büyüme potansiyeline sahip olan talebin yoğun olduğu önemli bir pazara girmiş olacağız. İtalyan müşterilerimize Kuzey İtalya’dan Avrupa metropollerine zengin bir uçuş ağı sunuyoruz. Milano ve Lombardiya Avrupa’nın en önemli ve güçlü ekonomik bölgeleri arasında yer alıyor. Bu bölgeler ile Avrupa arasında havayolu ulaşım ağı oluşturulması çok önemlidir. İşte bunu Lufthansa Italia ile gerçekleştiriyoruz.”

2 Şubat 2009 tarihinden itibaren Barcelona ve Paris (Charles de Gaulle) seferleri başlatılıyor. Dört hafta sonra uçuş ağı Brüksel, Budapeşte, Bükreş ve Madrid’i de kapsayacak şekilde genişleyecek. 2009 yılının mart ayı sonunda yürürlüğe girecek olan yaz tarifesiyle birlikte Londra (Heathrow) ve Lizbon da uçuş ağına dahil edilecek. Lufthansa yolcuları yeni uçuşlarla Avrupa metropollerine direkt ulaşım olanağı elde etmiş olacaklar. Lufthansa İtalia tarafından düzenlenecek uçuşlar için 13 Ekim 2008 tarihinden itibaren rezervasyon yapılabiliyor. Tüm uçuşlarda Airbus A319 tipi uçaklar kullanılacak ve Business ve Economy Class olarak yolculara her uçakta toplam 138 koltuk sunulacak. Uçakların iç tasarımı İtalyan zevkine uygun olarak hazırlandı. Uçakta yolculara İtalyan uçuş ekibi eşlik edecek ve yolculara İtalyan spesiyaliteleri ikram edilecek.

Yolculara havaalanında daha fazla hizmet sunabilmek amacıyla Malpensa havalimanının altyapısı Milano havaalanının işletmesini üstlenmiş olan SEA şirketi işbirliğiyle aşamalı olarak yenilenecek. Lufthansa yolcuları 2009 ilkbaharından itibaren yenilenmiş salonlardan yararlanabilecek ve otoparktan uçuş kapısına çok daha rahat ve hızlı şekilde ulaşabilecekler.

Lufthansa'nın yeni markası Lufthansa Italia

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000