23 Ocak 2012, Pazartesi 20:41:57

LUFTHANSA'NIN PARTNERİ İFLAS ETTİ

Çoğunlukla Lufthansa yolcusu taşıyan Cirrus Havayolları, bütün uçuş operasyonlarını durdurduğunu açıkladı.
  • ya valla anlamıyorum. insan insandır! insanları, dini, rengi, ırkı, cinsiyeti, fikri, özrü vb gibi şeylerden dolayı neden ayırıyorsunuz? hiç mi vicdan kalmadı, insanlıktan bu kadar mı uzaklaştınız.
  • @Inanilmaz diyene: Ne yazikki baska ülkede degil benim yasadigim ülke de oluyor ve ben kendim bizzat bu durumdan etkileniyorum...... Evet dogru ne yazikki TR de halen torpili is yürüyor, ama ne yazikki bu torpil Almanya da da gecerli. Torpilin olmadan hic bir yerde sansin yok ! Ya sansin yaver gidecek yada Torpilin ise yarayacak. Gercek su zaman da bu. 20 yil önceki Havacilik degil artik yasadigimiz zaman cok farkli. Sirketlerde-elemanlarda sadece cikarlarini düsünüyor. THY veya herhangi baska bir sirket fark etmiyor hepsi eleman cikarip / istasyon kapatim yenisini aliyorlar....
  • çok dogru düşünüyorsunuz size tamamen hak veriyorum.ama başka ülkelerdeki şirketlerdeki işşiz kalan insanlara üzüleceğimize THY'de bu şirkete emeğini ve yıllarını vermiş torpili olmayan binlerce eski personel bu yönetim tarafından nedensiz, keyfi olarak işten atıldı ,ekmeğiyle oynandı. kendi ülkemizdeki mağdur edilen bu insanların durumuna üzülseniz daha iyi olur. aynı şirkette daha da birçok insan ekmeğinden olacak bu gidişle.üstelik işten çıkarılan,hakkı yenen personelin yerine durmadan sürekli torpilli yandaşlar,hemşeriler işe alınıyor.önce bunları görmek lazım.
  • 300 e yakin eleman issiz kalliyor siz müslüman / hristian tartismasi yapiyorsunuz. Su zamanda onca kisi nasil is bulacak diye düsündünüzmü? Nasil ev, coluk cocuk gecindireceklerini düsündünüzmü. Bir Sirket daha batti allah yardim etsin elemanlarina
  • yoruma bak! cok sevinmeyecekmisiz, cunku bir suru musluman da issiz kalacakmis!! bilsek ki, issiz kalacaklarin alayi hristiyan, uzulmemize gerek kalmayacak, oyle mi? bu nasil bir zihniyettir, bu nasil bir kafadir, insanlar hakkindaki tutumlarini o insanlarin mensup olduklari dine gore sekillendiren bu anlayis nasil bir anlayistir!
  • sahibinden uçakları temiz, işler durumda,bakımları yapılmış çok ucuza kelepir havayolu.thy hemen fiyat teklifi versin :)))
  • THY yonetiminden tiyo alsalardi baslarina bunlar gelmezdi :)
  • aynı zamanda bisürürü müslüman da işsiz kalcak
  • canımızı kimlere emanet ediyoruz.yetkililer görev başına!!!1!!
  • thy bu haberi duyunca hemen bu şirketi de satın almak için temasa geçer,görüşmelere başlar :))))
Daha çok Almanya içinde orta büyüklükteki uçaklarla seferler yapan Almanya Saarbrücken merkezli havayolu, borçlarını karşılayamayacağını Alman Federal Havacılık Dairesi (Luftfahrt-Bundesamt – LBA) bildirdi.

Cirrus havayolu şirketi kendi internet sayfasında kamuoyuna konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, LBA, şirketin bütün uçuş faaliyetlerini durdurduğunu, DPA’ya yazılı olarak doğruladı.

Cirrus Genel Müdürü Ingrid Schultheiss, DPAD ajansına uçuşların mali sebeplerden Cuma akşamından bu yana “dondurulduğunu” duyururken, yaklaşık 300 Cirrus çalışanının şimdilik işlerine son verilmediğini açıkladı.

Mali çıkmaza giren Cirrus şirketi, daha önceleri İsviçreli SkyWork Airlines havacılık şirketiyle muhtemel ortaklık görüşmeleri sürdürdüğü, bunların sonuçsuz kaldığı biliniyor.

LBA sözcüsü Cornelia Cramer, basına yolcuların mağdur olmayacağını, biletlerin hemen hepsinin Lufthansa uçuşlarına kaydırıldığını belirtti.

1995 yılında Alman vatandaşı Gerd Brandecker tarafından kurulan şirketin 7 adet uçağı, şimdilik Saarbrücken Havalimanında beklemekte.

LUFTHANSA KEMER SIKMA POLİTİKASINA GİDİYOR

6 Şubat 2012 tarihinden itibaren tasarruf paketi uygulamaya konacağı bildirilen Lufthansa Havayolları'nın, bu tasarruf programında özellikle grup bünyesindeki Austrian Airlines, Swiss ve Germanwings havayolu şirketlerini etkileyeceği belirtilmişti.

LUFTHANSA'NIN PARTNERİ İFLAS ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 12 yıl önce
ya valla anlamıyorum. insan insandır! insanları, dini, rengi, ırkı, cinsiyeti, fikri, özrü vb gibi şeylerden dolayı neden ayırıyorsunuz? hiç mi vicdan kalmadı, insanlıktan bu kadar mı uzaklaştınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
@Inanilmaz diyene: Ne yazikki baska ülkede degil benim yasadigim ülke de oluyor ve ben kendim bizzat bu durumdan etkileniyorum...... Evet dogru ne yazikki TR de halen torpili is yürüyor, ama ne yazikki bu torpil Almanya da da gecerli. Torpilin olmadan hic bir yerde sansin yok ! Ya sansin yaver gidecek yada Torpilin ise yarayacak. Gercek su zaman da bu. 20 yil önceki Havacilik degil artik yasadigimiz zaman cok farkli. Sirketlerde-elemanlarda sadece cikarlarini düsünüyor. THY veya herhangi baska bir sirket fark etmiyor hepsi eleman cikarip / istasyon kapatim yenisini aliyorlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok dogru düşünüyorsunuz size tamamen hak veriyorum.ama başka ülkelerdeki şirketlerdeki işşiz kalan insanlara üzüleceğimize THY'de bu şirkete emeğini ve yıllarını vermiş torpili olmayan binlerce eski personel bu yönetim tarafından nedensiz, keyfi olarak işten atıldı ,ekmeğiyle oynandı. kendi ülkemizdeki mağdur edilen bu insanların durumuna üzülseniz daha iyi olur. aynı şirkette daha da birçok insan ekmeğinden olacak bu gidişle.üstelik işten çıkarılan,hakkı yenen personelin yerine durmadan sürekli torpilli yandaşlar,hemşeriler işe alınıyor.önce bunları görmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
300 e yakin eleman issiz kalliyor siz müslüman / hristian tartismasi yapiyorsunuz. Su zamanda onca kisi nasil is bulacak diye düsündünüzmü? Nasil ev, coluk cocuk gecindireceklerini düsündünüzmü. Bir Sirket daha batti allah yardim etsin elemanlarina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yoruma bak! cok sevinmeyecekmisiz, cunku bir suru musluman da issiz kalacakmis!! bilsek ki, issiz kalacaklarin alayi hristiyan, uzulmemize gerek kalmayacak, oyle mi? bu nasil bir zihniyettir, bu nasil bir kafadir, insanlar hakkindaki tutumlarini o insanlarin mensup olduklari dine gore sekillendiren bu anlayis nasil bir anlayistir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sahibinden uçakları temiz, işler durumda,bakımları yapılmış çok ucuza kelepir havayolu.thy hemen fiyat teklifi versin :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY yonetiminden tiyo alsalardi baslarina bunlar gelmezdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aynı zamanda bisürürü müslüman da işsiz kalcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
canımızı kimlere emanet ediyoruz.yetkililer görev başına!!!1!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy bu haberi duyunca hemen bu şirketi de satın almak için temasa geçer,görüşmelere başlar :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000