26 Mart 2014, Çarşamba 09:32:58

LUFTHANSA'NIN İNİŞİ KORKUTTU!

Alman Lufthansa Havayolları'nın Münih-Narita (Japonya) seferini yapan uçağı sert iniş gerçekleştirip hasar aldı.
  • Camaroth camaroth
  • tokyo narita havaalanı yan ruzgarları ile çok meşhurdur son derece tehlikeli sert ve hızı saatte 120 km den geçer buda ciddi sorun çıkartıyor.. sıkça uçaklar pistti pas geçip tekrar inişi denerler.. gayet normal burada pilotları tebrik etmek lazım başarılı iniş için. sertçe pistte teker koyuyor çünkü rüzgar yandan hızlı ve sert esiyor bunu da iniş de görüyorsunuz, yan yan geliyor arkayı toparlamak için
  • Burada haber Lufthansanın başına gelmiş talihsiz bir olay ve THY'yi askeri ve sevil pilotları karşılaştırıp konuşmanız ne kadar doğru ve söylediğiniz yorumlarda keza öyle lütfen arkadaşlar birbirini kötüleme işlerine girmeyip birbirimize yardımcı olalım.
  • Türkçe imla bilgisi veren arkadaş yazdığını bir daha oku.Sende bir üniversite okumuş fakat bir iş bulamamış sonra gelmiş pilot olmuş arkadaşlardansin anlaşılan.Psikolojin kötü bir kazaya karışman an meselesi umarım olmaz
  • bir bitirmediniz asker pilotlar sivil pilottan daha iyidir veya daha ıyı ıner vb muhabbetlerını. Boyle bır durum yok. askeri pilotların sivilde hiç bir ustunlugu olamaz. Thy akademı yaklasık 2 sene egıtım verıyo en kalitelı sekılde en yenı ucaklarla yetıstırıo kısacası askerı pılotları oldugundan fazla ovmeyı bırakın. suna degınmek ıstıyorum thy yabancı pılot alıyo askerı pılot almıyo dıye hangısını ısterse onu alır askeriye askerı okullara meslege yonelık bahanesıyle teknık lıselerı almayıp yabancı ogrencı alınca bırsey olmuyoda thy yabancı pılot alıncamı sıkıntılanıonuz
  • Ah askerler ile uğraşmayın , eminim çok acısı var , sana F-100 pitosu yakışır diyeceğim ama , bu seferde sürat saati okumaz , seni en iyisi acılarında başbaşa bırakıyorum...
  • arkadaşlar,3,havalimanımız bittiğinde özellikle kış günlerinde böyle inişleri orada çok yaşayacağız şimdiden hazırlıklı olun.
  • Haberi okuyalım diye girdik , yine yorumlarda boğulduk. Bende sivil kökenliyim ve florya da eğitim aldım. Tanıdıgım bildiğim tek torpil "ihtimali" olanlarda , kaptan çocuklarıydı. Kaptan çocuğu olmasa , mebus tanıdığı olsa ne olacak ? Şirketin yarısını baba oğul uçuruyor, şimdi revamı torpille giren varsa ? Zaten varolan bir durumu yeniymiş gibi allayıp pullamayın. O da gelde buda gelse , tanıdıgı olan öne çıkıyor işte.
  • Türkçe imla bilgisi : Arkadaşlar; Fıstıkçı Şahap.... Burada kullanılan f,s,t,k,ç,ş,h,p harfleri ile biten kelimeler, mutlaka yine sert sessizle biten ekler alırlar. Örnek: yapılmışdır değil, yapılmıştır. Gelmişdir değil, gelmiştir. Ahkam kesen pilot önce Türkçe konuşmayı öğrensin. Ben bir "sivil pilot'um".... Hepinizden daha iyi iner, daha iyi kalkarım. Uçuculuk, bilek, bilgi, ingilizce.. vs gibi konularda sizin gibilere haddini bildiririm. Daha bir tane ASR'm yoktur. Hodri meydan. Sen daha kendi lisanını konuşamıyorsun, İngilizce'de yaşattığınız rezalet yüzünden hepimiz defalarca sınavlara girdik. Kaza-kırım, event/incident incelemelerine ve istatistiklerine bir bak. Hepsini bu güne kadar askerler yapmış durumda. Sivillerin hiçbir kazası şurada dursun, incident'ı, event'ı yok. Yeter artık bırakın bu böbürlenmeyi. Anlayın artık. Özel değilsiniz. Sıradansınız.
  • Torpilsiz 3 yıldır bekleyen arkadas neden ise giremediniz? Ben pilot değilim ama lisans varsa ingilizcede sorun vardır onda sorun yoksa adli sicil kaydınız uygun değildir? Elbet bir hava yolunun ihtiyacı vardır benim arkadasım 3 ayda iş buldu bence sizin bekleme sebebiniz başka? THY yi mi istiyorsunuz?

Alman Lufthansa Havayolları'nın Münih-Narita (Japonya) seferini yapan uçağı sert iniş gerçekleştirip hasar aldı.

18 Mart’ta gerçekleşen olayda Almanya’nın Münih kentinden Japonya’nın Narita kentine sefer gerçekleştiren Lufthansa Havayolları'na ait A340-600 tipi yolcu uçağı Narita Havalimanı'nın 16R pistine sert iniş gerçekleştirdi. İniş sırasında yolcular arasında da panik yaşandığı öğrenilirken uçakta arıza tespit edildi.

Apronda kontrolden geçirilen uçağın iniş takımlarında çeşitli hasarlar tespit edildi, bakıma alınan uçak onarımının tamamlanmasına kadar uçuştan çekildi.

LUFTHANSA'NIN İNİŞİ KORKUTTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Camaroth camaroth

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
tokyo narita havaalanı yan ruzgarları ile çok meşhurdur son derece tehlikeli sert ve hızı saatte 120 km den geçer buda ciddi sorun çıkartıyor.. sıkça uçaklar pistti pas geçip tekrar inişi denerler.. gayet normal burada pilotları tebrik etmek lazım başarılı iniş için. sertçe pistte teker koyuyor çünkü rüzgar yandan hızlı ve sert esiyor bunu da iniş de görüyorsunuz, yan yan geliyor arkayı toparlamak için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Burada haber Lufthansanın başına gelmiş talihsiz bir olay ve THY'yi askeri ve sevil pilotları karşılaştırıp konuşmanız ne kadar doğru ve söylediğiniz yorumlarda keza öyle lütfen arkadaşlar birbirini kötüleme işlerine girmeyip birbirimize yardımcı olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkçe imla bilgisi veren arkadaş yazdığını bir daha oku.Sende bir üniversite okumuş fakat bir iş bulamamış sonra gelmiş pilot olmuş arkadaşlardansin anlaşılan.Psikolojin kötü bir kazaya karışman an meselesi umarım olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıvil pılot ~ 10 yıl önce
bir bitirmediniz asker pilotlar sivil pilottan daha iyidir veya daha ıyı ıner vb muhabbetlerını. Boyle bır durum yok. askeri pilotların sivilde hiç bir ustunlugu olamaz. Thy akademı yaklasık 2 sene egıtım verıyo en kalitelı sekılde en yenı ucaklarla yetıstırıo kısacası askerı pılotları oldugundan fazla ovmeyı bırakın. suna degınmek ıstıyorum thy yabancı pılot alıyo askerı pılot almıyo dıye hangısını ısterse onu alır askeriye askerı okullara meslege yonelık bahanesıyle teknık lıselerı almayıp yabancı ogrencı alınca bırsey olmuyoda thy yabancı pılot alıncamı sıkıntılanıonuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 10 yıl önce
Ah askerler ile uğraşmayın , eminim çok acısı var , sana F-100 pitosu yakışır diyeceğim ama , bu seferde sürat saati okumaz , seni en iyisi acılarında başbaşa bırakıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
arkadaşlar,3,havalimanımız bittiğinde özellikle kış günlerinde böyle inişleri orada çok yaşayacağız şimdiden hazırlıklı olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haberi okuyalım diye girdik , yine yorumlarda boğulduk. Bende sivil kökenliyim ve florya da eğitim aldım. Tanıdıgım bildiğim tek torpil "ihtimali" olanlarda , kaptan çocuklarıydı. Kaptan çocuğu olmasa , mebus tanıdığı olsa ne olacak ? Şirketin yarısını baba oğul uçuruyor, şimdi revamı torpille giren varsa ? Zaten varolan bir durumu yeniymiş gibi allayıp pullamayın. O da gelde buda gelse , tanıdıgı olan öne çıkıyor işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkçe imla bilgisi : Arkadaşlar; Fıstıkçı Şahap.... Burada kullanılan f,s,t,k,ç,ş,h,p harfleri ile biten kelimeler, mutlaka yine sert sessizle biten ekler alırlar. Örnek: yapılmışdır değil, yapılmıştır. Gelmişdir değil, gelmiştir. Ahkam kesen pilot önce Türkçe konuşmayı öğrensin. Ben bir "sivil pilot'um".... Hepinizden daha iyi iner, daha iyi kalkarım. Uçuculuk, bilek, bilgi, ingilizce.. vs gibi konularda sizin gibilere haddini bildiririm. Daha bir tane ASR'm yoktur. Hodri meydan. Sen daha kendi lisanını konuşamıyorsun, İngilizce'de yaşattığınız rezalet yüzünden hepimiz defalarca sınavlara girdik. Kaza-kırım, event/incident incelemelerine ve istatistiklerine bir bak. Hepsini bu güne kadar askerler yapmış durumda. Sivillerin hiçbir kazası şurada dursun, incident'ı, event'ı yok. Yeter artık bırakın bu böbürlenmeyi. Anlayın artık. Özel değilsiniz. Sıradansınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Torpilsiz 3 yıldır bekleyen arkadas neden ise giremediniz? Ben pilot değilim ama lisans varsa ingilizcede sorun vardır onda sorun yoksa adli sicil kaydınız uygun değildir? Elbet bir hava yolunun ihtiyacı vardır benim arkadasım 3 ayda iş buldu bence sizin bekleme sebebiniz başka? THY yi mi istiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsiz ~ 10 yıl önce
Merhaba, 3 yıldır beklemiyorum. Neden iş bulamadığımı ben de anlamış değilim. Allah'ın bir sevgili kulu çıkıp ta kardeş seni bundan dolayı almıyoruz demiyor. İngilizce'de sorun yok(TOEFL=79). Sicilim ak süt kadar temiz(resmi kayıtlardaki sicilimden bahsediyorum). Var mı bir önerin? Teşekkürler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000