03 Aralık 2016, Cumartesi 09:39:23

Lufthansa'nın hizmet merkezi Kağıthane'ye taşındı

Lufthansa InTouch Hizmet Merkezi, Zincirlikuyu'dan Kağıthane'de bulunan Papirus Plaza'ya taşındı.
  • TK niye hala merkezden balans yapmaya başlamıyor ? TK da kaç personel var acaba GLC de ? niye yer hizmetlerine yeterince yatırım istihdam yapılmıyor ? Paralar hep pazarlamaya ve sponsorluklara gidiyor ama asıl yatırımın operasyon ağırlıklı altyapıya yapılması lazım...sene kaç oldu hala troya...
  • Suan divert oliyo sawda pisten dolayi haber nerde

Lufthansa InTouch Hizmet Merkezi, Zincirlikuyu'dan Kağıthane'de bulunan Papirus Plaza'ya taşındı.

Yeni ofis 1400 metrekare alana sahip ve 200'den fazla müşteri hizmetleri danışmanı ile hizmet verecek.

Lufthansa InTouch, Lufthansa Grubunun yetkinlik merkezi olarak müşteri hizmetleri alanında dünya çapında 8 lokasyonda faaliyet gösteriyor. Lufthansa InTouch Istanbul Hizmet Merkezi 2003 yılında kuruldu ve Lufthansa, SWISS ve Austrian Airlines yolcularına haftanın 7 günü destek veriyor.

Lufthansa InTouch İstanbul uluslararası havacılık sektöründe Almanca ve İngilizce konuşan adaylar için kariyer geliştirme fırsatları da sunuyor.

Her yıl dünya genelinde Lufthansa InTouch Hizmet Merkezleri telefon ya da e-posta, chat ve sosyal medya aracılığıyla yaklaşık olarak 11 milyon müşteri işlemi gerçekleştiriyor. Toplam 2 bin müşteri hizmetleri danışmanı 30'dan fazla dilde, 90'ı aşkın ülkedeki müşterilere 200 farklı alanda hizmet veriyor.

Müşteri hizmetleri danışmanları yolcuların biletleme işlemlerini, rezervasyon değişikliklerini gerçekleştiriyor, bagaj ve Lufthansa Grubunun bağlılık programı hakkında bilgi sunuyorlar. Aynı zamanda seyahat acenteleri için bir iletişim noktası görevini yürütüyorlar.

Lufthansa InTouch ile eş zamanlı olarak Global Load Control'ün (GLC) Istanbul şubesi de Kağıthane'deki yeni plazaya taşındı. GLC, İstanbul'daki faaliyetlerine 2007 yılında başladı. Bugün ise firmada 44 uzman Lufthansa ve Lufthansa Group'un diğer havayollarının uçuşları için ağırlık ve denge hesaplamaları yapıyor.

GLC bir uçuş yapılmadan önce üzerinden geçilmesi gereken birçok adımı yönetiyor. Uçağın ağırlık merkezinin her zaman onaylanmış sınırlar içinde olmasını ve yapısal ağırlık ve denge sınırlamalarına uyulmasını sağlıyor.

Lufthansa InTouch Operasyon Direktörü Ulf Widera, "Danışmanlarımızı kapsamlı bir eğitim ve kariyerlerini ileriye taşımaları için özel olarak tasarlanmış yetenek geliştirici programlarla kalifiyeli hale getiriyoruz. Bunun yanı sıra çalışan bağlılığını arttırmak için çalışanlarımıza cazip olanaklar sunmaktayız. Danışmanlar uluslararası deneyimler kazanmak için diğer merkezlerimizden bir meslektaşlarıyla çalışma yerlerini değiştirebilir veya bilgi hazinelerini genişletmek için hizmet verilen havaalanlarını yerinde ziyaret edebilirler." ifadelerini kullandı.

İstanbul'un 8 merkezden biri olmasından ziyade en yeni en modern birimi olmasının kendilerini mutlu ettiklerini belirten Widera, "İstanbul'da bağlarımız 13 yılı aşkın var. İstanbul ile sürekli dayanışma halindeyiz." dedi.

Lufthansa'nın hizmet merkezi Kağıthane'ye taşındı

Yorumlar

TK daki GLC ~ 7 yıl önce
TK niye hala merkezden balans yapmaya başlamıyor ? TK da kaç personel var acaba GLC de ? niye yer hizmetlerine yeterince yatırım istihdam yapılmıyor ? Paralar hep pazarlamaya ve sponsorluklara gidiyor ama asıl yatırımın operasyon ağırlıklı altyapıya yapılması lazım...sene kaç oldu hala troya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnfo ~ 7 yıl önce
Suan divert oliyo sawda pisten dolayi haber nerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000