15 Şubat 2013, Cuma 11:14:36

LUFTHANSA'NIN FIRST CLASS KALİTESİ TESCİLLENDİ

Lufthansa First Class hizmetleri güncel Skytrax değerlendirmesinde beş yıldızla ödüllendirildi.
  • hani skytrax bütün ödülleri thy ye veriyodu anlamadim ben
  • Malesefki bayrak tasiyicisi konumundaki hava yolumuzun uzun zamandir first class li bir ucaği bulunmamaktadir. Zaten 4 tane vardi kiralik hepside gitti. Yanilmiyorsam yakin zamanda da comfort class olmayan ucaklar gelmeye baslayacak!
  • puro içmek için özel alan ? türkiyede sigara ve alkol yasak kullanılmıyor...malum 3 çocuk için sağlıklı genler lazım:))
  • Thy de first mu kaldı
  • THY yolculari LH yolculari kadar zengin degil. Turkiye'deki firmalar birinci sinif ucuramazlar memurlarini. Belki ileride...
  • Thy nin zaten first class kabinli ucagi var, lutfen bilip bilmeden sadece Thy yi kotuleme amaciyla yorum yapma!!
  • globally fosss geri kalmasın o da first kalas kabinli uçak alsınnnn...
  • Taklitçiler.....THY den gördünüz değil miiiiii ?

Özellikle Lufthansa’nın First Class kabininde yer alan ergonomik koltukların yolculara sıradışı konfor sunmakta olduğu vurgulandı. Koltuklar tamamen yatarak iki metre uzunluğunda  yatağa dönüşüyor. Değerlendirmede uçakiçi eğlence sistemindeki  sekiz farklı dilde izlenebilen zengin film seçeneği, çok sayıda televizyon ve radyo kanalı, müzik ve sesli kitap seçeneklerinden de övgüyle söz ediliyor. Sktrax değerlendirmesinde  First Class kabin ekibinin sunduğu kusursuz hizmetin tamamlayıcı nitelik taşıdığına değiniliyor ve böylelikle Lufthansa’nın geçtiğimiz oniki aylık dönemde kabin hizmetlerini daha da geliştirmiş olduğu görülüyor.

Yer hizmetleri alanında ise Frankfurt’taki First Class terminali tüm kategorilerde en yüksek notu aldı.  First Class ve HON statüsündeki yolculara  havaalanına varışlarından uçağa binene dek özel hizmet desteği veren personelin yanısıra, konforlu koltukların ve yolcuların yatarak dinlenebilecekleri salonların yer aldığı özel terminalin donanımı da değerlendirmede belirleyici rol oynadı.  Ayrıca yolcuların puro içebilecekleri özel bölüm, konforlu banyolar,  zengin yemek ve içecek seçenekleri ve sessiz çalışma mekanlarının da Lufthansa’nın yüksek not almasında rol oynadığı ifade edildi.  


Üretim ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Dr. Reinold Huber değerlendirme sonuçlarını şu sözlerle yorumluyor: “En yüksek notu almış olmamız yeni First Class hizmetimizin dünya genelinde kalite açısından zirveye ulaşmış olduğunu gösteriyor.  First Class hizmetimiz yolcular tarafından çok beğenildi. Skytrax tarafından yapılan değerlendirme sıradışı First Class hizmetimizi gerek yerde gerekse uçakta yepyeni fikirler ve hizmetlerle daha da cazip hale getirmemiz için itici bir güç oluşturacak.”

Değerlendirme havayolu ve havaalanları sektöründe kalite denetimi konusunda uzman Skytrax Enstitüsü tarafından gerçekleştirildi. Her havayolu şirketi için müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ayrıntılı olarak inceleniyor.  Uçak içi hizmetlerin yanısıra havayollarının havalimanlarında sunmakta oldukları hizmetler de dikkate alınıyor. Skytrax 1999 yılından beri  her yıl bağımsız  araştırma gerçekleştiriyor.

LUFTHANSA'NIN FIRST CLASS KALİTESİ TESCİLLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

skytrax ~ 11 yıl önce
hani skytrax bütün ödülleri thy ye veriyodu anlamadim ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mazide kaldi first ~ 11 yıl önce
Malesefki bayrak tasiyicisi konumundaki hava yolumuzun uzun zamandir first class li bir ucaği bulunmamaktadir. Zaten 4 tane vardi kiralik hepside gitti. Yanilmiyorsam yakin zamanda da comfort class olmayan ucaklar gelmeye baslayacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
puro içmek için özel alan ? türkiyede sigara ve alkol yasak kullanılmıyor...malum 3 çocuk için sağlıklı genler lazım:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Thy de first mu kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY yolculari ~ 11 yıl önce
THY yolculari LH yolculari kadar zengin degil. Turkiye'deki firmalar birinci sinif ucuramazlar memurlarini. Belki ileride...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fosss cu arkadas ~ 11 yıl önce
Thy nin zaten first class kabinli ucagi var, lutfen bilip bilmeden sadece Thy yi kotuleme amaciyla yorum yapma!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fosss fosss ~ 11 yıl önce
globally fosss geri kalmasın o da first kalas kabinli uçak alsınnnn...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no comment ~ 11 yıl önce
guluyoruz aglanacak haline, ne diyim :D
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Taklitçiler.....THY den gördünüz değil miiiiii ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000