12 Eylül 2011, Pazartesi 13:20:21

LUFTHANSA'NIN 55 YILLIK AŞKI TÜRKİYE...

Lufthansa Havayolları, Türkiye uçuşlarına başlamanın 55. yılını kutluyor...
  • bi kaç gün önce bursa-frankfurt seferlerininde düşünüldügünü ögrendik ve çok sevindim umarım en kısa zamanda bu hat da açılır teşekkürler lufthansa
Eşi Türk olan Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende, Lufthansa ve Türkiye’nin uzun süreli bir aşk ilişkisi yaşadığını belirtti.

Lufthansa Havayollarından yapılan açıklamada, şirketin Türkiye seferlerinın 12 Eylül 1956 tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yapan ilk Lufthansa uçağı ile başladığı belirtildi. 
 
Açıklamada, ''Lufthansa o tarihten itibaren Türkiye pazarındaki konumunu sürekli geliştirerek güçlendirdi. Halen Atatürk Havalimanı'na Münih ve Frankfurt havalimanlarından günde 3'er kez sefer düzenleniyor. Bunların yanı sıra Lufthansa Havayolları Ankara, Antalya, İzmir ve Bursa havalimanlarına da sefer düzenleyerek, Almanya ve Türkiye arasında haftada 74 uçuş gerçekleştiriyor'' denildi.
 
Açıklamada, ayrıca Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende'nin şirketin Türkiye'ye uçuşlara başlamasının 55'inci yılı dolayısıyla yayımladığı mesaja da yer verildi. 
 
Mesajında ''Lufthansa ve Türkiye uzun süreli bir aşk ilişkisi yaşıyor'' diyen Wende, Türkiye'nin Avrupalı tatilciler için çok popüler bir destinasyon olma özelliğini koruduğunu, Lufthansa Havayolları'nın da cazip fiyatlarla Türkiye'ye en uygun uçuş bağlantılarını sunduğunu ifade etti.
 
Açıklamada, Lufthansa Havayolları'nın Avrupa'da 127, dünya genelinde ise toplam 211 varış noktasını kapsayan uçuş ağı bulunduğu bildirildi.

Habertürk
LUFTHANSA'NIN 55 YILLIK AŞKI TÜRKİYE...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bi kaç gün önce bursa-frankfurt seferlerininde düşünüldügünü ögrendik ve çok sevindim umarım en kısa zamanda bu hat da açılır teşekkürler lufthansa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000