08 Eylül 2015, Salı 15:05:23

Lufthansa'dan Türkiye açıklaması

Lufthansa Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, pilotların başlattığı grevden Türkiye’deki uçuşlarının da etkileneceğini ve bazı uçuşların iptal edileceğini söyledi.
  • Bütün yolcuyu taşıyarak sadece HAMALLIK yapıyoruz. Adamlar artik anladi bu işte para kalmadığını çevre vergisi adi altinda vergilere zam yaptilar ülkeye her gelen ve giden yolcudan 8-12 € vergisini aliyo mis gibi oturuyo Biz 50 € kar edip hayvan gibi uçuyoruz masraflari dagitinca biZim kar da oluyo 4 € :)))
  • Pilotlarını sevmeye başladım, bu tip hareketlerinin sık sık olmasını dilerim.Ekmeğimiz yağlanıyor....
  • yalancı düzenbaz menfaatçi türk düşmanı kendi devletini düşünen bir müdür. alman değilmi yani satar anında satar
  • daha beter olsun pkknın en büyük sahibi almanya
  • Almanlar bizden bile kaypak oldular. dun ortak ucuslari tek tarafli iptal et bugun uzun ucuslar icin calisma yap. Guvenilmez itibarsiz LH.
  • Sehr gut

Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Lufthansa Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, Alman Pilot Sendikası’nın grev kararının ardından uçuşlarda aksaklıklar yaşandığını ifade etti.

Löcherbach, "Bugün Luftansa uzun menzilli uçuşlarının yarısını iptal etmek durumunda. Yolcularımızın çoğu ABD'ye uçuyor. Bugün için bu grevden Türkiye'den Miami'ye uçacak yolcularımız etkilenmeyecek. Yarın ise kısa ve orta mesafeli uçuşlar için grev yapılacağına dair anons edilmiş. Frankfurt'taki meslektaşlarımız çalışıyorlar. Bugün saat 15.00'te Türkiye saatiyle bitmiş olacak çalışma. Çarşamba günü için sağlam bir programımızı elimizde olacak. Mümkün olduğunda Türkiye çıkışlı yolcularımızın en az şekilde etkilenmesi için çaba harcayacağız. Ama Türkiye'den çıkışta bazı uçuşların iptal olacağını bekliyoruz. Yolcularımıza telefon edilerek, veya kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapılacak ve uçuşları yeniden düzenlenecek” dedi.

Şirket olarak büyük ve ucuz maliyetli şirketlerle büyük bir rekabet içine girdiklerinin altını çizen Lutfhansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, "Biz şirket olarak bu rekabete cevap vermek zorundayız. Bu nedenle bir konsept üzerinde çalışmalarımız devam etmekte. Yeni projemiz olan Eurowings yolcularımızı uygun fiyatlarla uçurmak için çalışma içerisindeyiz. Klasik Lutfhansa markasıyla büyümek bazı yerlerde olmayabiliyor ama bir markamız adı altında büyüyebilmek için çözüm arıyoruz. Çünkü şu an rekabet çok sert durumda. Uzun mesafeli uçuşlarda Türk Hava Yolları'yla yeni bir çalışma yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Lufthansa'dan Türkiye açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Hamallık ~ 9 yıl önce
Bütün yolcuyu taşıyarak sadece HAMALLIK yapıyoruz. Adamlar artik anladi bu işte para kalmadığını çevre vergisi adi altinda vergilere zam yaptilar ülkeye her gelen ve giden yolcudan 8-12 € vergisini aliyo mis gibi oturuyo Biz 50 € kar edip hayvan gibi uçuyoruz masraflari dagitinca biZim kar da oluyo 4 € :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pufhanzo ~ 9 yıl önce
Pilotlarını sevmeye başladım, bu tip hareketlerinin sık sık olmasını dilerim.Ekmeğimiz yağlanıyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 9 yıl önce
yalancı düzenbaz menfaatçi türk düşmanı kendi devletini düşünen bir müdür. alman değilmi yani satar anında satar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beter ol ~ 9 yıl önce
daha beter olsun pkknın en büyük sahibi almanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
beter olsun da sen de almanin urettigi hicbir seyi alip kullanma ! alman arabalari turkiye'ye araba yetistiremiyor 3-4 ay kuyruk var haberin var mi ?
Şebek ~ 9 yıl önce
AVRO 3.40.....Kuyruktakilerin "Kuyruğu" uzadı.
avro ~ 9 yıl önce
Kuyruktakilerin kuyrugu mu baska bir yeri mi uzar bilemem de su anda alman markalarindan araba almak isteyenlere pesin odemeyi yapip, yilbasina kadar beklemeleri ve fiyat farki olusursa o farki odemeleri gerektigi bilgisi veriliyor ve bizim necip milletimiz de''peki,oderiz ne yapalim'' diyor !
xl ~ 9 yıl önce
Almanlar bizden bile kaypak oldular. dun ortak ucuslari tek tarafli iptal et bugun uzun ucuslar icin calisma yap. Guvenilmez itibarsiz LH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Sehr gut

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000