08 Temmuz 2011, Cuma 16:45:47

LUFTHANSA'DAN SÜPER SALON

Lufthansa Grubu’nun Miles & More programı çerçevesinde Senator statüsüne yükselmiş olan yolcular bundan böyle Lufthansa’nın dünyadaki en büyük bekleme salonunda dinlenme olanağı bulacaklar...
Miles & More üyelik programında - en yüksek ikinci statü olan ve yılda 100.000 uçuş milini doldurduktan sonra elde edilen - Senator statüsündeki yolcular Frankfurt havalimanı Terminal 1’ in gidiş bölümünde yer alan yeni bekleme salonunda on adet duş ve iki ayrı SPA alanına sahip olan wellness alanından da yararlanabilecekler.
 
Senator Lounge içinde yer alan bir başka yeniliği ise, adı bir metre yüksekliğinde harflerle yazılmış olan ve mekan içinde separasyon görevi gören  “City Lights Bar” oluşturuyor. Aynı gün içinde düzenlenecek bir uçuş için First Class biniş kartı olanlar ve HON Circle statüsüne sahip yolcular – Frankfurt havalimanındaki First Class salonlarının ve kendilerine tahsis edilmiş First Class terminalinin yanısıra – yeni açılan Senator Lounge’ dan da yararlanma olanağına sahip bulunuyorlar.
 
Yeni salonun ortasında yer alan Atrium sayesinde toplam genişliği 130 metrekare olan camlı cepheden uzakta kalan bölümlerin de doğal gün ışığından yararlanması sağlanıyor. Atrium çevresinde çeşitli hizmet alanları yer alıyor. Bunlar arasında artık Senator statüsündeki yolcuların da yararlanabileceği ve rahat bir atmosferde masaj hizmetinden yüz ve vücut bakımına kadar uzanan olanakların sunulduğu wellness bölümü de yer alıyor.
 
Lounge konseptinin  en ilginç yeniliğini ise Lufthansa Senator üyelerinin de katkısıyla tasarlanmış olan “City Lights Bar” oluşturuyor. 30.000’nin üzerinde LED ampul ile oluşturulan ışık efektleri barı eşsiz bir mekan haline getiriyor. Barmen konukların tercihleri doğrultusunda çeşitli kokteyl içkiler  hazırlıyor. 300 kişilik oturma kapasitesine sahip 1.800 metrekarelik lounge içinde konfor, bistro ve çalışma alanlarının yanısıra deri yatakların yer aldığı çok geniş bir dinlenme bölümü ve sigara içme odası bulunuyor. Rahat dinlenme koltukları yolculara uzanma ve havaalanı apronunu seyretme olanağı sunuyor. Lounge içinde alışılageldiği üzere  zengin gazete ve dergi çeşitlerinin yanısıra çeşitli noktalara yerleştirilmiş olan TV ekranlarından güncel haberleri izleme olanağı veriliyor.
 
Lufthansa dünya genelinde 60 dolayında bekleme salonuna sahip bulunuyor.
 
Lufthansa bekleme salonlarında artık ücretsiz Internet erişimi sunuluyor    
 
1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren Lufthansa Lounge‘larından yararlanacak olan tüm yolculara ücretsiz geniş bantlı Internet erişim hizmeti sunuluyor. Böylelikle yolcular kendi bilgisayarlarından rahatça Internet üzerinde dolaşabilecekler.

Lojiport
 
LUFTHANSA'DAN SÜPER SALON

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000