25 Mart 2013, Pazartesi 14:00:08

LUFTHANSA'DAN KRİZE ÇARE OLACAK FORMÜL

Almanya'nın ulusal havayolu şirketi Lufthansa, ekonomik krize yeni çareler arıyor. Alman şirket bu kapsamda uçaklardaki oturma düzeninde değişiklik yapacağını duyurdu.
  • özgür platform? yorumcu sertifikan var mı senin? yorumu herkes yapamaz...forumlar özgür platform değildir.heryerde kurallar kanunlar vardır.burası içinde geçerli...aklına geleni yazamazsın...1991 den beri giriyorum internete. senin gibi kimler geldiii kimler geçti...
  • THY de var . Kopya çekiyorlar THY den. Ayıp ayıp Lufthanzo. Confort Premium Ekonomi adında oldukça uzun süredir THY uyguluyor. .Aferim THY . Bence bu sınıfta bagaj hakkı ekonomi değil bussiness olmalı ki daha cazip olsun. 3-5 kilo fark için tekrar başka kuyruğa gir fazla bagaj parası yatır vb nin önüne geçilirse çok da şık olur.
  • Satın şirketinizi THY ye kurtulun
  • bizim comfort class tan esinlenmişler desenize

Süddeutsche Zeitung'un aktardığı habere göre, Alman havayolu şirketi uçaklarda şimdiye kadar uygulanan First Class, Business Class ve Economy Class gibi oturma düzenlerine bir yenisini daha ekleyecek.

Lufthansa Yönetim Kurulu Başkanı Christoph Franz, gazeteye verdiği mülakatta başlatacakları "4. sınıf"ın adını "Premium Economy" olarak açıkladı.


Şirket, Business Class ve Economy Class arasında yer alacak yeni oturma düzeniyle yolculara ekonomi sınıfının ucuzluğunu ve iş sınıfının konforunu sunmayı amaçlıyor. Böylelikle daha fazla yolcu kazanmayı hedefleyen şirket krizin etkilerini de hafifletmeyi istiyor.

Lufthansa uçaklarının yeni oturma düzenine göre gelecek yıl bahar aylarından itibaren teknik olarak hazırlanacağı belirtildi.

LUFTHANSA'DAN KRİZE ÇARE OLACAK FORMÜL

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

kezban yaaa ~ 11 yıl önce
özgür platform? yorumcu sertifikan var mı senin? yorumu herkes yapamaz...forumlar özgür platform değildir.heryerde kurallar kanunlar vardır.burası içinde geçerli...aklına geleni yazamazsın...1991 den beri giriyorum internete. senin gibi kimler geldiii kimler geçti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 11 yıl önce
THY de var . Kopya çekiyorlar THY den. Ayıp ayıp Lufthanzo. Confort Premium Ekonomi adında oldukça uzun süredir THY uyguluyor. .Aferim THY . Bence bu sınıfta bagaj hakkı ekonomi değil bussiness olmalı ki daha cazip olsun. 3-5 kilo fark için tekrar başka kuyruğa gir fazla bagaj parası yatır vb nin önüne geçilirse çok da şık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kopya mı? ~ 11 yıl önce
kim kimden kopya çekiyor acaba? air france'da yıllar önce uygulanan bir şey bu tempo challenge adıyla. thy ordan çakmış olmasın?
d ~ 11 yıl önce
THY yeni gelecek 777lerde bu sinifi kaldiriyor. para kazandirmiyor zaten (business ile kiyaslarsak)
Kaptan ~ 11 yıl önce
Satın şirketinizi THY ye kurtulun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
bizim comfort class tan esinlenmişler desenize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sizin mi? ~ 11 yıl önce
Yillardir zaten var olan birsey.
leman ~ 11 yıl önce
@ sizin mi? saygısızlaşma istersen tamam mı? ben bir bayanım
bayandan araba ~ 11 yıl önce
ne saygısızlığını gördün ki adamın? bayana cevap vermesi mi saygısızlık? gerçi adam mı o da belli değil, belki o da bayandır
leman ~ 11 yıl önce
burası özgür bir platform, istediğim yorumu yapma özgürlüğüne sahip bir kadınım. sırf kadın olduğum için benim üstüme bu denli oklarınızı fırlatamazsınız !!
Leman Hanim ~ 11 yıl önce
Bugun cok gerginsiniz...Sizin mi? sorusundan bu kadar etkilencek ne var. Hem burasi ozgur bir platform diyorsunuz hem de soru sorulmasina tepki gosteriyorsunuz :))
leman ~ 11 yıl önce
@Leman Hanım Herkes sizin gibi beyefendi olduğu sürece bir hadise çıkmayacak aslında....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000