23 Ocak 2013, Çarşamba 07:02:04

LUFTHANSA'DAN FLYVENTURE İLE BAĞIMLILIK YARATACAK

Lufthansa Alman Havayolları, “FlyVenture” adında birçok ödül kazandıracak, eğlenceli ve bağımlılık yaratıcı bir mobil oyun sunuyor.

Oyuna katılmak için yarışmacılar FlyVenture'ı akıllı telefonlarına indirdikten sonra, aplikasyon içinde günlük olarak tamamladıkları eğlenceli görevlerden kazandıkları puanlarla her hafta onlarca iPad ya da Lufthansa Seyahat Setlerinden birini kazanma şansı buluyor. Oyunun sonunda ise tüm sene boyunca en yüksek puanı alan yarışmacı, iki kişilik yurt dışı seyahatinden oluşan büyük ödülü kazanma şansına sahip oluyor.

FlyVenture’da farklı görev türleri, farklı kullanıcı zevklerine hitap ediyor. Yarışmacılar her hafta değişen konseptlere yönelik, check-in yapma, içerik paylaşma ve daha birçok eğlenceli görevi Twitter, Facebook, Foursquare gibi sosyal mecralar üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Yıl boyunca sürekli yenilenecek olan oyunda, soru-cevap, fotoğraf çekme ve mini oyunlar ile pek çok farklı görevi tamamlayarak puan toplamak mümkün olacak. Görev başına kazandıkları puanları, genel puan durumunu ve Lufthansa ile ilgili yenilikleri uygulama üzerinden takip edebiliyorlar.

31 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecek olan FlyVenture ile ilgili tüm gelişmeleri facebook.com/flyventure ve twitter.com/lhflyventure adreslerinden takip etmek mümkün.

LUFTHANSA'DAN FLYVENTURE İLE BAĞIMLILIK YARATACAK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000