05 Ağustos 2011, Cuma 07:50:02

LUFTHANSA'DAN ASYA FIRSATI

Lufthansa Havayolları, 1 Kasım-15 Aralık 2011 tarihleri arasında Türkiye çıkışlı Asya uçuşlarında indirim kampanyası düzenledi...
  • THY'NIN YILBASINDA BASLATTIGI VIETNAM SEFERLERINI HERGUNE CIKARMASINDAN SONRA LH'NIN SAYGON HATTINDAN CEKILECEGI KONUSULUYOR ALMANYA'DA. THY VIETNAM EKIBINI TEBRIK ETMEK LAZIM BOYLE BU HABER DOGRUYSA.
  • önce batıya gideceksiniz sonra doğuya, bunlar yönlerini şaşırmışlar. Türkçe'deki deyimi Lufthansa'ya göre uyarlarsak: "Bir adım geri, iki adım ileri"
  • Yıllardır Frankfurt da gördüğümüz kötü davranışlardan sonra ne kadar indirim yapsalarda zor yolcu bulurlar.Artık TK mız var ..bizi non stop uçuruyor..harika bir servis veriyor.. emeği geçenlere teşekkürler.
  • Singapore,emirates,qatar ve lufthansa.THY nin bayağı dişli rakibi mevcut asya uçuşlarında.
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, indirim kampanyası ile Asya yolcuları, 1 Kasım-15 Aralık 2011 tarihleri arasında biletlerini 9 Ağustos 2011 tarihine kadar satın almak kaydıyla indirimli uçuş yapabilecek. 
 
Kampanya ile Türkiye çıkışlı uçuşlarda Pekin ve Singapur'a 499, Tokyo'ya 549, Nagoya'ya 599 avrodan başlayan fiyatlarla seyahat edilebilecek. 
 
Gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçuşlar için geçerli olan fiyatlara tüm vergilerin dahil, hizmet bedelinin ise hariç olduğu bildirildi.
LUFTHANSA'DAN ASYA FIRSATI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
THY'NIN YILBASINDA BASLATTIGI VIETNAM SEFERLERINI HERGUNE CIKARMASINDAN SONRA LH'NIN SAYGON HATTINDAN CEKILECEGI KONUSULUYOR ALMANYA'DA. THY VIETNAM EKIBINI TEBRIK ETMEK LAZIM BOYLE BU HABER DOGRUYSA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
önce batıya gideceksiniz sonra doğuya, bunlar yönlerini şaşırmışlar. Türkçe'deki deyimi Lufthansa'ya göre uyarlarsak: "Bir adım geri, iki adım ileri"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllardır Frankfurt da gördüğümüz kötü davranışlardan sonra ne kadar indirim yapsalarda zor yolcu bulurlar.Artık TK mız var ..bizi non stop uçuruyor..harika bir servis veriyor.. emeği geçenlere teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Singapore,emirates,qatar ve lufthansa.THY nin bayağı dişli rakibi mevcut asya uçuşlarında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000