22 Mart 2012, Perşembe 10:36:04

LUFTHANSA'DAN 61 YENİ SEFER

Lufthansa yaz tarifesinde 61 yeni sefer yer alıyor.
  • Lufthansa Almanya'nın milli havayolu. Aynı THY gibi. Onların da hub'ı başkentleri değil diğer büyük şehirlerdi. (Frankfurt, Münih). Ancak giderek artan sefer sayıları yüzünden yeni bir hub açtılar. Başkentlerini. Peki aynı durumda olan THY neden ikinci hub olarak Ankara'yı düşünmememkte ısrar ediyor
  • ikinci yorumu yapan arkadaşı tebrik ediyorum bu haberin yorumu thy nin yarıştığı bir şirketin böyle bir adım atması thy nin yenildiği anlamına mı gelir olmalıydı.
  • sen ve senin gibi hemserilerin anca boyle yorum yapar zaten
  • bosuna demedik BIZE HER YER TRABZON.. BIZE LUFTHANSA BILE TRABZON !!
Haziran ayından itibaren Lufthansa Berlin Havalimanından haftada 1.000’ in üzerinde kalkış ve iniş gerçekleştirecek.

Yaz tarifesi yeni turistik varış noktalarını da içeriyor.

Lufthansa yeni yaz tarifesiyle birlikte Berlin uçuşlarının ve yaz aylarında tercih edilen Avrupa tatil merkezlerine yönelik seferlerinin kapsamını genişletiyor. Uzun menzilli uçuş ağı kapsamında ise Çin Halk Cumhuriyeti’ne yeni bir bağlantı sunulurken, dünyanın en fazla nüfus yoğunluğuna sahip Asya ülkesinde iki yeni varış noktası daha sefer ağına dahil ediliyor.

Lufthansa yeni yaz tarifesinde 83 ülkede 216 noktaya (Geçtiğimiz yıl: 84 ülkede 211 varış noktası) uçuş olanağı sunacak. Deutsche Lufthansa AG yönetim kurulu üyesi Jens Bischof, Haziran ayından itibaren Berlin’de haftada 1.000’in üzerinde iniş ve kalkış gerçekleştireceklerini ve böylelikle direkt uçuşlarının sayısını belirgin şekilde artıracaklarını belirtti.

Yaz tarifesi 25 Mart Cumartesi yürürlüğe girerek, 27 Ekim 2012 Cumartesi gününe kadar geçerli olacak.

Berlin seferleri dört kat artıyor
Alman havayolu şirketi 3 Haziran 2012 tarihinden itibaren Berlin’de yepyeni bir dönem başlatıyor: Başkent çıkışlı veya başkent yönündeki uçuşlara 28 direkt Lufthansa seferi eklenmiş olacak. Böylelikle halen 11 hattı kapsayan uçuş ağı 39’a yükselmiş olacak.

Yeni seferlerin 26’sı Avrupa kentlerine, 2’si ise Berlin’den Yakın Doğu ülkelerine düzenlenecek. Berlin yolcuları, Lufthansa Şirketler Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri veya Star Alliance üyesi havayolu şirketleriyle yeni Berlin havalimanından Avrupa, Yakındoğu ve Kuzey Amerika’da 50 varış noktasına aktarmasız rahat ve hızlı ulaşım olanağı elde edecekler.

Böylelikle Berlin uçuşlarının sayısı eskiye kıyasla dört kat, sunulan koltuk kapasitesi ise yüzde 40’ın üzerinde artmış olacak. Yolcuların en fazla tercih ettikleri en önemli Avrupa metropollerine yönelik direkt seferlerin sayısı da artırılacak ve çoğu kez sabah gidiş ve akşam dönüş olanağı sunulacak. Şimdiye kadar Berlin’den direkt sefer düzenlenmemiş olan yeni Lufthansa varış noktaları arasında Valencia, Bologna, Birmingham ve Beirut da yer alıyor. Lufthansa ayrıca Berlin piyasasına özel yeni bir fiyat sistemi uygulamaya koyuyor.

Berlin ve Avrupa kentleri arasındaki tüm Lufthansa uçuşları için fiyatlar 49.- Euro’ dan (tek yön) başlıyor. Tüm uçuşlar Business ve Economy olmak üzere iki farklı sınıfı içerecek.

Çin Halk Cumhuriyeti’nde iki yeni varış noktası Yaz tarifesiyle birlikte Çin’in kuzeydoğusunda yer alan Shenyang kentine yine sefer başlatılırken, doğu kıyısında bulunan Qingdao (Tsingtao) kenti de ilk kez Lufthansa sefer ağına dahil ediliyor.

Böylelikle Lufthansa ülke pazarındaki varlığını alansal açıdan genişletmiş olacak. Pekin kentinden yaklaşık 700 kilometre uzaklıkta yer alan birkaç milyon nüfuslu Shengyang ülkenin en büyük sanayi bölgelerinden birini oluşturuyor.

Kentin ekonomik yapısında otomotiv ve uçak üretiminin yanısıra kimya sanayi ve bilişim sektörü belirleyici rol oynuyor. Yaklaşık dokuz milyon nüfuslu Qingdao kenti ise petro-kimya sanayi ve Çin’in doğusundaki Shangdong yarımadasının deniz taşımacılığı açısından büyük önem taşıyan limanıyla önemli rol oynuyor. Liman Çin Halk Cumhuriyeti’nin üçüncü büyük limanını, dünyanın ise dokuzuncu büyük limanını oluşturuyor. Kent aynı zamanda Çin’in en önemli plajlarından birine sahip bulunuyor.

Turistik uçuş ağı yeniden genişletiliyor Önümüzdeki yaz tarifesinde tercih edilen tatil merkezlerine yönelik uçuşların sayısı da artırılıyor.

Lufthansa “tatil seçeneklerini” dört yeni varış noktasıyla belirgin şekilde genişletecek ve ilk kez cazip yaz tatili merkezleri Knock/İrlanda, Montpellier/Fransa, Odessa/Ukrayna ve Pula/Hırvatistan kentlerine sefer başlatacak. Tatil amacıyla yolculuk edecek olanlar ise Avrupa’nın gözde tatil kentlerine düzenlenecek sezonluk yeni uçuşlardan yararlanabilecekler: Nitekim yeni tarifede Düsseldorf çıkışlı 17 , Hamburg çıkışlı 6, Münih çıkışlı 18 ve Frankfurt çıkışlı 16 yeni uçuş sunuluyor. Jens Bischof yılın “en güzel ayları “ için Lufthansa’nın deniz kenarına veya dağlara giderken güvenilirlik, kapsamlı hizmet ve dolayısıyla dinlenme olanağı sunacağını belirtiyor ve Lufthansa’nın Akdeniz kıyılarındaki 29 varış noktasının adeta bir inci kolye gibi dizildiğini ekliyor.

Jens Bischof ayrıca Kuzey Denizi veya Atlantik sahilindeki cazip tatil merkezlerine de en kısa sürede doğrudan ulaşım olanağı sunduklarını, bunların yanısıra Avrupa’nın en cazip metropollerine çoğu kez günde birkaç kez düzenledikleriseferlerin şehir gezisini tercih edecek yolcular için ideal bağlantı sunduğunu ekliyor.

Lufthansa ekonomik nedenlere dayalı olarak geçtiğimiz aylar içinde Guangzhou/Çin, Kal küta ve Hyderabad/Hindistan, Klagenfurt/Avusturya, Calgary/Kanada ve Bursa/Türkiye seferlerini iptal etmişti. Alternatif olarak Calgary uçuşları Air Canada tarafından düzenleniyor.

Lufthansa Şirketler Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri –Lufthansa, Austrian; Brussels ve SWISS – Brüksel, Düsseldorf, Frankfurt, Münih, Viyana ve Zürih’teki merkezlerinden dört kıtada 105 ülkede 283 noktaya uçuş düzenliyor ve ortak seferlerle karşılıklı olarak birbirlerinin sefer ağına tamamlayıcı destek veriyorlar.
LUFTHANSA'DAN 61 YENİ SEFER

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Lufthansa Almanya'nın milli havayolu. Aynı THY gibi. Onların da hub'ı başkentleri değil diğer büyük şehirlerdi. (Frankfurt, Münih). Ancak giderek artan sefer sayıları yüzünden yeni bir hub açtılar. Başkentlerini. Peki aynı durumda olan THY neden ikinci hub olarak Ankara'yı düşünmememkte ısrar ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ikinci yorumu yapan arkadaşı tebrik ediyorum bu haberin yorumu thy nin yarıştığı bir şirketin böyle bir adım atması thy nin yenildiği anlamına mı gelir olmalıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen ve senin gibi hemserilerin anca boyle yorum yapar zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bosuna demedik BIZE HER YER TRABZON.. BIZE LUFTHANSA BILE TRABZON !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000