14 Nisan 2017, Cuma 12:45:58

Lufthansa'dan 3. havalimanı değerlendimesi

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, dünyanın en büyük havalimanı projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin, "Havacılık sektörü için çok büyük bir kazanım yaratacak. Yolcular için coğrafi konum avantajı ve konfor sunması önemli. Bu havalimanı, havayolu şirketleri için bir avantaj olacak." dedi.
  • Alman seviciler hortlamış.yine sahnedeler.yazımda ne THY yi övdüm Ne hükümeti övdüm ne bir partiyi övdüm THY nin ismi geçmedi Yazın bakalım merkel uşakları Yunanistan'ı fraport aldı komple Yunan havalimanlarını diz çöktürdüler sömürücü kalleş Türk düşmanları Ben lufthansanın kara işlerini yazdım ama alman sevicileri yalaka Türk THY düşmanları çıktı ortaya Lufthansa ırkçı kapalı kıl acımasız yalancı uçağının arızasını ölen pilota yıkan Naziyönetimli türk kökenlileri uçaktan atan rasist bir şirkettir. Belgeleri resimleri açıklarım alman sevicileri. Haddinizi aşmayın ben THY yi övmedim Konuyu saptırmayın 4.5 milyon musevi 6 milyon çingeneyi ben öldürmedim Lufthansayı kuranlar öldürdü. Adamı insanı dinden imandan çıkarmayın.lufthansa rasist bir Alman şirketidir. Bu kadar
  • Adamlar bizden neden korksun? Bize uçağını,arabasını,teknolojisini,bilimini satıyor,para kazanıyor ülkesine gelen havayolu şirketlerinden vergisini,kirasını,catering,yakıt,konma,konaklama vs ücretini alıyor,insanına ucuza tatil yaptırıyor. 3. havalimanında kullanılan teknolojilerin çoğu alman firmalarının ve havalanı var olduğu müddetçe onlar kullanılacak,bakımları yapılacak,yenileme gerektiğinde yine onlar yapacak yani bizden devamlı para kazanacaklar. Lufthansa geçen seneyi karla kapattı biz zararla. Eee hani büyümüştük,herkesi geçmiştik? Daha 5.yıldızı alamadık ki. Uçuş güvenliğinde de son sıralardayız. Havacılığı restorantcılıkla karıştırıyoruz.Ayrıca istese bize öyle yaptırımlar uygularlar ki kılımızı kıpırdatamayız. Mesela son iki yılda ülkemizde olan bombalamalar,darbe vs olayları ve güvenlik nedeniyle avrupa ve amerika'dan ülkemize uçuşları kısıtlar ya da yasaklarlarsa istediğin kadar büyük,modern havaalanı yap boşa gider. Laptop krizinde gördük kimin sözünün geçtiğini.
  • bir devlet sırf döviz gelsin diye insanının başka bir millete hizmet için gitmesine göz yumuyor ve orada o cahil toplumunu sahipsiz bırakıyor buna ne diyeceksiniz? ve madem alman kötü neden milyonlarca türk orada yaşıyor? neden ülkelerine geri dönmüyorlar? oradaki para,sosyal hak,adalet vs burada olmadığı için! almanya 50 yıldır türk milletine iş,aş,para veriyor nankör olmayalım! çıkın dışarı sorun kaç kişi almanya'da yaşamak ister? alman'ı sevmiyorsanız mallarını boykot edin görelim o zaman! yeni havalimanında alman kablo,elektrik,elektronik sistemleri kullanılıyor! airbus'ın ana ortağı da alman! şakşakladığınız iktidar ve türk milleti onların arabalarını prestij vasıtası görüyor! alman buraya kimliğiyle geliyor,vergisiz ev,arsa alıyor,iş kuruyor peki ya biz aynı şartlara sahip miyiz? almanlar,eskiden oraya ilk giden türk işçilerini taa tren istastonlarında karşılayarak bağırlarına basmış ancak sonra gerçek yüzlerini görünce düşünceleri değişmiş.bu da gerçektir araştırın görün.
  • adam görevi gereği akilliaca konuuşyor demeçler veriyor gayet doğaldir öyle olmalidir zaten..hoş alman hukumeti sonuna kadar 3.havalimanina karşilar nettir bu..lufthansa da zaten thy nin en dişli rakibidir..her hatta..amerika uçuşlarda transit yolculari almakta...
  • Müdür olumlu görüs bildiriyor ama patronunun uykulari kaciyor.
  • Bu gencin geleceği parlak, kıvrak zeka ile diplomasiyi iyi oturtmuş. Sektöre hızlı girdiğini duyduk. Herkese nezaketi, samimiyeti ve aktifliği ile enerji veriyor. THY Yöneticileri örnek almalı!!!
  • Lufthansa CEO'su Carsten Spohr kesinlikle böyle düşünmüyordur. Frankfurt yolcu kaybedecek diye şimdiden uykusu kaçıyordur.
  • ya akrdeşim sen bu havalimanını kıskanmıyormusun, be nasıl yorum!
  • Bir aralar İstanbul-Münih seferi vardı ve saatleri de tüm bağlantı noktalarına uygundu, bir anda günlük uçuş sayısı 1'e indi ve sonra kaldırıldı. THY uçuyor ama AHL uçuşlarında Onurair'in de çekilmesiyle tek firma kaldı ve yüksek sezonda çok pahalıya uçuyor. Rekabet amaçlı Münih seferlerinin tekrar başlaması uygun bir başlangıç olabilir.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, dünyanın en büyük havalimanı projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin, "Havacılık sektörü için çok büyük bir kazanım yaratacak. Yolcular için coğrafi konum avantajı ve konfor sunması önemli. Bu havalimanı, havayolu şirketleri için bir avantaj olacak." dedi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Geçer, dünyanın en büyük havacılık grubu olan Lufthansa'nın Türkiye'de de en fazla uçuş yapan yabancı şirket olduğunu söyledi.

Hareketli bir pazar olan Türkiye'de başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Geçer, havacılık sektöründe güvenlik endişelerinden kaynaklanan negatif bir etkileşimin yaşandığına işaret etti.

Şirket olarak 2016'yı iyi rakamlarla geçirdiklerini anlatan Geçer, "Geçen sene sabitlediğimiz hedefleri bu sene sürdürmeye karar verdik. Lufthansa Grubu için 2016 her şeye rağmen çok iyi geçti. 32 milyar avro ciro, 1,7 milyar avro karlılık elde ettik. Büyük operasyon ağına sahip bir şirket için büyük bir başarı." diye konuştu.

Geçer, Türkiye olarak sefer sayılarını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Türkiye'ye sadece bir pazar olarak bakmadıklarını, 60 yıllık duygusal bir ilişkiden bahsettiklerini anlatan Geçer, THY ile ortak kurdukları SunExpress'in başarısının da mutluluk verici olduğunu belirtti.

"Devasa, muazzam çalışma"

İstanbul'da yapımı süren yeni havalimanıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Geçer, şöyle konuştu:

"İnşaatı gezerek projeyi inceleme fırsatı buldum. Devasa, muazzam bir çalışma var. Binlerce insan aynı anda çalışıyor ve çok hızlı ilerliyor. Açıkçası o hummalı çalışmadan etkilendim. Türkiye için çok iyi bir proje olacak. Havacılık sektörü için çok büyük bir kazanım yaratacak. Yolcular için coğrafi konum avantajı ve konfor sunması önemli. Bu havalimanı, havayolu şirketleri için bir avantaj olacak. Türkiye için çok iyi bir proje olacak."

Geçer, Lufthansa uçuşlarının mevcut haliyle yeni havalimanına taşınacağını, yeni sefer konup konmayacağının ise talep artışına göre belli olacağını dile getirdi.

Yeni havalimanının büyük gövdeli çift katlı uçakların inmesi için de uygun olmasının önemine dikkati çeken Geçer, "Lufthansa'da uçak tipleri uçuş saatlerine göre hesaplanıyor. Belli bir saat uçuşun üzerine çıkıldığı zaman geniş gövdeli uçak koyuyoruz. Talep olduğu zaman da olabilir. Örneğin bu sene yazın İstanbul-Frankfurt uçuşlarında A320 yerine belli tarihlerde A321 veya A330 dediğimiz geniş gövdeli uçağı koymayı düşünüyoruz. Bu bir arz talep meselesidir." şeklinde konuştu.

"Yeni havalimanının rakibi Almanya'daki havalimanları mı?" sorusu üzerine Geçer, Lufthansa olarak konuya "nerede yeni bir havalimanı açılırsa yeni bir iş fırsatı yaratır" düşüncesiyle baktıklarını, İstanbul'daki havalimanının da şirkete yeni fırsatlar sunacağına inandıklarını kaydetti.

Lufthansa'dan 3. havalimanı değerlendimesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Alman sevicilere cevap ~ 7 yıl önce
Alman seviciler hortlamış.yine sahnedeler.yazımda ne THY yi övdüm Ne hükümeti övdüm ne bir partiyi övdüm THY nin ismi geçmedi Yazın bakalım merkel uşakları Yunanistan'ı fraport aldı komple Yunan havalimanlarını diz çöktürdüler sömürücü kalleş Türk düşmanları Ben lufthansanın kara işlerini yazdım ama alman sevicileri yalaka Türk THY düşmanları çıktı ortaya Lufthansa ırkçı kapalı kıl acımasız yalancı uçağının arızasını ölen pilota yıkan Naziyönetimli türk kökenlileri uçaktan atan rasist bir şirkettir. Belgeleri resimleri açıklarım alman sevicileri. Haddinizi aşmayın ben THY yi övmedim Konuyu saptırmayın 4.5 milyon musevi 6 milyon çingeneyi ben öldürmedim Lufthansayı kuranlar öldürdü. Adamı insanı dinden imandan çıkarmayın.lufthansa rasist bir Alman şirketidir. Bu kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllı olalım ~ 7 yıl önce
Adamlar bizden neden korksun? Bize uçağını,arabasını,teknolojisini,bilimini satıyor,para kazanıyor ülkesine gelen havayolu şirketlerinden vergisini,kirasını,catering,yakıt,konma,konaklama vs ücretini alıyor,insanına ucuza tatil yaptırıyor. 3. havalimanında kullanılan teknolojilerin çoğu alman firmalarının ve havalanı var olduğu müddetçe onlar kullanılacak,bakımları yapılacak,yenileme gerektiğinde yine onlar yapacak yani bizden devamlı para kazanacaklar. Lufthansa geçen seneyi karla kapattı biz zararla. Eee hani büyümüştük,herkesi geçmiştik? Daha 5.yıldızı alamadık ki. Uçuş güvenliğinde de son sıralardayız. Havacılığı restorantcılıkla karıştırıyoruz.Ayrıca istese bize öyle yaptırımlar uygularlar ki kılımızı kıpırdatamayız. Mesela son iki yılda ülkemizde olan bombalamalar,darbe vs olayları ve güvenlik nedeniyle avrupa ve amerika'dan ülkemize uçuşları kısıtlar ya da yasaklarlarsa istediğin kadar büyük,modern havaalanı yap boşa gider. Laptop krizinde gördük kimin sözünün geçtiğini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl şart ~ 7 yıl önce
Almanlar Lufthansa ve Avrupalılar Türkiye ye uçmasa ne kayb eder? Hiç birşey! THY Almanya da 19 noktaya uçuyor, Avrupa da bir çok noktaya uçuyor. THY ye uçuş yasağı koysa? Terör vs güvenlik nedenleri ile bu mantıklı... Ama Lufthansa yinede uçuyor devam ediyor.. O kadar hakarete rağmen. Ha bu arada, THY son yıllarda düzeldi, ya ondan önce 50-60 sene Lufthansa ile uçuyors
alman sevicisi ! ~ 7 yıl önce
bir devlet sırf döviz gelsin diye insanının başka bir millete hizmet için gitmesine göz yumuyor ve orada o cahil toplumunu sahipsiz bırakıyor buna ne diyeceksiniz? ve madem alman kötü neden milyonlarca türk orada yaşıyor? neden ülkelerine geri dönmüyorlar? oradaki para,sosyal hak,adalet vs burada olmadığı için! almanya 50 yıldır türk milletine iş,aş,para veriyor nankör olmayalım! çıkın dışarı sorun kaç kişi almanya'da yaşamak ister? alman'ı sevmiyorsanız mallarını boykot edin görelim o zaman! yeni havalimanında alman kablo,elektrik,elektronik sistemleri kullanılıyor! airbus'ın ana ortağı da alman! şakşakladığınız iktidar ve türk milleti onların arabalarını prestij vasıtası görüyor! alman buraya kimliğiyle geliyor,vergisiz ev,arsa alıyor,iş kuruyor peki ya biz aynı şartlara sahip miyiz? almanlar,eskiden oraya ilk giden türk işçilerini taa tren istastonlarında karşılayarak bağırlarına basmış ancak sonra gerçek yüzlerini görünce düşünceleri değişmiş.bu da gerçektir araştırın görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman bir Türk ü yönetici yapmış ~ 7 yıl önce
Alman düşmanına; sen vatandaşını Almanya ya "köle" olarak her pisliğe boyun eymesine göz yumarak onların getirdiği çikolata kadar değer verdin! Solingen de vs 100 lerce Türk yakılırken, fabrikalarda ezilirken, sen yoktun.. Bugün o Alman CEO akıllanmış almış Türk gencini Türkiye ye GM yapmış.. Sahip çıksaydınız.. siz Almanlara hakaret etmeden önce Frankfurt Havalimanında Almandan çok Türk çalıştığını görün.. yok uykuları kaçıyormuş.. 1.7 milyar avro kar Lufthansa, 1 milyar dolar zarar Thy,, acaba kimin uykuları kaçıyor bu aralar ???
Fenermoda ~ 7 yıl önce
Sen almansın Türk değilsin
camarothy ~ 7 yıl önce
adam görevi gereği akilliaca konuuşyor demeçler veriyor gayet doğaldir öyle olmalidir zaten..hoş alman hukumeti sonuna kadar 3.havalimanina karşilar nettir bu..lufthansa da zaten thy nin en dişli rakibidir..her hatta..amerika uçuşlarda transit yolculari almakta...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kopf Balone ~ 7 yıl önce
Müdür olumlu görüs bildiriyor ama patronunun uykulari kaciyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geleceği parlak ~ 7 yıl önce
Bu gencin geleceği parlak, kıvrak zeka ile diplomasiyi iyi oturtmuş. Sektöre hızlı girdiğini duyduk. Herkese nezaketi, samimiyeti ve aktifliği ile enerji veriyor. THY Yöneticileri örnek almalı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B.Kurt ~ 7 yıl önce
Lufthansa CEO'su Carsten Spohr kesinlikle böyle düşünmüyordur. Frankfurt yolcu kaybedecek diye şimdiden uykusu kaçıyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B. Kurt'a ~ 7 yıl önce
Aynen öyle kardesim...
Fenermoda ~ 7 yıl önce
Uykusu. Kaçmış zaten ,çoktaaaan.lufthansanın CEO sunun,değil tüm Almanya'nın almanın.... Söylemlerde Türk müdür bir kelime bile övmüyor,3. Havalimanını,övemez kellesini alır alman ,zaten söyledikleride alman güdümlü laflar, 321 veya 330 onları bu yaz düşünüyorlarmış,laf ebeliği.işte. Ünited Amerika'nın yaptığı yolcu barbarlığını Lufthansa yılllllaaaar önce Türk yolculara yapardı.atardı uçaktan.arşivler gazete küpürleri var.lufthansayı haber yapmayın,değmez,araştırın kaç adet Türk kökenli kabin ci var? Çin kökenli kaç adet kabin ekibi var? Sırp kökenli kabin ekibi var? 1000 Euro'ya İst -frankfurt -İst sat sonra türkleri ki v .anlamayana. Şimdi alman seviciler ortaya çıkar bu yazımdan sonra
trajikomedi ~ 7 yıl önce
Uykusu kaçıyor dediğiniz ülkenin sadece 4 şirketinin yıllık iş hacmi 800 milyar euro,uluslarası büyük ölçekte iş yapan 1000 den fazla şirketi var dünyada son 30 yılda gelirinin yarısından fazlasını ihracattan kazanan tek ülke daha sayalım mı? Grevlere rağmen geçen sene kar eden LH ceo'sunun cvsine, ne zaman işe girmiş,nerede,ne kadar zaman çalışmış sonra o makama gelmiş bakın bir de devletten el altında destek alan thy'yi son 15 yılda yönetenlerinkine. Orada fırıncıyı,çaycıcı,bakkalı sırf iktidar partili,hemşehri bilmem ne diye başkan veya ceo yapmıyorlar. Onlar liyakata,insanına değer veriyor,hakkını yemiyor,adaleti sağlıyor,iyi eğitiyor,herkese eşit imkanlar sunuyor biz niye yapmıyoruz? Hem adamların icatlarını tonla para basar,alır kullanırsınız,onlarla birbirlerinize hava atarsınız hem köprü,yol vs yaparken adamların ekipmanlarını,mühendisliklerini kullanırsınız yetmez onları yapmak için onlardan kredi alırsınız hem de adamlara laf söylersiniz.Sizin gibilere ne desek boş.
Müdür ~ 7 yıl önce
Adam bu kadar kriz ve kötü ortamda güzel demeçler olumlu mesajlar vermiş.. alkışlayacağına kalkıp hala eleştiriyorsun.. yazık.. demek ki adam vatan sever ki senin tabirinle "kellesi" gitse bile bu mesajı veriyor.. veya CEO su da ayni görüşte?? Ama yok Almanlar "düşman" dimi :))
ne diyo? ~ 7 yıl önce
ya akrdeşim sen bu havalimanını kıskanmıyormusun, be nasıl yorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce uçuşlarınızı kaldırmayın ~ 7 yıl önce
Bir aralar İstanbul-Münih seferi vardı ve saatleri de tüm bağlantı noktalarına uygundu, bir anda günlük uçuş sayısı 1'e indi ve sonra kaldırıldı. THY uçuyor ama AHL uçuşlarında Onurair'in de çekilmesiyle tek firma kaldı ve yüksek sezonda çok pahalıya uçuyor. Rekabet amaçlı Münih seferlerinin tekrar başlaması uygun bir başlangıç olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000