23 Mayıs 2008, Cuma 09:46:43

Lufthansa'dan 15. yıl sürprizleri

Üye sayısı dünya genelinde 15 milyon kişiye ulaşan Alman Hava Yolları Lufthansa’nın sık uçuş programı Miles & More’un 15. yıl kutlamaları kapsamında Miles & More üyelerine mil kazanma ve harcama açısından yeni olanaklar sunuluyor.

Miles & More programının başarı öyküsü 15 yıl önce başladı: Lufthansa Alman Havayolları sık seyahat eden yolculara yönelik Miles & More programını otelcilik ve araba kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren yedi şirketle birlikte 1993 yılında başlattı.

Halen 15 milyonu aşkın üyesiyle Avrupa’nın en büyük frequent flyer programı olan Miles & More çerçevesinde Lufthansa, değişik sektörlerden 200 ‘ü aşkın  firmayla işbirliği gerçekleştiriyor.

15. yıl kutlamaları kapsamında Miles & More üyelerine mil kazanma ve harcama açısından yepyeni olanaklar sunuluyor: Avrupa dahilindeki uçuşlarda ve Almanya iç hat uçuşlarında "ödül bilet" alınırken vergiler ve havaalanı harçları da 10.000 mil karşılığında ödenebilecek. Dolayısıyla ödül bilet için herhangi bir ek ödemeye gerek kalmayacak.

www.miles-and-more.com/15 adresinde başlayan Miles & More online yıldönümü kutlamaları çerçevesinde üyeler, Miles & More üyesi kuruluşların ve havayolu şirketlerinin işbirliği ile hazırlanmış çok sayıda şans oyununa katılma ve cazip olanaklardan yararlanma imkanına sahip olacaklar. Sanal kutlama uçuşlarının sonunda üyeleri çeşitli ödüller ve sürprizler bekldiği bildirildi.


 

Lufthansa'dan 15. yıl sürprizleri

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000