18 Temmuz 2009, Cumartesi 10:31:13

LUFTHANSA'DA TEDİRGİN BEKLEYİŞ!

Dünya'nın en büyük havayolu şirketlerinden Lufthansa da küresel mali kriz için ciddi tasarruf planları yapmaya başladı.
  • ışıktan nurdan bahsetme kardeşim onu başka yerlerde konuş.bi halt görmemişsin boş atıp boş tutuyosun.lale..
  • Lufthansa yoneticileri icin terlik-takunya ithal etsin, bak nasil kara geciolar, bilmiyorlar bu adamlar isi, bilmiyorlar...
  • laleliye diye cevap yazan arkadas güzl yazmis... birde söyle bir durum var,THY yillar boyu talebin altinda kapasite sundu,malum ucak alinacagi zaman meclis onayi falan filan gerekiodu... soon yillarda kapasiteyi arttirdi ve talebi karsilar oldu,bu nedenle kim yönetirseyönetsin bu kari elde eder bence.lufthansa´nin krizden daha fazla etkilenmesi gayet normaldir,lufthansa nin business class yolcusu THY yollarini 10 a 20ye katlar,bu yolcular kriz nedeniyle daha az seyahat edince lufthansa da bundan etkilenir tabi...ama THY nin böyle bir sorunu yok,müsteri profili daha cok yurt disinda yasayan gurbetcilkerimiz,iett gibi doldur ucagi kaldir hesabi.ve gurbetcilerimiz nasilsa tatile türkiyeye THYile ucuyorlar...
  • THY´nin para kazanmasini kimse kücümsemiyor. Sirketin perde arkasindaki bozukluklari rahatsiz ediyor insanlari. Bir sirketin kalitesini ettigi KAR orani ile ölcmek kadar yanlis birsey yok. THY´ye Y-Class hizmetinde LH´ya PARMAK ISIRTIR, ama F-Class hizmetinde LH´nin yaninda SISER! THY´ye filosunun yas ortalamasi ile LH´ya PARMAK ISIRTIR, ama teknik bakima geldimi LH´nin karsisinda SISER!
  • o zaman sen tecilli bir ahmaksın laleliiiiiii
  • BA'nın, AF'nin, LH'nin bu hallerini görüp de hâlâ THY'nin başarılarına gözünü kapatanlara ibretlik bir haber daha. Gözünüzü kapamakla sadece kendinize karanlık yaparsınız, güneşin ışığını/nûrunu yaymasına engel olamazsınız. Bunun aksini düşünmek ahmaklıktır!

Alman milli havayolu şirketi Lufthansa, küresel mali krizden sıyrılabilmek için ciddi bir tasarrufa gitmeye hazırlanıyor. Şirketin tasarruf planı çerçevesinde üst düzey yöneticilerin işine dahi son vereceği konuşuluyor.

Yılın ilk üç aylık diliminde 250 milyon Avro'nun üzerinde zarar açıklayan şirket, planladığı kapsamlı tasarruf sonucu 1 milyar Avro civarında kazanç sağlamak istiyor.

Alınan bilgiye göre, şirketin, tasarruflar kapsamına uçak siparişlerini dahil etmeyeceği belirtildi.

LUFTHANSA'DA TEDİRGİN BEKLEYİŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
ışıktan nurdan bahsetme kardeşim onu başka yerlerde konuş.bi halt görmemişsin boş atıp boş tutuyosun.lale..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lufthansa yoneticileri icin terlik-takunya ithal etsin, bak nasil kara geciolar, bilmiyorlar bu adamlar isi, bilmiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
laleliye diye cevap yazan arkadas güzl yazmis... birde söyle bir durum var,THY yillar boyu talebin altinda kapasite sundu,malum ucak alinacagi zaman meclis onayi falan filan gerekiodu... soon yillarda kapasiteyi arttirdi ve talebi karsilar oldu,bu nedenle kim yönetirseyönetsin bu kari elde eder bence.lufthansa´nin krizden daha fazla etkilenmesi gayet normaldir,lufthansa nin business class yolcusu THY yollarini 10 a 20ye katlar,bu yolcular kriz nedeniyle daha az seyahat edince lufthansa da bundan etkilenir tabi...ama THY nin böyle bir sorunu yok,müsteri profili daha cok yurt disinda yasayan gurbetcilkerimiz,iett gibi doldur ucagi kaldir hesabi.ve gurbetcilerimiz nasilsa tatile türkiyeye THYile ucuyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY´nin para kazanmasini kimse kücümsemiyor. Sirketin perde arkasindaki bozukluklari rahatsiz ediyor insanlari. Bir sirketin kalitesini ettigi KAR orani ile ölcmek kadar yanlis birsey yok. THY´ye Y-Class hizmetinde LH´ya PARMAK ISIRTIR, ama F-Class hizmetinde LH´nin yaninda SISER! THY´ye filosunun yas ortalamasi ile LH´ya PARMAK ISIRTIR, ama teknik bakima geldimi LH´nin karsisinda SISER!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
o zaman sen tecilli bir ahmaksın laleliiiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BA'nın, AF'nin, LH'nin bu hallerini görüp de hâlâ THY'nin başarılarına gözünü kapatanlara ibretlik bir haber daha. Gözünüzü kapamakla sadece kendinize karanlık yaparsınız, güneşin ışığını/nûrunu yaymasına engel olamazsınız. Bunun aksini düşünmek ahmaklıktır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000