29 Nisan 2012, Pazar 09:01:06

LUFTHANSA'DA ŞOK KARAR...

Alman havayolu devi Lufthansa'nın milyarlarca euroluk yeni tasarruf tedbirleri çerçevesinde 3 bine yakın çalışanı ile yollarını ayırmayı planladığı ortaya çıktı...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • thy,rizelilere ,torpillilere yer acmak icin fazlasini cikartti,ve yerine kendi adamlarini aldi.kimseden gik cikmadi.
  • tk 1500 " şirketin idari birimleri arasında yer alan finans, insan kaynakları ve rezervasyon departmanlarında istihdam edilen 6 bin çalışandan yarısına çıkış verileceği ileri sürüldü" Asıl sana kapak olsun... Önce okumayı , okuduğunu anlamayı öğren. Çalışanlar ekmek derdinde. Cebine girecek paraya bakıyor. Profesyonellik adı altında Şirket ahlakını, çalışanların şirkete bağlılığı öldüren yönetim sağolsun. Çalışanın hakkını vermeyeceksin, devamlı çalışandan çalacaksın, sonra birde pişkin pişkin gaza edebiyatı yapacaksın. Yok artık öle bi dünya...
  • arkadaşım sen 600 uçaktan fazla filo ve 50 000 den fazla çalışanı bizimle bir mi tutuyosun. Cahilliyi bırakın allah aşkına. eğer yapamıyolarsa gidecekler.
  • thy düşmanlarına kapak olsun.koskoca lufthansa bile 3 bin kişiyi işten çıkarıyor,kalanlar için de tasarruf düşünüyor.thy part time eleman arıyor diye kıyameti kopardınız.kotil ve topcuya etmediğiniz küfür kalmadı.lufthansanın bu kararı sizi biraz utandırsın da dünya ve sektör gerçeklerini görmenize yardımcı olsun.

 

Bild gazetesinin haberinde, şirketin idari birimleri arasında yer alan finans, insan kaynakları ve rezervasyon departmanlarında istihdam edilen 6 bin çalışandan yarısına çıkış verileceği ileri sürüldü. Haberde sadece Frankfurt'ta işten çıkarılacak çalışan sayısının bin 500 kişiye ulaşacağı belirtildi. Geriye kalan çalışanların ise yeni bir şirket üzerinden istihdam edileceği ve daha düşük ücretler karşılığında daha fazla mesai yapacağı kaydedildi. 
 
Şirketin bir sözcüsü ise işten çıkarılacak çalışanların net sayısının henüz kesinleşmediğini dile getirdi. 
 
Emirates ve Rynair gibi dişli rakipleri karşısında zor duruma düşen Lufthansa, geçen yıl zarar ettiğinin ortaya çıkması üzerine radikal bir tasarruf programı izleyeceğini duyurmuştu. Şirketin yeni tasarruflar kapsamında yılda 900 milyon euroya varan miktarda iyileşme sağlamayı hedeflediği belirtiliyor. (Zaman)
LUFTHANSA'DA ŞOK KARAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

TK 1500'e ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gik ~ 12 yıl önce
thy,rizelilere ,torpillilere yer acmak icin fazlasini cikartti,ve yerine kendi adamlarini aldi.kimseden gik cikmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
tk 1500 " şirketin idari birimleri arasında yer alan finans, insan kaynakları ve rezervasyon departmanlarında istihdam edilen 6 bin çalışandan yarısına çıkış verileceği ileri sürüldü" Asıl sana kapak olsun... Önce okumayı , okuduğunu anlamayı öğren. Çalışanlar ekmek derdinde. Cebine girecek paraya bakıyor. Profesyonellik adı altında Şirket ahlakını, çalışanların şirkete bağlılığı öldüren yönetim sağolsun. Çalışanın hakkını vermeyeceksin, devamlı çalışandan çalacaksın, sonra birde pişkin pişkin gaza edebiyatı yapacaksın. Yok artık öle bi dünya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk1500 e ~ 12 yıl önce
arkadaşım sen 600 uçaktan fazla filo ve 50 000 den fazla çalışanı bizimle bir mi tutuyosun. Cahilliyi bırakın allah aşkına. eğer yapamıyolarsa gidecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk1500 ~ 12 yıl önce
thy düşmanlarına kapak olsun.koskoca lufthansa bile 3 bin kişiyi işten çıkarıyor,kalanlar için de tasarruf düşünüyor.thy part time eleman arıyor diye kıyameti kopardınız.kotil ve topcuya etmediğiniz küfür kalmadı.lufthansanın bu kararı sizi biraz utandırsın da dünya ve sektör gerçeklerini görmenize yardımcı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000