01 Aralık 2016, Perşembe 12:10:22

Lufthansa'da grev sona erdi

Pilot sendikası Cockpit’in çağrısıyla 6 gündür grev yapan Lufthansa pilotları, bugünden itibaren işbaşı yaptı.
  • Bence bunlar FETÖ , neden grev yapıyorlar.. Niye kine?
  • Biz bu adamları ancak 500 yıl sonra yakalarız adamlar haklarını almak için birlik yapmışken biz hala kendi içimizde birbirimizi dibe çekiyoruz ayak kaydırıp üstüne basıp çıkmaya çalışıyoruz bizden bi halt olmaz saygı duymak lazım adamlar yaşamak için çalışıyor biz çalışmak için yaşıyoruz
  • Uçuşlardaki olayları özlemişler, malum bilinen 77 mesajlarından atmaktan bi hal olmuşlar, o yüzden tekrar mesai başı yapmışlar.
  • Ne kadar farklı hayatlar. Lufthansa filo 268 uçak pilot sayısı 5400 imiş. bizde 334 uçak var, pilot sayısı 4374. Adamlar birde utanmadan sıkılmadan greve gidiyor. Biz ne yapalım?
  • 12.10.2016 hakkını aramaya çalışıp,yok yere sebepsiz işten atılan fc,fsc ler ...Unutma..Unutturma...
  • gercek muasir medeniyet budur, biz goremeyiz ama belki cocuklarimiz kendi ulkemizde de haklarini hukuk icerisinde kalarak sonuna kadar arayabilirler, umudumuz var, biz boyle yonetilmeyi hak etmisiz demek ki, insallah onlari yonetenler padisah sultan kral pir sah sih hoca haci degil adalet hukuk pesinde kosam gercek demokrat insanlar olur
  • Ben bu adamlara saygı duyuyorum...
  • Faşo Ağa
  • Pilotlar ne istediler, grev sonunda ne aldılar?
  • uygarca en azindan hukuki haklarini kullaniyorlar ve daha sonra islerine devam edebiliyorlar. kimseyi vatan yada sirket haini olarak suclamiyorlar. bu kadar insani dusman diye isinden atan iftira atan ispiyonlayip is yaptiklafini sananlara sorum hangisi daha müslümanca onlarin yaptiklari mi bizimkimi?

Pilot sendikası Cockpit’in çağrısıyla 6 gündür grev yapan Lufthansa pilotları, bugünden itibaren işbaşı yaptı. Sendika, 100 binlerce yolcunun perişan olduğu grevin sona erdiğini duyurdu.

Grev nedeniyle Lufthansa’nın 4 bin 500 uçuşu yapılamadı. Grevden olumsuz etkilenen yolcu sayısı ise yaklaşık 500 bin olarak açıklandı. Pilotların tekrar ne zaman uyarı grevi yapacakları henüz belli değil. Sendika, daha önce yaptığı açıklamayla aralık ayında her an greve gidebileceklerini duyurmuştu.

Pilot sendikası, Lufthansa yönetiminden geriye dönek beş yılı kapsayacak ücret zammı istiyor. Sendikanın talep ettiği zam yıllık ortalama yüzde 3.66. Lufthansa’da yaklaşık 5 bin 400 pilot çalışıyor.

Ekonomi çevreleri ise grev nedeniyle Almanya’nın önemli markası olan Lufthansa’nın büyük zarar görebileceği uyarısında bulundu.

Lufthansa'da grev sona erdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Üseyin ~ 7 yıl önce
Bence bunlar FETÖ , neden grev yapıyorlar.. Niye kine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Budur ~ 7 yıl önce
Biz bu adamları ancak 500 yıl sonra yakalarız adamlar haklarını almak için birlik yapmışken biz hala kendi içimizde birbirimizi dibe çekiyoruz ayak kaydırıp üstüne basıp çıkmaya çalışıyoruz bizden bi halt olmaz saygı duymak lazım adamlar yaşamak için çalışıyor biz çalışmak için yaşıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER ~ 7 yıl önce
Uçuşlardaki olayları özlemişler, malum bilinen 77 mesajlarından atmaktan bi hal olmuşlar, o yüzden tekrar mesai başı yapmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farklı Hayatlar ~ 7 yıl önce
Ne kadar farklı hayatlar. Lufthansa filo 268 uçak pilot sayısı 5400 imiş. bizde 334 uçak var, pilot sayısı 4374. Adamlar birde utanmadan sıkılmadan greve gidiyor. Biz ne yapalım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 7 yıl önce
Valla güzel tespit
Sivil asker ~ 7 yıl önce
Burada sivil asker muhabbeti yapan askerler, sivil pilotların erkenden o koltuğa oturmasını çekemeyen eksiklerdir, aynı muhabbeti yapan siviller de jetle uçamamanin verdiği eksikliği taşıyordur. Kendine güvenen adam için pilot vardır havacı vardır adam vardır. Birçoğumuz da burada yazan ezikler gibi değilizdir. İşimize bakarız adama bakarız sivilmiş askermiş umrumuzda bile değildir.
Zeka yoksunu ~ 7 yıl önce
Adamlar utanmadan sıkılmadan greve gidiyor. Sen sakın böyle şeyler yapma, bizde 334 uçak varken pilot sayısı değil 4374, 3340 olmalı bence, ama senin gibilerden bulmak gerek.
erkeksen ~ 7 yıl önce
serkeksen sende gıt hadı gorelım :)
122lerden ~ 7 yıl önce
12.10.2016 hakkını aramaya çalışıp,yok yere sebepsiz işten atılan fc,fsc ler ...Unutma..Unutturma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio ~ 7 yıl önce
gercek muasir medeniyet budur, biz goremeyiz ama belki cocuklarimiz kendi ulkemizde de haklarini hukuk icerisinde kalarak sonuna kadar arayabilirler, umudumuz var, biz boyle yonetilmeyi hak etmisiz demek ki, insallah onlari yonetenler padisah sultan kral pir sah sih hoca haci degil adalet hukuk pesinde kosam gercek demokrat insanlar olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
Ben bu adamlara saygı duyuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 7 yıl önce
Faşo Ağa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coni moni ~ 7 yıl önce
Pilotlar ne istediler, grev sonunda ne aldılar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik bize ~ 7 yıl önce
uygarca en azindan hukuki haklarini kullaniyorlar ve daha sonra islerine devam edebiliyorlar. kimseyi vatan yada sirket haini olarak suclamiyorlar. bu kadar insani dusman diye isinden atan iftira atan ispiyonlayip is yaptiklafini sananlara sorum hangisi daha müslümanca onlarin yaptiklari mi bizimkimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
+ ~ 7 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000