15 Eylül 2014, Pazartesi 11:01:13

LUFTHANSA'DA GREV SİRENLERİ YENİDEN ÇALIYOR!

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın pilotlarının yarın Frankfurt Havalimanı'nda sekiz saatlik greve gideceği bildirildi.
  • 2 gün off yapsam sıkılıyorum, arkadaşım çalışmayınca bu saçma sapan hayat nasıl geçer, yalandan takılıyoruz, ayda 7 off yapsan ne yazar 10 yapsan ne yazar, her şeyi abartıyorsunuz yahu.
  • TK, Jürgen Raps kimdi biliyormusunuz?
  • bu kadar büyük bir şirketi böyle zor durumda bırakmak ihanet gibi geliyor bana beğenmiyorsan git başka yerde uç zorunda mı adam daha iyisi elbet vardır onu sağlayana git tutan mı var yönetici olsam 1 dk tutmam
  • Şu siteye girerken keşke zeka testi falan koysanızda şöyle göz gezdirirken zekasız yorumları okumasak..çok değil 2+2 yi bile sorsanız zaten şu yorumların eminim %75i elenir...Sen eşşek olmak istedikten sonra senin beline vuran çok olur sayın yorumcu...Bahanenizde hazır beğenmiyorsanız kalk git..Ufacık beynin kabul etmiyor ki bu ülke senin olduğu kadar da benim!!!..LH pilotlarının maaşlarına çene yoracağınıza ilk önce durup kendinize bakın...Başbakanınız son model zırhlı mercedese binerken siz gidip fiata binin ..Bu kafayla devam edin..Gidin vefayı biraz öğrenin adamlar senelerini şirkete verdikleri pilot yada personelini nasıl uğurluyor açın biraz öğrenin..Bizde adam çocuğu hastalanır işe gider,karısı doğum yapar işe gider gider de gider en sonda ne olur..birgün eline bir belge verirler pılını pırtını topla artık emekli oldun derler...Açında riyakar dediğiniz lufthansada nasıl pilot uğurlanırmış youtube'dan izleyin çok birşey değil jürgen raps yazmanız yeterlidir.
  • Bunlar hep vatan haini. Altlarında yüz milyon dolarlık uçaklar, bir elleri yağda bir elleri balda, utanmadan greve gidiyorlar. Bir de timsah gözyaşıları; yok efendim yolcu mağduriyeti için üzgünlermiş, görüşmeye hep açıklarmış... Gelsinler de bizim burdaki çalışkan, dürüst, ahlaklı, vicdanlı yöneticilerimiz ile halkımızı görsünler. Son yaklaşmada başları önüne düşen, gözlerini açık tutmak için uğraşan şımarık pilotlar da çok konuşmasınlar! Dünyanın en iyi havayolunda uçuyorsunuz, uçuş emniyeti, insani şartlarda çalışmak vs gibi laf kalabalığı yapmayın! Siz kimsiniz?! Yorgunluk yüzünden uçak mı düştü? Yüzlerce insan mı öldü? Eee? Bir de utanmadan yabancı pilotların DLR'ını HTA'sını sorgulamaya kalkıyorsunuz. Ayrıca grev kelimesini cümle içinde kullanmak kimin haddine! Büyüklerimiz herşeyin doğrusunu bilir. Onların değerini bilen bilgili, dürüst ve ahlaklı halkımız da zaten neyin ne olduğunu görüp haklarını veriyor. Size laf düşmez.
  • German Kartofel Burada mutlu degilsen git orada uç, ne isin var burada? orada anca dönerci olursun en iyisi.
  • They have human working conditions and they're protecting them to have safe and rested crews when flying you around! So don't be jealous but instead wake up and fight against modern slavery in your own Country. Only 7 days off/month (yalan off), 1000hrs/yr, min rest/max duties, modern slavery, 14 days vacation, no hobbies, no social life, 14 days vacation...! Want more? Share the pain - share the gain! Bravo VC - bravo!!!
  • atın gitsin hepsini...kapristen başka ne işe yararlar..sanki dünyayı kurtarıyorsunuz...millet bıktı bunların eğolarından
  • THY gâvurları doldurdu nasıl olsa. Onlar da gelsin , ömürlerinde göremeyecekleri iyi şartlarda Thy'de işe başlasınlar.
  • Daha iyi sartlarda gelip bizde calisabilirler neden bu kadar ugrasiyorlar anlamsiz..

Alman Cockpit (VC) pilot sendikasının açıklamasına göre, Lufthansa pilotları salı günü yerel saatle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Frankfurt Havalimanı’nda iş bırakacak. Grev, Airbus A380, Boeing B747, Airbus A330 ve Airbus A340 gibi uçak tipleriyle yapılacak uzun mesafeli birçok uçuşu kapsayacak.

Grevle yeni bir toplu iş sözleşmesinin hedeflendiği belirtilen pilot sendikası açıklamasında, Lufthansa yönetiminin hiçbir uzlaşmacı teklif sunmadığı ve bu yüzden grev kararı alındığı ifade edildi. Açıklamada, ayrıca sendikanın grevleri önlemek için görüşmelere her zaman hazır olduğu vurgulanırken, Lufthansa yolcularından da verilen rahatsızlık sebebiyle özür dilendi.

Lufthansa yönetimiyle toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşmazlık yaşayan pilotlar, nisandan bu yana dört kez iş bırakma eylemi düzenledi. Geçen haftalarda Lufthansa pilotları Frankfurt ve Münih'teki havalimanlarında iş bırakmış ve grev sebebiyle 300'den fazla uçuş iptal edilmiş, yaklaşık 45 bin yolcu grevden etkilenmişti.

Almanya genelinde 9 bin 500 üyeye sahip pilot sendikasının nisan ayında yaptığı uyarı grevinde ise Lufthansa yaklaşık 3 bin uçuşunu iptal etmiş ve bu iptallerden 400 bin yolcu etkilenmişti.

LUFTHANSA'DA GREV SİRENLERİ YENİDEN ÇALIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
2 gün off yapsam sıkılıyorum, arkadaşım çalışmayınca bu saçma sapan hayat nasıl geçer, yalandan takılıyoruz, ayda 7 off yapsan ne yazar 10 yapsan ne yazar, her şeyi abartıyorsunuz yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TK, Jürgen Raps kimdi biliyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 10 yıl önce
JR lufthansanın golden head(chief) kaptanıydı..yıllarca lufthansada çalıştı.Şimdi sen kalkmış bana jürgen raps kimdi diyorsun...Thy'nin tarihine bak ve yıllardır neden böyle bir adam çıkamadığını sorgula.Aslında JR'dan daha nitelikli adamlar çıktı hatta fazlanın fazlasıda çıktı fakat hiç biri bu adamın gördüğü saygıyı görmedi...Bende sana neden diye soruyorum arkadaşım beğenmediğiniz LH aslında bizim thy kadar riyakar değilmiş demekki..Git bak bakalım alman vatandaşı olmadan seni milli havayoluna alacaklar mı bir dene cevabını bekliyorum buradan.
seeelt ~ 10 yıl önce
bu kadar büyük bir şirketi böyle zor durumda bırakmak ihanet gibi geliyor bana beğenmiyorsan git başka yerde uç zorunda mı adam daha iyisi elbet vardır onu sağlayana git tutan mı var yönetici olsam 1 dk tutmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 10 yıl önce
Şu siteye girerken keşke zeka testi falan koysanızda şöyle göz gezdirirken zekasız yorumları okumasak..çok değil 2+2 yi bile sorsanız zaten şu yorumların eminim %75i elenir...Sen eşşek olmak istedikten sonra senin beline vuran çok olur sayın yorumcu...Bahanenizde hazır beğenmiyorsanız kalk git..Ufacık beynin kabul etmiyor ki bu ülke senin olduğu kadar da benim!!!..LH pilotlarının maaşlarına çene yoracağınıza ilk önce durup kendinize bakın...Başbakanınız son model zırhlı mercedese binerken siz gidip fiata binin ..Bu kafayla devam edin..Gidin vefayı biraz öğrenin adamlar senelerini şirkete verdikleri pilot yada personelini nasıl uğurluyor açın biraz öğrenin..Bizde adam çocuğu hastalanır işe gider,karısı doğum yapar işe gider gider de gider en sonda ne olur..birgün eline bir belge verirler pılını pırtını topla artık emekli oldun derler...Açında riyakar dediğiniz lufthansada nasıl pilot uğurlanırmış youtube'dan izleyin çok birşey değil jürgen raps yazmanız yeterlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ar Damarı ~ 10 yıl önce
Bunlar hep vatan haini. Altlarında yüz milyon dolarlık uçaklar, bir elleri yağda bir elleri balda, utanmadan greve gidiyorlar. Bir de timsah gözyaşıları; yok efendim yolcu mağduriyeti için üzgünlermiş, görüşmeye hep açıklarmış... Gelsinler de bizim burdaki çalışkan, dürüst, ahlaklı, vicdanlı yöneticilerimiz ile halkımızı görsünler. Son yaklaşmada başları önüne düşen, gözlerini açık tutmak için uğraşan şımarık pilotlar da çok konuşmasınlar! Dünyanın en iyi havayolunda uçuyorsunuz, uçuş emniyeti, insani şartlarda çalışmak vs gibi laf kalabalığı yapmayın! Siz kimsiniz?! Yorgunluk yüzünden uçak mı düştü? Yüzlerce insan mı öldü? Eee? Bir de utanmadan yabancı pilotların DLR'ını HTA'sını sorgulamaya kalkıyorsunuz. Ayrıca grev kelimesini cümle içinde kullanmak kimin haddine! Büyüklerimiz herşeyin doğrusunu bilir. Onların değerini bilen bilgili, dürüst ve ahlaklı halkımız da zaten neyin ne olduğunu görüp haklarını veriyor. Size laf düşmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
German Kartofel Burada mutlu degilsen git orada uç, ne isin var burada? orada anca dönerci olursun en iyisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman Patates ~ 10 yıl önce
They have human working conditions and they're protecting them to have safe and rested crews when flying you around! So don't be jealous but instead wake up and fight against modern slavery in your own Country. Only 7 days off/month (yalan off), 1000hrs/yr, min rest/max duties, modern slavery, 14 days vacation, no hobbies, no social life, 14 days vacation...! Want more? Share the pain - share the gain! Bravo VC - bravo!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
What a joke ~ 10 yıl önce
I think its time for you to leave!! Let us know if you find a real airline!!
sky ~ 10 yıl önce
atın gitsin hepsini...kapristen başka ne işe yararlar..sanki dünyayı kurtarıyorsunuz...millet bıktı bunların eğolarından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY gâvurları doldurdu nasıl olsa. Onlar da gelsin , ömürlerinde göremeyecekleri iyi şartlarda Thy'de işe başlasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha iyi sartlarda gelip bizde calisabilirler neden bu kadar ugrasiyorlar anlamsiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000