01 Nisan 2014, Salı 08:30:56

LUFTHANSA'DA GREV KRİZİ

Almanya'nın en büyük havayolu şirketi Lufthansa'nın, pilotların 2-4 Nisan'da yapacağı grevden dolayı 3800'den fazla uçuşu iptal ettiği bildirildi.
  • Adamlar delikanlı... Bizde Türküz diye övünelim. Thy personeli senden adam olmaz...
  • sende dışarıdan salyalarını akıtarak bakmaya devam et. hadi canim 1000 tl maaşa talim.
  • tam da lufthansanın zed biletini kullanacağım tarihlerde yapılar. başka zaman olmaz mıydı . bir de biz neden zed ile kendi şirketimizde uçamıyoruz. kim neden kaldırdı bu hakkı.
  • THY'nin ŞIMARIK PRENS VE PRENSESLERİ. ŞİRKETİNİZ SİZE HAK ETMEDİĞİNİZ KADAR HAK VE PARA VERİYOR. KIYMETİNİ BİLİN O KADAR...
  • Biz de uzaktan uzaktan saygı duyarız. Bizim için aya ayak basmakla eşdeğer.
  • Ac gozlu Almanlar iste hem sadece kokpitte oylece oturup cay kahve icip minimum 12-13000 euro para alip hem de iş birakiyorlar ne terbiyesiz insanlar var arkadas hak aramak sizin neyinize oturunşükredin halinize bak biz aman pazar paralari gitmesin aman ikramiyeleri vermeye devam etsinler aman işten kafalarina göre atmasinlar diye ayda 80 saatcik ucup duruyoruz, yapar sana yilda 960:) hadi hayirli traslar
  • helal olsun hakkını arayanlara ve isteyenlere ....buradaki yağcı,yalaka,zengin,güçlü,iktidarın peşinde koşmayı biat ve şükürü marifet sayanlarda 3 kuruşa,haksız,hukuksuz çalışsınlar!!! müstehak hepsine !!!
  • Helal olsun sendika-grev budur işte. Tüekiye de kan emsinler...

Almanya'nın en büyük havayolu şirketi Lufthansa'nın, pilotların 2-4 Nisan'da yapacağı grevden dolayı 3800'den fazla uçuşu iptal ettiği bildirildi.

Lufthansa şirketinin açıklamasında, pilotların bağlı olduğu ''Kokpit Birliği'' (Vereinigung Cockpit) sendikasının 2-4 Nisan'da grev yapma çağrısı üzerine 3800'den fazla seferin iptal edildiği duyuruldu.

Lufthansa'nın grev günlerinde orta ve kısa mesafe seferlerinde sadece 500 uçuş yapacağı belirtilen açıklamada, kargo uçuşlarının büyük bir bölümümün ise şimdiden iptal edildiği kaydedildi.

Açıklamada, Lufthansa tarihinin en büyük iş bırakma eylemi olarak nitelendirilen grevden dolayı yolcuların gelişmelerle ilgili internet sayfasından bilgi almaları istendi.

Şirket, internet sayfasında iptal edilen uçuşların listesini yayımladı.

''Kokpit Birliği'' sendikası, toplu sözleşme görüşmelerinde maaş artışı ve pilotların emekliliğe geçişiyle ilgili talepler konusunda Lufthansa şirketi ile yakınlaşma sağlanamadığı gerekçesiyle üyelerine 2 Nisan Çarşamba günü saat 00.00'dan 4 Nisan Cuma günü saat 23.59'a kadar Almanya genelinde iş bırakma çağrısında bulunmuştu.

Lufthansa, Lufthansa Kargo ve Germanwings şirketlerinde çalışan sendika üyelerinin yüzde 99,1'i, 20 Mart'ta yapılan oylamada, taleplerin kabul edilmesi için gerektiğinde grev yapma kararı almıştı.

LUFTHANSA'DA GREV KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adamlar delikanlı... Bizde Türküz diye övünelim. Thy personeli senden adam olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
charter a ~ 10 yıl önce
sende dışarıdan salyalarını akıtarak bakmaya devam et. hadi canim 1000 tl maaşa talim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zed ~ 10 yıl önce
tam da lufthansanın zed biletini kullanacağım tarihlerde yapılar. başka zaman olmaz mıydı . bir de biz neden zed ile kendi şirketimizde uçamıyoruz. kim neden kaldırdı bu hakkı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHARTER ~ 10 yıl önce
THY'nin ŞIMARIK PRENS VE PRENSESLERİ. ŞİRKETİNİZ SİZE HAK ETMEDİĞİNİZ KADAR HAK VE PARA VERİYOR. KIYMETİNİ BİLİN O KADAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şükreden Adam ~ 10 yıl önce
Biz de uzaktan uzaktan saygı duyarız. Bizim için aya ayak basmakla eşdeğer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio ~ 10 yıl önce
Ac gozlu Almanlar iste hem sadece kokpitte oylece oturup cay kahve icip minimum 12-13000 euro para alip hem de iş birakiyorlar ne terbiyesiz insanlar var arkadas hak aramak sizin neyinize oturunşükredin halinize bak biz aman pazar paralari gitmesin aman ikramiyeleri vermeye devam etsinler aman işten kafalarina göre atmasinlar diye ayda 80 saatcik ucup duruyoruz, yapar sana yilda 960:) hadi hayirli traslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
layık ~ 10 yıl önce
helal olsun hakkını arayanlara ve isteyenlere ....buradaki yağcı,yalaka,zengin,güçlü,iktidarın peşinde koşmayı biat ve şükürü marifet sayanlarda 3 kuruşa,haksız,hukuksuz çalışsınlar!!! müstehak hepsine !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teheye ~ 10 yıl önce
darısı bizim pilotların başına.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal olsun sendika-grev budur işte. Tüekiye de kan emsinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000