02 Aralık 2014, Salı 08:25:42

LUFTHANSA'DA GREV KABUSU

Lufthansa'da pilotların grevi nedeniyle yaşanan sıkıntılar devam ediyor. Dün yüzlerce seferini iptal eden şirket bugün de iptallerine devam etti.
  • atlantik oteki ucuslarda uzak duruyorum, bu grevlerin biri bize denk gelirse sonrasindaki transit ucuslarda kacacak,gereksiz risk almak istemiyorum. iki uc ay oncesinden bilet aldigimiz icin onceden yapilan grev duyurularida bizi kurtarmaya yetmez, sonucta bu sirket bilet musteri kaybina basladi.. ikinci tehlike, oteki havayollari ile ucunca miller burada birikmeye basliyor ve sonrasinda millerle yeni bilet lamak icin gene oteki sirkete devam etmek zorunda kaliyorum.. grev hakkina saygimiz var, fakat bu sirketteki grevlerin haklari alincaya kadar devam edip,artik musteriler icin belirsizlik olusturmamasi lazim..
  • guney amerikadan avrupaya gelrken artik ne luft. ve af kullanmiyorum , ikiside her an grev yapmaya hazir duruyor, 3 ay oncesinden bileti alacagim ve son anda grev, bu ucuslardan sonraki transitlerde gidecek.. en son temmuz 2014te bilet bakarken eylul ayinda iberia aldim, bilet donemi geldiginde af greve cikmisti ,biz ucarken tum yolculari scl havalimaninda bekliyordu . bir grev anlasilir, uzun sureli grevide anlarim, fakat lutfen grevi tam anlasincaya kadar bitirmeyin..boyle her 3 ayda bir 2 gun, 3 gun grevler,trans atlantik uzun yol yolcusunu korkutuyor.. luft. zaten turklere transit vize uygulamasindan dolayi en az seklde kullanmaya calisiyorum. transit vize mi olur bu donemde? bunuda kaldirmaya ugrasmayan politikacilara helal olsun.
  • Cok isabetli bir yorum! Ucus emniyeti konusunda neredeyse mukemmelligi yakalamis bir sirketin musterileri epey bir tedirgin :)
  • Güvenilirliğini kaybediyor, insanlar mağdur ve tedirgin

Lufthansa'da pilotların grevi nedeniyle yaşanan sıkıntılar devam ediyor. Dün yüzlerce seferini iptal eden şirket bugün de iptallerine devam etti.

Alman Lufthansa Havayolları'nda görev yapan pilotların 2 gün grev yapma kararı alması şirketin yüzlerce seferini iptal etmek zorunda bıraktı. İki gün için 2 binin üzerinde uçuşunu iptal etmek zorunda kalan Lufthansa da iptallerine bugün de devam etti.

Bugün iptal ettiği seferler arasında Münih ve Frankfurt çıkış İstanbul uçuşlarını iptal eden Lufthansa'nın gün sonunda bitecek grev nedeniyle 150 milyon Euro'nun üzerinde zarara uğradığı belirtildi.

LUFTHANSA'DA GREV KABUSU

Yorumlar

ztk ~ 9 yıl önce
atlantik oteki ucuslarda uzak duruyorum, bu grevlerin biri bize denk gelirse sonrasindaki transit ucuslarda kacacak,gereksiz risk almak istemiyorum. iki uc ay oncesinden bilet aldigimiz icin onceden yapilan grev duyurularida bizi kurtarmaya yetmez, sonucta bu sirket bilet musteri kaybina basladi.. ikinci tehlike, oteki havayollari ile ucunca miller burada birikmeye basliyor ve sonrasinda millerle yeni bilet lamak icin gene oteki sirkete devam etmek zorunda kaliyorum.. grev hakkina saygimiz var, fakat bu sirketteki grevlerin haklari alincaya kadar devam edip,artik musteriler icin belirsizlik olusturmamasi lazim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
guney amerikadan avrupaya gelrken artik ne luft. ve af kullanmiyorum , ikiside her an grev yapmaya hazir duruyor, 3 ay oncesinden bileti alacagim ve son anda grev, bu ucuslardan sonraki transitlerde gidecek.. en son temmuz 2014te bilet bakarken eylul ayinda iberia aldim, bilet donemi geldiginde af greve cikmisti ,biz ucarken tum yolculari scl havalimaninda bekliyordu . bir grev anlasilir, uzun sureli grevide anlarim, fakat lutfen grevi tam anlasincaya kadar bitirmeyin..boyle her 3 ayda bir 2 gun, 3 gun grevler,trans atlantik uzun yol yolcusunu korkutuyor.. luft. zaten turklere transit vize uygulamasindan dolayi en az seklde kullanmaya calisiyorum. transit vize mi olur bu donemde? bunuda kaldirmaya ugrasmayan politikacilara helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uygulamaya ~ 9 yıl önce
Cok isabetli bir yorum! Ucus emniyeti konusunda neredeyse mukemmelligi yakalamis bir sirketin musterileri epey bir tedirgin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Güvenilirliğini kaybediyor, insanlar mağdur ve tedirgin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000