06 Kasım 2015, Cuma 08:53:07

Lufthansa'da grev günü

Yıl boyunca Alman Pilot Sendikası Cockpit’in grev dalgalarıyla sarsılan Lufthansa, şimdi de Bağımsız Kabin Personeli Organizasyonu Sendikası (UFO)’nın aldığı “Cuma günü greve gidiyoruz” kararıyla karşı karşıya geldi.
  • Evet air frans ta görüyorduk sürekli grev yapıyorlar ve işçi haklarıda bizim çok üzerimizde thy yi kıyaslamak bile mümkün değil lufthansada aynı şekilde helal olsun medeni olmak için birşeyleri önceden yapmak lazım mesela ağır sanayi hamlesi her iki ülkedede yapılmış avrupa birliğinin lokomotifi ikiside airbas üretimi yapıyor işte sana bir ülkenin ayakta kalması için en önemli sebep bunun üstüne iş kanunlarınıda doğru dürüst insanca yaşam hakkı verirsen tıkır tıkır yürür gider bizde ağzımızı açar bakarız bizde zaten olmaz kabin memuruysan meslek hayatın kabin hizmetlerine gitmekle geçer yolcu rapor yazdı koş yemek güzel değil koş eğitim koş boş günlerin de ne çoluk çocuğunla ilgilenebilirsin nede eşinle ve sonu boşanmadır hemen hepsi boşanır işte böyle.Oysa lufthansada işler daha sıkıdır ama her dakka çağırmazlar çünkü insanca yaşam hakkı almanyada vardır.Ancak banka hesabına herhangi bir havale gelsin hemen sorarlar ne demiştik grevmi yapabilene helal olsun.
  • 13u defa grevde. buraya yazmıştım, Lufthansa daha çok grev yapcak
  • bizde olsa herkes grev grev der sonra bir bakarsın koca şirkette 305 kişi uygulamış ve işten atılmış..diğerleri paşa paşa gitmişler uçuşlarına
  • Bizim tr de filan artık grev yaptırmıyolar. Öyle bir yasal hak yok artık......
  • bizim tr de boyle bir grev olsa bakalim insanlarin tepkileri ne olacak..lufthansa sonucta kurallara gore yonetilen bir sirket oldugu icin grevde yapsalar calisanlarina hukuksuz mudahelelerde bulunmuyor..
  • Ben bu Alamanya'nın grevlerini çok seviyorum!
  • Ne kadar dayanikli bir sirket o kadar grev yapildi o kadar para kaybetti ama hala kar elde ediyor ustelik zamda yapmiyor bence calisanlar patronu darp etsin air france gibi yoksa lfthn nin zam verecegi yok :)

Yıl boyunca Alman Pilot Sendikası Cockpit’in grev dalgalarıyla sarsılan Lufthansa, şimdi de Bağımsız Kabin Personeli Organizasyonu Sendikası (UFO)’nın aldığı “Cuma günü greve gidiyoruz” kararıyla karşı karşıya geldi.

Alman Havayolu Lufthansa’da Alman Pilot Sendikası Cockpit’in sık sık grev kararı almasının ardından bu kez de Bağımsız Kabin Personeli Organizasyonu Sendikası greve gideceğini duyurdu. UFO Başkanı Nicoley Baublies, “Lufthansa şirketi üst düzey yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde netice alamadık. Grevden başka seçeneğimiz kalmadı” dedi. Baublies, bugün saat 12.00 itibariyle 19 bin Lufthansa kabin personelinin greve gideceğini duyurdu.

UFO, 19 bin çalışana emeklilik, ek sigorta, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve emeklilik hakları gibi taleplerde bulunuyor. Lufthansa ile yolculuk yapacak yolcular, grevlere karşı şimdiden hazırlıklı olmaları konusunda uyarıldı. UFO, Lufthansa ile sürdürdükleri görüşmelerin başarısız sonuçlanması durumunda, bugünden başlamak üzere bir haftalık iş bırakma eylemi düzenleyeceklerini duyurdu.

Lufthansa'da grev günü

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Medeni ülke ~ 8 yıl önce
Evet air frans ta görüyorduk sürekli grev yapıyorlar ve işçi haklarıda bizim çok üzerimizde thy yi kıyaslamak bile mümkün değil lufthansada aynı şekilde helal olsun medeni olmak için birşeyleri önceden yapmak lazım mesela ağır sanayi hamlesi her iki ülkedede yapılmış avrupa birliğinin lokomotifi ikiside airbas üretimi yapıyor işte sana bir ülkenin ayakta kalması için en önemli sebep bunun üstüne iş kanunlarınıda doğru dürüst insanca yaşam hakkı verirsen tıkır tıkır yürür gider bizde ağzımızı açar bakarız bizde zaten olmaz kabin memuruysan meslek hayatın kabin hizmetlerine gitmekle geçer yolcu rapor yazdı koş yemek güzel değil koş eğitim koş boş günlerin de ne çoluk çocuğunla ilgilenebilirsin nede eşinle ve sonu boşanmadır hemen hepsi boşanır işte böyle.Oysa lufthansada işler daha sıkıdır ama her dakka çağırmazlar çünkü insanca yaşam hakkı almanyada vardır.Ancak banka hesabına herhangi bir havale gelsin hemen sorarlar ne demiştik grevmi yapabilene helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetçi ~ 8 yıl önce
13u defa grevde. buraya yazmıştım, Lufthansa daha çok grev yapcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
bizde olsa herkes grev grev der sonra bir bakarsın koca şirkette 305 kişi uygulamış ve işten atılmış..diğerleri paşa paşa gitmişler uçuşlarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stewart ~ 8 yıl önce
Bizim tr de filan artık grev yaptırmıyolar. Öyle bir yasal hak yok artık......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
bizim tr de boyle bir grev olsa bakalim insanlarin tepkileri ne olacak..lufthansa sonucta kurallara gore yonetilen bir sirket oldugu icin grevde yapsalar calisanlarina hukuksuz mudahelelerde bulunmuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam haklı, beyler. ~ 8 yıl önce
"Müdaheleler"de bulunmuyor fakat Müdahaleler'de bulunduğu bir gerçek.
Melek Merkep ~ 8 yıl önce
Ben bu Alamanya'nın grevlerini çok seviyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isim ~ 8 yıl önce
Ne kadar dayanikli bir sirket o kadar grev yapildi o kadar para kaybetti ama hala kar elde ediyor ustelik zamda yapmiyor bence calisanlar patronu darp etsin air france gibi yoksa lfthn nin zam verecegi yok :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş işler ~ 8 yıl önce
Klavye başında kendinizi unutup Afrika kıtasında bir ülkenin kralı edasıyla yorumlar yazıyorsunuz.Ne demek darp etsin falan, ilkel toplumlarda olabilecek bir şeydir darp vb. şeyler.
Bos islere ~ 8 yıl önce
Fransada oldu simdi fransa ilkel bir toplum mu eger isten cikarilan sen olsaydin sende darp ederdin ustelik fransa avrupada afrikada degil o zaman bu olay avrupada olduguna gore avrupa ilkel bir toplum afrika boyle bir olay olmadigina gore afrika ilkel degil PATRONUN SANA ZAM YAPMASIN O SINIRLE NELER YAPMAZSIN

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000