31 Ağustos 2012, Cuma 19:27:31

LUFTHANSA'DA GREV BİTTİ

Lufthansa kabin ekibinin üyesi olduğu UFO Sendikası şirket ile yapılan toplu iş sözleşmelerinde yaşanan zam oranına ilişkin anlaşmazlık nedeniyle bugün için grev kararı almıştı. Lufthansa grevin sona erdiğini duyurdu.
  • almanya yolcusu kalmasın diyen zat; YA SEV YA TERK ET diyorsun yani..esad gibi ya bendensin, ya da yürür gidersin mülteci kamplarına diyorsun.dünyadaki en sakat düşüncesine sahip olduğunun farkındamısın? düzeltmende fayda var,yoksa hayat boyu ciddi sorunlar yaşarsın..eğer herkes senin gibi düşünürse memlekette adam kalmaz..yazık insanlara,nasıl kamplaşır oldular..
  • madem orası almanya insan hakları, demokrasi, sendikal haklar, işçi memnuniyeti orada sizin burda ne işiniz varki bakin orada herşey süt liman luftansa sizi bekliyor.......
  • adamlar korkudan grev yapamadi!.zaten SCORE diye bir girisim var ve cok kisi isten cikarilacak
  • lufthansa bu grevini önceden haber vermeden, random olarak bazı cabin personeli ile fra base'de yapıyor. sizin dediğiniz gibi önceden planlı olarak değil de uçuşa tam 3 saat kala uçuşa mazeret ile katılamayacaklarını merkeze bildiriyorlar. uçuşa 3 saat kala grev kırıcılık serbest olsa ne olur? ayrıca grevin askıya alındığı yönünde bir gelişme de yok. hatta pazartesi günü münih'te de greve başlayacakları bilgisi geldi bize.
  • hee pegasus'tan ekip çağırıp uçuruyolar hemen :) Ne diyon hocam nerede yaşıyorsun sen?
  • ileri demokrasi yoksunu geri kalmis almanlar. Aciyorum halinize. Gelinde bizden ders alin. Ne dersi? ileri demokrasi dersi .........
  • orasi almanya..insanlarin turkiye gibi ezildigi,somuruldugu,sendikasiz,haksiz,hukuksuz calismak ve yasamak zorunda birakildigi bir ulke degil..hakkini almadan kimse grevi bitirmez..turkiye gibi geri kalmis toplumlarin bir arada yasadigi 3.dunya ulkelerinden biri mi zannettin de isten atilanlara laf atiyorsun??? burada iscilere yapilanlari orada patronlar akillarindan bile geciremezler, bilmiyorsan ogren!!!!
  • Aslinda Lufthansa calisaninin uzun grev hakki yokki bitsin.Hak kagit ustunde,Niye yok aciklayayim.Lufthansa kanun geregi grev yapan yerine baskasini calistirabilir.Yani yok oyle Bu is yerinde grev vardir diye yazi yazip baskalarini engeleme.Cabin crew grev yaptigi surece normalde Lufthansa disardan adam getirtip ucuslara devam eder.Grevin bir etkisi olmaz.Yani turkce deyimiyle Grev kiricilik serbest.Bundan sendika Lufthansa nin isleri organize etmemesi icin grevin hangi havaalanlarinda,ne zaman olacagini bir kac saat onceden bildirir.Grevide uzun yapamaz aksi halde Lufthansa organize olur.Yani yapacagi en fazla arada bir 5-6 saatlik oda bir kac havaalaninda is birakma.Kisaca Lufthansa nin butun Almanya ucuslarini gunlerce etkileyecek grev haklari fiilen yok.
  • Baktılar emek yedikleri yer zarar ediyor yada zor duruma dusucek bıraktılar.. yani dislerini gosterdiler ve biz burdayız ve buna gucumuz yeter dediler ama aynı anda hem firmayı hemde yolcuları perisan etmediler. Thy de bunları dusunemeyecek duzeyde insanlar vardı gittiler
  • her iki tarafa da bravo,hem işveren hem de sendika,medenice davranıp olayı tatlıya bağlamışlar..bizde ise her zaman ki gibi her şey berbat oldu.hem hava-iş in hem de işverenin ÇAĞDIŞI yaklaşımı insanları yaktı..ÇAĞDIŞI dedikleri grev nasıl da ÇAĞDAŞA dönüştürülebiliyormuş görsün bizimkiler.hamdi topçu ve atilay ayçin ağızları açık izlemişlerdir gelişmeleri herhalde..

Lufthansa internet sitesinden yaptığı duyuruda,  UFO sendikasının başlattığı grevi askıya aldığını ancak uçuşların henüz normale dönmediğini belirtti.

Lufthansa'dan yapılan açıklamada, Unabhängige Flugbegleiter Organisation'ın (UFO) yapılan grevin yolculara çok fazla zarar vermeye başlamasından dolayı grevin şimdilik askıya alındığını duyurdu.

LUFTHANSA'DA GREV BİTTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ya sev ya terk et :) ~ 12 yıl önce
almanya yolcusu kalmasın diyen zat; YA SEV YA TERK ET diyorsun yani..esad gibi ya bendensin, ya da yürür gidersin mülteci kamplarına diyorsun.dünyadaki en sakat düşüncesine sahip olduğunun farkındamısın? düzeltmende fayda var,yoksa hayat boyu ciddi sorunlar yaşarsın..eğer herkes senin gibi düşünürse memlekette adam kalmaz..yazık insanlara,nasıl kamplaşır oldular..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
almanya yolcusu kalmasın ~ 12 yıl önce
madem orası almanya insan hakları, demokrasi, sendikal haklar, işçi memnuniyeti orada sizin burda ne işiniz varki bakin orada herşey süt liman luftansa sizi bekliyor.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orasi türkiye degil diyene ~ 12 yıl önce
adamlar korkudan grev yapamadi!.zaten SCORE diye bir girisim var ve cok kisi isten cikarilacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa calisaninin uzun grev hakki yokki'ye ~ 12 yıl önce
lufthansa bu grevini önceden haber vermeden, random olarak bazı cabin personeli ile fra base'de yapıyor. sizin dediğiniz gibi önceden planlı olarak değil de uçuşa tam 3 saat kala uçuşa mazeret ile katılamayacaklarını merkeze bildiriyorlar. uçuşa 3 saat kala grev kırıcılık serbest olsa ne olur? ayrıca grevin askıya alındığı yönünde bir gelişme de yok. hatta pazartesi günü münih'te de greve başlayacakları bilgisi geldi bize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa calisaninin uzun grev hakki yokki ~ 12 yıl önce
hee pegasus'tan ekip çağırıp uçuruyolar hemen :) Ne diyon hocam nerede yaşıyorsun sen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahhhh ileri demokrasi ah ~ 12 yıl önce
ileri demokrasi yoksunu geri kalmis almanlar. Aciyorum halinize. Gelinde bizden ders alin. Ne dersi? ileri demokrasi dersi .........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orasi almanya turkiye degil !!! ~ 12 yıl önce
orasi almanya..insanlarin turkiye gibi ezildigi,somuruldugu,sendikasiz,haksiz,hukuksuz calismak ve yasamak zorunda birakildigi bir ulke degil..hakkini almadan kimse grevi bitirmez..turkiye gibi geri kalmis toplumlarin bir arada yasadigi 3.dunya ulkelerinden biri mi zannettin de isten atilanlara laf atiyorsun??? burada iscilere yapilanlari orada patronlar akillarindan bile geciremezler, bilmiyorsan ogren!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa calisaninin uzun grev hakki yokki ~ 12 yıl önce
Aslinda Lufthansa calisaninin uzun grev hakki yokki bitsin.Hak kagit ustunde,Niye yok aciklayayim.Lufthansa kanun geregi grev yapan yerine baskasini calistirabilir.Yani yok oyle Bu is yerinde grev vardir diye yazi yazip baskalarini engeleme.Cabin crew grev yaptigi surece normalde Lufthansa disardan adam getirtip ucuslara devam eder.Grevin bir etkisi olmaz.Yani turkce deyimiyle Grev kiricilik serbest.Bundan sendika Lufthansa nin isleri organize etmemesi icin grevin hangi havaalanlarinda,ne zaman olacagini bir kac saat onceden bildirir.Grevide uzun yapamaz aksi halde Lufthansa organize olur.Yani yapacagi en fazla arada bir 5-6 saatlik oda bir kac havaalaninda is birakma.Kisaca Lufthansa nin butun Almanya ucuslarini gunlerce etkileyecek grev haklari fiilen yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rzeszow ~ 12 yıl önce
Baktılar emek yedikleri yer zarar ediyor yada zor duruma dusucek bıraktılar.. yani dislerini gosterdiler ve biz burdayız ve buna gucumuz yeter dediler ama aynı anda hem firmayı hemde yolcuları perisan etmediler. Thy de bunları dusunemeyecek duzeyde insanlar vardı gittiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delikanlı sendika ~ 12 yıl önce
her iki tarafa da bravo,hem işveren hem de sendika,medenice davranıp olayı tatlıya bağlamışlar..bizde ise her zaman ki gibi her şey berbat oldu.hem hava-iş in hem de işverenin ÇAĞDIŞI yaklaşımı insanları yaktı..ÇAĞDIŞI dedikleri grev nasıl da ÇAĞDAŞA dönüştürülebiliyormuş görsün bizimkiler.hamdi topçu ve atilay ayçin ağızları açık izlemişlerdir gelişmeleri herhalde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000