25 Kasım 2016, Cuma 13:03:50

Lufthansa'da bugün 830 uçuş iptal

Bugün de dahil olmak üzere 3 günlük grevde 2 bin 618 uçuş iptal edilirken, 315 binden fazla yolcu seyahat planını değiştirmek zorunda kaldı.
  • LH is a dead body...
  • heryerde hakkını arayanlara,biat etmeyenlere,boyun eğmeyenlere,sömürülmeye karşı gelenlere bin selam olsun,hakkını yiyenlere karşı biatçı,şükürcü,boyun eğen bizim gibilere de bin yuh olsun!
  • Bu gidisle batacaklar ondan sonra hepsi ustune oturacaklar
  • Hadi sıkıyorsa verme istediğini çalışanın.Sen çalışana mahkumsun,çalışan sana değil.aa pardon bu GELİŞMİŞ TOPLUMLARDA böyleydi.Bizim ülkemizde değil tabii ki.

Alman hava yolu şirketi Lufthansa, pilotların grevi nedeniyle bugün için planlanan 830 kısa ve orta mesafeli uçuşun iptal edildiğini ve bu iptallerden 100 binden fazla yolcunun etkileneceğini bildirdi.

Lufthansa'dan yapılan açıklamada, Vereinigung Cockpit (VC) sendikasına bağlı pilotların grevi nedeniyle cuma günü yapılması planlanan 3 bin uçuştan 830’unun gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.

İptal edilen uçuşlardan 100 binden fazla yolcunun etkileneceği ifade eden açıklamada, Lufthansa grubuna bağlı Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, SWISS, Avusturya Havayolları, Air Dolomiti ve Brüksel Havayolları şirketlerinin grevden etkilenmeyeceği kaydedildi.

Açıklamada, bugün de dahil olmak üzere 3 günlük grev nedeniyle toplamda 2 bin 618 uçuşun iptal edildiği ve bu iptallerden 315 binden yolcunun etkilendiği bildirildi. Yarın gerçekleştirilecek grev nedeniyle kaç uçuşun iptal edileceğinin ise gün içerisinde açıklanacağı duyuruldu. 

Lufthansa'da bugün 830 uçuş iptal

Yorumlar

By Mr.Aviation ~ 7 yıl önce
LH is a dead body...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekçi ~ 7 yıl önce
heryerde hakkını arayanlara,biat etmeyenlere,boyun eğmeyenlere,sömürülmeye karşı gelenlere bin selam olsun,hakkını yiyenlere karşı biatçı,şükürcü,boyun eğen bizim gibilere de bin yuh olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 7 yıl önce
Bu gidisle batacaklar ondan sonra hepsi ustune oturacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emek ~ 7 yıl önce
Hadi sıkıyorsa verme istediğini çalışanın.Sen çalışana mahkumsun,çalışan sana değil.aa pardon bu GELİŞMİŞ TOPLUMLARDA böyleydi.Bizim ülkemizde değil tabii ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000