11 Eylül 2010, Cumartesi 08:14:56

Lufthansa yolcuları Türk meyvesi yiyecek

Alman milli havayolu şirketi Lufthansa'nın yolcu uçaklarında Türk sebze ve meyvesi dağıtılacak.
  • Olurmu geri dönenler zaten direk yurtiçine dağılıyor.Şimdi özel üretime geçerler.Almanlar için en kralını üretirler.Sıkıyosa koy hormonu...
  • sayın editör şu boş yorum yapan şahsın yorumlarını siteden uzaklaştırsan ne de güzel olacak
  • Acaba Lufthansa yolculari hangi cesit meyve yiyecekler?2 secenek var..1.Turkiye'nin buraya Rusyaya gonderdigi ve Ruslarin geri sutladigi curuk,bozulmus meyveler mi? 2.Ilaclama ile bilhassa muzlar uzerinde yapilan hormonlu meyveler mi? Ben 1. secenek uzerinde yogunlasiyorum.

Antalyalı yaş meyve sebze üretici ve ihracatçısı Güneşler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Güneş, Lufthansa Hava Yolları'nın catering firması ile ortaklık kurduklarını bildirdi.

iki yıl süren görüşmelerinde ardından ortaklığın kurulduğunu kaydeden Güneş, Lufthansa Hava Yolları'nın yolcularına Türk meyve sebzesi yedireceklerini söyledi.

Lufthansa Hava Yolları'nın catering hizmetini yürüten LGS Sky Chefs ile beraber Star Food Antalya'yı kurduklarını belirten Güneş, "Yaklaşık 70 kişi istihdam edilecek. 2,5 milyon euroluk yatırım ile doğranmış meyve ve sebzeler, Lufthansâ'nın uçaklarında dağıtılacak" dedi.

Star Food Antalya Genel Müdürü Hasan Güneş de, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde 3 bin metrakelik alanda fabrika kuracaklarını ve fabrikayı daha sonra büyüteceklerini bildirdi.

Hasan Güneş, ortaklık sayesinde yılda 15 milyon euroluk ihracat hedeflediklerini belirtti.
 

Lufthansa yolcuları Türk meyvesi yiyecek

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Olurmu geri dönenler zaten direk yurtiçine dağılıyor.Şimdi özel üretime geçerler.Almanlar için en kralını üretirler.Sıkıyosa koy hormonu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın editör şu boş yorum yapan şahsın yorumlarını siteden uzaklaştırsan ne de güzel olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Acaba Lufthansa yolculari hangi cesit meyve yiyecekler?2 secenek var..1.Turkiye'nin buraya Rusyaya gonderdigi ve Ruslarin geri sutladigi curuk,bozulmus meyveler mi? 2.Ilaclama ile bilhassa muzlar uzerinde yapilan hormonlu meyveler mi? Ben 1. secenek uzerinde yogunlasiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000