08 Ekim 2008, Çarşamba 08:15:00

"Lufthansa yıkılmaz, yeri sağlam"

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Sadık Elmas, dünya genelindeki krizin endişe verici bir hale geldiğini, ancak Lufthansa’da durumun çok iyi olduğunu söyledi.
  • Bu piyasa neler gördü. Büyük konuşmamak lazım. Durup dururken bu sözleri sarf etmenin bir anlamı olmalı ?? Yoksa durum vahim mi ?
  • Tabki Sy.Elmasín söyledikleri idalli dir ama haklilik payida 100 % dir LH Almanya ile is yapan Bir türk sirekti genel müdürü olarak beraber calistigimiz vede calisken dahi haz aldigigimiz bir sirektir LH nedeni cok acik ortada analistleri neutraldirler müsterilerine ayni mesafededirler düzgün calisanla uzun zaman yayilan mukaveler yaparlar yolcuya hor davranmazlar güler yüzlüdürler alman dakikligene önem verirler vs vs. THY de bulamadigimiz bir cok sey vardir onlarda sadece tr prespektivi ile baktigimizda arti arti lar vardirki kimse gocunmasin LH da analister vardir müsterisini iki saat dinler yinede hayir diyecekcede ona müsteri olmanin mutlulugunu hissettirir sonra hayir der bizdeki gibi kapicadan,caycidan medet umdurmaz verdiginiz proje islerine yariyacak larini hisettilermi size zaman ayirirlar soru sorarlar vede soru sordugunuz zaman da hayiflanmazlar cevap verirler birisinin okay dedigine diyeri hiyarsik olarak hayirdiye bilsede atilmis imza varsa kabullenirler biz bir sirketiz derler anlayacaginiz LH degilde kimin sirti kalin olsun sizec THY ninmi? neden hak ediyorlarmi? Hayir bence etmiyorlar 27 senelik bir tecrübeden bahsediyorum THY bir Deniz Yemeyen.K...z misali Bakin Kendi internet sayfalarindan 5.10.15.-€ ücerti farki ile bilet pazarliyorlar THY direk acenatsi vs gibi sebeplerden insanalar ayrimcilik yapiyorlar Alyanza girmis olmalarina ragmen troya gibi atil bir sistemle calismay azorluyorlar vs ,vs Kim daha iyi ise okalsin diyorum Büyük bir aile olmanin sorumlulugunu yerine getirmesini biliyorlar dünyada 92.000 bin calisaniyla onada bu yakisir derim. hepinize iyi günler diler hosca kalin dostca kalin diyorum GK.
  • Yorumu da adi gibi , birader sen aç kalmazsin gel seni önce Sun express'e CEO daha sonrada kurtarmak için THY Ceo yapalım sen olunca THY lufthansa'yı da alır ve petrol zengini körfez ülkelerinin hava yollarına kafa tutar .sen senin gibiler oldukça THY batmaz biz de CEO adayı çok .
  • Thy yıkılır lufthansa yıkılmaz yapısı çok sağlam başarıların devamını dilerim..

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Sadık Elmas, dünya genelindeki krizin endişe verici bir hale geldiğini, ancak Lufthansa’da durumun çok iyi olduğunu söyledi. Lufthansa’nın durumunu daha da sağlamlaştırma çabası içerisinde olduğunu belirten Elmas, özel havayollarının sefer sayılarını azaltması nedeniyle Lufthansa’nın gerektiğinde seferlerini arttırmasının da gündeme gelebileceğini kaydetti.

Alman Havaolları Lufthansa’nın internet ortamında tüketim malzemeleri pazarlayan Sanal Mağaza ile işbirliği anlaşması toplantısında konuşan Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Sadık Elmas, Lufthansa’nın durumu ve performansı hakkında bilgiler verdi.

Lufthansa Grubu’nun 2007  yılında –bir önceki yılda olduğu gibi – yine rekor düzeyde kâr elde ettiğini hatırlatan Elmas, şirketler grubunun vergi sonrası kârı 1.7 milyar avro ile bir önceki yıla kıyasla iki katına yükseldi. Ciro ise yüzde 13 artışla 22.4 milyar avroya ulaştı. Bu kârın rekor düzeydeki yakıt fiyatlarına, finans piyasalarındaki  güvensizliğe ve zor rekabet koşullarına rağmen  elde edilmiş olması gerçekten kayda değer bir başarıdır” dedi.

Lufthansa’nın başarısını 2008 yılının ilk altı ayında da sürdürdüğünü ifade eden Elmas, şöyle devam etti: “Bu yılın  ilk altı ayında yolcu sayısını belirgin şekilde artırdık, Lufthansa ve SWISS havayolları ile yaklaşık 35 milyon kişi seyahat etti. 2008 yılının Ocak ve Haziran ayları arasındaki dönemde Lufthansa ile seyahat eden yolcuların sayısı 28 milyon kişiyi aştı. Bu rakam bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 5.4 oranında bir artışa denk  gelmekte. 2008 yılının ilk altı ayında Şirketler grubunun işletme kârı 2007 yılının aynı dönemine kıyasla 219 milyon avro artışla 705 milyon avroya yükseldi.”

Basın mensuplarının dünya genelindeki küresel ekonomik krizin havayolu işletmeciliğine etkileri ile ilgili sorularını yanıtlayan Sadık Elmas, dünya genelindeki krizin endişe verici bir hale geldiğini, ancak Lufthansa’da durumun çok iyi olduğunu söyledi.

Lufthansa’nın durumunu daha da sağlamlaştırma çabası içerisinde olduğunu belirten Elmas, fiyat arttırma gibi önlemlere her havayolu şirketi gibi Lufthansa’nın da başvurduğunu kaydetti. Özel havayollarının sefer sayılarını azaltması nedeniyle Lufthansa’nın gerektiğinde seferlerini arttırmasının da gündeme gelebileceğini ifade etti.

 

"Lufthansa yıkılmaz, yeri sağlam"

Yorumlar

Airport2 ~ 16 yıl önce
Bu piyasa neler gördü. Büyük konuşmamak lazım. Durup dururken bu sözleri sarf etmenin bir anlamı olmalı ?? Yoksa durum vahim mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biravrupali ~ 16 yıl önce
Tabki Sy.Elmasín söyledikleri idalli dir ama haklilik payida 100 % dir LH Almanya ile is yapan Bir türk sirekti genel müdürü olarak beraber calistigimiz vede calisken dahi haz aldigigimiz bir sirektir LH nedeni cok acik ortada analistleri neutraldirler müsterilerine ayni mesafededirler düzgün calisanla uzun zaman yayilan mukaveler yaparlar yolcuya hor davranmazlar güler yüzlüdürler alman dakikligene önem verirler vs vs. THY de bulamadigimiz bir cok sey vardir onlarda sadece tr prespektivi ile baktigimizda arti arti lar vardirki kimse gocunmasin LH da analister vardir müsterisini iki saat dinler yinede hayir diyecekcede ona müsteri olmanin mutlulugunu hissettirir sonra hayir der bizdeki gibi kapicadan,caycidan medet umdurmaz verdiginiz proje islerine yariyacak larini hisettilermi size zaman ayirirlar soru sorarlar vede soru sordugunuz zaman da hayiflanmazlar cevap verirler birisinin okay dedigine diyeri hiyarsik olarak hayirdiye bilsede atilmis imza varsa kabullenirler biz bir sirketiz derler anlayacaginiz LH degilde kimin sirti kalin olsun sizec THY ninmi? neden hak ediyorlarmi? Hayir bence etmiyorlar 27 senelik bir tecrübeden bahsediyorum THY bir Deniz Yemeyen.K...z misali Bakin Kendi internet sayfalarindan 5.10.15.-€ ücerti farki ile bilet pazarliyorlar THY direk acenatsi vs gibi sebeplerden insanalar ayrimcilik yapiyorlar Alyanza girmis olmalarina ragmen troya gibi atil bir sistemle calismay azorluyorlar vs ,vs Kim daha iyi ise okalsin diyorum Büyük bir aile olmanin sorumlulugunu yerine getirmesini biliyorlar dünyada 92.000 bin calisaniyla onada bu yakisir derim. hepinize iyi günler diler hosca kalin dostca kalin diyorum GK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasil yani ~ 16 yıl önce
Yorumu da adi gibi , birader sen aç kalmazsin gel seni önce Sun express'e CEO daha sonrada kurtarmak için THY Ceo yapalım sen olunca THY lufthansa'yı da alır ve petrol zengini körfez ülkelerinin hava yollarına kafa tutar .sen senin gibiler oldukça THY batmaz biz de CEO adayı çok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 16 yıl önce
Thy yıkılır lufthansa yıkılmaz yapısı çok sağlam başarıların devamını dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000