30 Mayıs 2016, Pazartesi 09:32:07

Lufthansa Venezuela uçuşlarını durduruyor

Alman havayolu firması Lufthansa Venezuela’da yaşanan ekonomik zorluklar nedeniyle söz konusu ülkeye olan uçuşlarını gelecek aydan itibaren askıya alacağını açıkladı.
  • Gerçekten bu işlerden anlamaıyorum galiba: Bu adamlar G.Amerika kıtasının petrol havzalarının üzerinde duruyorlar. Petrolün bolluğundan benzini-mazotu neredeyse bedava verecekler. Nasıl oluyorda ekonomileri bu hale geliyor?
  • cekilebilirsin kardes biz geliyoruz hadi hayirli bereketli ucuslar sirketimize Rabbim zeval vermesin
  • muz cumhuriyet havayollari
  • LONDON/NEW YORK HATTI küresel sermaye petrol zengini Venezüella'yı kıskaça almış kapitalizmi dayatıyor.Muhtemel darbe yada hükümet değişimiyle birlikte İMF ve D.Bankası içlerine nüfuz ettiğinde yavaşça iyileşme emareleri verir ama faiz ve borç kıskacıyla yıllarca halkın kanını emerler,karşılığında piyasa mallarla dolar ama halkın alım gücü kifayetsiz kalır,raflar dolu mideler boş.Biz bu filmi 75/80 yıllarında izledik 80 sonrası raflarımız doluydu.94 ve 2001 krizleriyle de ceplerimiz iyice boşalmıştı,bankalar da boşaltılmıştı....
  • Eyyy Almanya dermis...
  • 2012 senesinde gitmistim, iki kent arasi 3 saatlik yolda biizm midibus tarzi aracimiz askeri ayri ,polisi ayri her cevirmede herkese 5 10 dolar degerinde para vermistik.. sadece biz degil, tum arabalari durdurup aliyorlardi. ihtalat kaynakli urunler tuvalet kagidi ,seker gibi urunler bulunmuyor.. simdi niye ataturk her uc bes il arasina seker fabrikasi kurdurmus anladiniz mi??
  • Ülke gerçekten perişan temel gıda maddeleri bile bulunamıyor.Allah kolaylık versin.
  • uçmayacaklar,bu yüzden Bogota'yı açtılar.
  • THY ne dusunuyor acaba?

Alman havayolu firması Lufthansa Venezuela’da yaşanan ekonomik zorluklar nedeniyle söz konusu ülkeye olan uçuşlarını gelecek aydan itibaren askıya alacağını açıkladı.

Lufthansa, Venezuela’da yerel para birimini dolara çevirme ve yabancı firmaların kazançlarını yurt dışına çıkarmada hükümetin koyduğu sıkı önlemlerin uçak seferlerine devam etmeyi imkansız hale getirdiğine dikkat çekti. Güney Amerika ülkesindeki yüksek enflasyon oranları da yabancı firmaları ülkeden uzaklaştırıyor.

Coca Cola da Venezuela’ya şeker tedarikinde yaşanan sıkıntılar yüzünde şekersiz içecekleri hariç tüm üretimine ara verdiğini açıkladı.

Diğer yandan ülkede yaşanan derin ekonomik ve siyasi krize çözüm arayışları sürüyor. Hükümet ve muhalefet yetkilileri diyalog süreciyle ilgili çerçeveyi oluşturmak için Dominique Cumhuriyeti’nde eski İspanya Başbakanı Zapatero’nun arabuluculuğunda bir araya geldi.

Lufthansa Venezuela uçuşlarını durduruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Volvo ~ 8 yıl önce
Gerçekten bu işlerden anlamaıyorum galiba: Bu adamlar G.Amerika kıtasının petrol havzalarının üzerinde duruyorlar. Petrolün bolluğundan benzini-mazotu neredeyse bedava verecekler. Nasıl oluyorda ekonomileri bu hale geliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global Capital ~ 8 yıl önce
Irak nasıl bu hale geldiyse.
cekilebilirsinSevket ~ 8 yıl önce
cekilebilirsin kardes biz geliyoruz hadi hayirli bereketli ucuslar sirketimize Rabbim zeval vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caracas maracas ~ 8 yıl önce
Şu anda venezuela çok sıkıntılı bir bölge. güvenlik sorunu had safhada. O yüzden şahsen milli havayolumuzun oraya gitmesini pek istemiyorum. Güvenlik sorunu aşıldıktan sonra olabilir. Lufthansa çekildiyse zaten bi bildiği vardır. Hallo from Doçland bitte.
g ~ 8 yıl önce
muz cumhuriyet havayollari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARAKAŞ ~ 8 yıl önce
LONDON/NEW YORK HATTI küresel sermaye petrol zengini Venezüella'yı kıskaça almış kapitalizmi dayatıyor.Muhtemel darbe yada hükümet değişimiyle birlikte İMF ve D.Bankası içlerine nüfuz ettiğinde yavaşça iyileşme emareleri verir ama faiz ve borç kıskacıyla yıllarca halkın kanını emerler,karşılığında piyasa mallarla dolar ama halkın alım gücü kifayetsiz kalır,raflar dolu mideler boş.Biz bu filmi 75/80 yıllarında izledik 80 sonrası raflarımız doluydu.94 ve 2001 krizleriyle de ceplerimiz iyice boşalmıştı,bankalar da boşaltılmıştı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simdi biris ~ 8 yıl önce
Eyyy Almanya dermis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
2012 senesinde gitmistim, iki kent arasi 3 saatlik yolda biizm midibus tarzi aracimiz askeri ayri ,polisi ayri her cevirmede herkese 5 10 dolar degerinde para vermistik.. sadece biz degil, tum arabalari durdurup aliyorlardi. ihtalat kaynakli urunler tuvalet kagidi ,seker gibi urunler bulunmuyor.. simdi niye ataturk her uc bes il arasina seker fabrikasi kurdurmus anladiniz mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VNZ ~ 8 yıl önce
Ülke gerçekten perişan temel gıda maddeleri bile bulunamıyor.Allah kolaylık versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 8 yıl önce
uçmayacaklar,bu yüzden Bogota'yı açtılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 8 yıl önce
THY ne dusunuyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000