13 Kasım 2014, Perşembe 14:25:44

LUFTHANSA UÇAĞINI İNDİREN KOKU!

Alman havayolu şirketi Lufthansa'ya ait bir uçak, havalandıktan kısa bir süre sonra keskin bir koku sebebiyle acil iniş yaptı.
  • Bu yabancılarda gazını tutma diye bir şey yok. Adamlar ihtiyaç deyip koyveriyorlar neresi olduğuna bakmadan. Kesin bu sefer çok kişi salınca fırın ne yapsın hostes ne yapsın. İyi sivri akıllının biri havalansın diye kapıyı açmaya kalkmamış.
  • Fırında unutulma ihtimali olan kruvasan ne kadar durursa dursun o fırında, acil iniş yaptıracak kadar keskin bir koku yapmaz. Hadi yaptı diyelim, koku alındıktan sonra fırınlar muhakkak ki kontrol edilmiştir. Kokunun fırından geldiği anlaşıldığı anda fırın havalandırılarak koku max 4 - 5 dk içerisinde ortadan kalkar. Yüksek ihtimalle teknik bir konu ve prestiji zedelememek adına fırın, kruvasan denilerek konu kapatılmaya çalışılıyor.
  • İngilizlerde iyi korkmusdur kesin
  • Airbus ucakindan koku gelir(yanik)

Almanya üzerinden sefer yapan Lufthansa uçağı, Stuttgart'a acil iniş yapmak zorunda kaldı. Sebebi ise, uçak personel tarafından fark edilen koku olduğu belirtildi. Kokuya neyin sebep olduğu ise merak konusu.

"FIRINDA UNUTULMUŞ KRUVASAN OLABİLİR"
Manchester'dan Münih'e sefer yapan Airbus 321 tipi yolcu uçağının teknik bir sorundan dolayı Stuttgart'ta acil iniş yapması ile ilgili Focus'a konuşan bir Lufthansa sözcüsü, "Kokpit ekibi tarafından fark edilen keskin bir koku acil iniş yapılmasına sebep oldu" dedi.

Uçakta herhangi bir duman belirtisi görünmediğine dikkat çeken sözcü,  acil inişin sorunsuz geçtiğini ve uçakta bulunan 82 yolcunun da sağlıklı olduğunu açıkladı.

Yolcuların başka bir uçağa bindirildiğini belirten sözcü, kokunun nereden çıktığını tespit etmek için Stuttgart'ta çalışmalar yapıldığını da ifade etti ve "Bazen fırında unutulan bir kruvasan da böyle bir kokuya neden olabilir" dedi. (Hürriyet)

LUFTHANSA UÇAĞINI İNDİREN KOKU!

Yorumlar

Metandır metan. ~ 9 yıl önce
Bu yabancılarda gazını tutma diye bir şey yok. Adamlar ihtiyaç deyip koyveriyorlar neresi olduğuna bakmadan. Kesin bu sefer çok kişi salınca fırın ne yapsın hostes ne yapsın. İyi sivri akıllının biri havalansın diye kapıyı açmaya kalkmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Fırında unutulma ihtimali olan kruvasan ne kadar durursa dursun o fırında, acil iniş yaptıracak kadar keskin bir koku yapmaz. Hadi yaptı diyelim, koku alındıktan sonra fırınlar muhakkak ki kontrol edilmiştir. Kokunun fırından geldiği anlaşıldığı anda fırın havalandırılarak koku max 4 - 5 dk içerisinde ortadan kalkar. Yüksek ihtimalle teknik bir konu ve prestiji zedelememek adına fırın, kruvasan denilerek konu kapatılmaya çalışılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
İngilizlerde iyi korkmusdur kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Airbus ucakindan koku gelir(yanik)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000