06 Temmuz 2014, Pazar 12:41:53

LUFTHANSA UÇAĞI TAKSİ YOLU OLMAYAN PİSTE İNDİ!

Lufthansa’nın alt kuruluşu Lufthansa Cityline tarafından yapılan Frankfurt-Katowice seferi sırasında yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi.
  • Thy yi seviyorum gururda duyuyorum havada ve yerde hizmet veren herkezin emegine sağlık..her sey guzelde bizim insanımz pek bi nankor..neredeyse ins thy ucaklar duser diyecek kadar!!!!
  • İnanilmaz bir olay , büyük bir hata ,direk ısı bırakmak Yada bıraktırmak gerekli
  • ne kadar thy düşmanı var bu memlekette. lufthansanın pilotları hata yapmış adam kalkıyor inşallah thy de olur diyor ya rabbi içerdeki vatan hainlerini önle..size rağmen thy çok büyüyecek..3. havalimanı da yapılacak..
  • Gereksiz yorumlar. Bütün yorumları okuyun, sivil havacılığın ne durumda olduğunu ve kimlere emanet olduğunu anlayın. Yazık. Geçmiş olsun. Size değil. Bu olayı yaşayan pilotlara geçmiş olsun.
  • Bizimki taxiye inmişti. Bu iyi ki pisti tutturmus
  • Yakında THY'nin de başına gelirse hiç şaşırmam malum yabancı hayranlığı katlanarak büyüyor üç gün sonra gelir THY'de iş başı yapar.
  • Oha o haaaaa
  • Yaziklar ossun, gosgoca THY'yi ne hallere dusurduler, GILOBALI FOS.
  • Dispatch/pilot: dlr la ne alakasi var ekip ne notam okumus ne atise bakmis meydan otoritesi ne bir onlem almis (x ve isiklar gibi) kimsenin umurunda degil yani bunu bir ulkeye veya sirkete mal etmek yanlis olur keza tk ninda yaptiklarini biliyoruz bu hatalar elestiri ve notlama amaci degil tekrarlanmamasi icin neler olabilirdi sorusunun olmasi gerekir crm e dikkat etmek lazim
  • Yolcular nerden anlamış? :)

Avrupa’da bölgesel uçuşlar yapan havayolu şirketi Lufthansa Cityline’ın Frankfurt-Katowice seferi sırasında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Uçak, inşaatı devam eden ve uçuş trafiğine kapalı piste indi.

Frankfurt’tan Polonya’nın Katowice kentine gitmek üzere dün yerel saatle 16:35’te kalkış yapan Lufthansa Cityline’a  ait CRJ700 tipi yolcu uçağı büyük bir tehlike atlattı. LH1360 sefer sayılı uçuşu tamamlamak için yerel saatle 17:51’de Katowice Havalimanı’na iniş yapan uçağın kokpit ekibi, havalimanında inşaat çalışmaları devam eden ve taksi yolu bulunmayan piste iniş yaptı.

İnşası devam eden pistteki çalışmalar nedeniyle 53 yolcusu bulunan uçakta iniş sonrası büyük bir sarsıntı yaşandığı belirtildi.

Yaşanan olay sonrası Lufthansa yetkilileri konuya ilişkin bir açıklama yaparak, pistin ışıklandırmalarının tamamının yandığı ve pistte “X” işareti görülmediği için pilotların uçağı oraya indirdikleri duyurdu.

Yolcuların büyük korku yaşadığı olay sonrası taksi yolu dahi bulunmayan piste inen uçağın bakıma alındığı ve iniş takımlarındaki lastiklerinin tamamının yenileneceği ifade edildi.



©AirportHaber.com

LUFTHANSA UÇAĞI TAKSİ YOLU OLMAYAN PİSTE İNDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy yi seviyorum gururda duyuyorum havada ve yerde hizmet veren herkezin emegine sağlık..her sey guzelde bizim insanımz pek bi nankor..neredeyse ins thy ucaklar duser diyecek kadar!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnanilmaz bir olay , büyük bir hata ,direk ısı bırakmak Yada bıraktırmak gerekli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
ne kadar thy düşmanı var bu memlekette. lufthansanın pilotları hata yapmış adam kalkıyor inşallah thy de olur diyor ya rabbi içerdeki vatan hainlerini önle..size rağmen thy çok büyüyecek..3. havalimanı da yapılacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faust ~ 10 yıl önce
3.havaalanını inadına yapın, herhalde koyacak uygun bir yerinizde vardır
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gereksiz yorumlar. Bütün yorumları okuyun, sivil havacılığın ne durumda olduğunu ve kimlere emanet olduğunu anlayın. Yazık. Geçmiş olsun. Size değil. Bu olayı yaşayan pilotlara geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizimki taxiye inmişti. Bu iyi ki pisti tutturmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakında.... ~ 10 yıl önce
Yakında THY'nin de başına gelirse hiç şaşırmam malum yabancı hayranlığı katlanarak büyüyor üç gün sonra gelir THY'de iş başı yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tulum ~ 10 yıl önce
Aptalca konusuyorsunuz
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Oha o haaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
carp hunter ~ 10 yıl önce
Yaziklar ossun, gosgoca THY'yi ne hallere dusurduler, GILOBALI FOS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dispatch/pilot: dlr la ne alakasi var ekip ne notam okumus ne atise bakmis meydan otoritesi ne bir onlem almis (x ve isiklar gibi) kimsenin umurunda degil yani bunu bir ulkeye veya sirkete mal etmek yanlis olur keza tk ninda yaptiklarini biliyoruz bu hatalar elestiri ve notlama amaci degil tekrarlanmamasi icin neler olabilirdi sorusunun olmasi gerekir crm e dikkat etmek lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolcular nerden anlamış? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000