26 Şubat 2009, Perşembe 16:23:05

LUFTHANSA UÇAĞI ARIZALANDI

İstanbul-Münih seferini yapacak uçak arıza nedeniyle pist başından geri döndü.
  • sen de teknikte çalışan bir avukat-teknisyen sentezisin galiba...
  • ilaveten şunu söyleyebilirim ciddi bir teknik arıza olduğunda bunu sadece Tk Teknik gideriyor ve Tk Teknik bugüne kadar sayısız Lufthansanın yerde kalmasına engel oldu.
  • Lufthansaya kendi teknik ekibi izinde olduğu zaman bakım ve arızıa olarak THY tekniğin hizmet verdiğini biliyormusunuz? Düşen THY uçağı üç gün önce arıza yaptı diye düştüğü imalarında bulunanlara duyurulur.... İlaveten British, Airfrance,KLM İberia, Alitalia, Delta gibi dünya devi (35 ten fazla firma) firmalarada THY teknik hizmet veriyor, Anlayana.......

Lufthansa Havayolları'nın İstanbul-Münih seferini yapmaya hazırlanan yolcu uçağı bir arıza nedeniyle pist başından geri döndü.

Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından kalkışa hazırlanan uçağın kaptanının pist başında fark ettiği arıza nedeniyle uçağın geri döndüğü ve bakıma alındığı öğrenildi. Uçakta 68 yolcu ve 5 mürettebat bulunduğu öğrenildi.

LUFTHANSA UÇAĞI ARIZALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sen de teknikte çalışan bir avukat-teknisyen sentezisin galiba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ilaveten şunu söyleyebilirim ciddi bir teknik arıza olduğunda bunu sadece Tk Teknik gideriyor ve Tk Teknik bugüne kadar sayısız Lufthansanın yerde kalmasına engel oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lufthansaya kendi teknik ekibi izinde olduğu zaman bakım ve arızıa olarak THY tekniğin hizmet verdiğini biliyormusunuz? Düşen THY uçağı üç gün önce arıza yaptı diye düştüğü imalarında bulunanlara duyurulur.... İlaveten British, Airfrance,KLM İberia, Alitalia, Delta gibi dünya devi (35 ten fazla firma) firmalarada THY teknik hizmet veriyor, Anlayana.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000