25 Mayıs 2015, Pazartesi 08:40:28

Lufthansa tüm pilotlarını kontrolden geçirecek

Alman havayolları şirketi Lufthansa bünyesinde bulunan GermanWings havayolu şirketinin Barselona'dan Düsseldorf'a giden uçağın düşmesinin ardından şirket pilotlarını sağlık kontrolünden geçirme kararı aldı.
  • Ya beni DLR'dan kupu ceviremedim diye elediniz, 9 ay gelme dediniz. Ben elenmeye doyamadim rica etsem bi sans daha verseniz tekrar elensem. Benim iki elim bana bu zulumu yaptiran Alman hayrani sozde musluman THY yakalarinda, be vicdansizlar gazetelere cikip carsaf carsaf demec veriyorsunuz soyle pilota ihtiyacimiz var boyle pilota ihtiyacimiz var. Yetismis lisansli pilotu often puften sebeplerle almiyorsun. Kaptana ihtiyacimiz var diyorsun simdide, kaptan agacta mi yetisiyor? Simdi elin gavurunu ucurucan ucurucan azicik saat yapacak hooooppp emirates, biz elimizde lisansla kalalim, yatirim yapacaksan HACLI ORDUSUNA degil kendi vatandasina yap be munafik.
  • Uçuş emniyetinin olmazsa olmazlarından en önemlisi kokpit uyumu ,Planlama üniteleri kokpit eşleştirmesini muhakkak kişilik yapılarına göre yapmalı birbirlerine zıt iki şahsı aynı kokpite sokarak işkence çektirmemeli ayrıca birbiri ile uçabilir uyumlu gruplar yapılmalı hastalık durumunda bile boşalan kişi yerine yine aynı gruptan biri atanmalı.İnsan birini sevmiyorsa kokpitte çayı höpürdeterek içmesi bile dikkatini dağıtacaktır. Kaldı ki diğer apuk sapık konuşmalar hosteslere karşı seviyesiz ve terbiyesiz şakalar düzgün birinin dikkatini tamamiyle dağıtacaktır. Tabi onun gibi olan biri için farketmez. Ama Mevlana'nın Mesnevisin de anlattığı bir çiftçinin yakaladığı ceylanı ahıra Eşek ve öküzlerin arasına kapatması ve bu hayvanların ceylanın kibarlığı ve asaleti ile dalga geçmeleri ve ceylanın açlık ve üzüntüden hasta olması ve çektiği işkence ye benzer bir işkence çekilecek .Bu durum da ki bir kokpitte sağlıklı bir CRM olmadığından her an tehlikeli bir durum ortaya çıkacaktır. Planl
  • THY PILOT DEGERLENDIRMESINDE "NON TECHNICAL SKILLS" DEGERLENDIRMESI VAR. PERIODIK'TEN KACSA HOCADAN KACMAZ. PILOTLAR HER 6 AYDA BIR DEGERLENDIRMEYE GIRER THY'de. EN EMNIYETLI HAVA YOLU THY'dir.Manyak kabiliyetli olsa bile hocadan kacamaz THY'de. THY F/O
  • THY yabançı piloları lütfen check edin çogu yanlıslıktan Alkol alıyor boş zamanlarda!!!
  • Yav koyun raporlasmayi, hepsi birbirine rapor doldursun cozersiniz herseyi:))
  • TÜRKİYE DE HİÇ BİR UÇAK PİLOTUN KAN DEĞERLERİ YÜKSEK OLDUĞUNDAN ÜRE DEĞERLERİ FARKLI OLDUĞUNDAN DÜŞMEDİ VEYA KIRIM GEÇİRMEDİ GENEL DE AZ VEYA ÇOK HER KAZA DA BİR SRM FAKTÖRÜ VAR HASTANELER BU KONUDA DAHA CİDDİ OLMALI DAVRANIŞLARI STANDARDIN DIŞINDA OLAN YÜZLERCE KİŞİ VAR HASTANELER MÜŞTERİ KAYBETME KAYGISI İLE BU KONUDA ÇOK İLGİSİZ DAVRANIYORLAR. BU KONU KENDİLERİNE HATIRLATILDIĞIN DA KİŞİ RAHATSIZ OLDUĞUNU BELİRTİRSE BİZ DETAYLI İNCELERİZ ONUN DIŞINDA İYİYİM DEMESİ YETERLİ DENİLİYOR A.S KİŞİLİK BOZUKLUĞU OLAN HİÇ KİMSE ZATEN BUNU KABUL ETMEZ ONLAR SÜPERDİR DİĞER İNSANLAR ALDATILACAK VE SÖMÜRÜLECEK SALAKTIR.(ONLARA GÖRE)ONLARI ZORLAMA OLMADAN KİMSE TEDAVİYE GÖTÜREMEZ.DOLAYISIYLA BU RİSKLİ KİŞİLER KASILARAK BİRÇOK KİŞİYE ZARAR VEREREK VE UÇUŞU RİSKLİ HALE SOKARAK ORTALIKTA GEZİNİRLER.
  • Lufthansa'da pirlanta gibi insanlar uctugu gibi piskolojik sorunu, alkol sorunu, vs olan pilotlarda mevcuttur. Pek tabiki bu dunyanin heryerinde boyledir. Tabiki reklamlari kotu olmustur. En cok gerinip ovundukleri sey yani "Guvenlik" te tek hatafa sinifta kalmislardir. Pek tabiki bunu onarmak maksatli bazen gerekenden fazla gosterise yonelikte olabilecek karsi onlemler almalari dogaldir. En nihayetinde hedefleri 100 Yilda 1 kaza idi. Onlerinde bir 100 yil daha var artik.
  • Rabbim Tk nın yüzüne güldü. Atılacakların hepsi aynen bizde:)))
  • DEGERLI OKUYUCULAR LUFTHANSA OLDU OLASI YA TAM ZEKII INSANI YADA TAM ÇATLAKLARI IŞE ALIR. BUNU BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR. ÖYLE İSMİ GİBİ AHIM ŞAHIM BİR ŞİRKETTE DEGİL.
  • Sıkıntı yok, elediklerini milli havayolumuz(!) havada kapar. İşsiz kalırız diye korkmasınlar...

Alman havayolları şirketi Lufthansa bünyesinde bulunan GermanWings havayolu şirketinin Barselona'dan Düsseldorf'a giden uçağın düşmesinin ardından şirket pilotlarını sağlık kontrolünden geçirme kararı aldı.

Lufthansa, pilotlarını acilen sağlık kontrolüne alacağını açıkladı. Alman havayolları şirketi Lufthansa, kendilerine dahil olan GermanWings havayolu şirketinin Barselona'dan Düsseldorf'a giden uçağının Fransa'nın güneyinde düşmesi sonrası böyle bir karar alındığını; pilotların sağlık kontrolünden geçirilecekleri ve ne gibi ilaçlar kullandıklarının tespitine kadar bir çalışma yapacaklarını ve bunu kamuoyu ile paylaşacaklarını duyurdu. (Hürriyet)

Lufthansa tüm pilotlarını kontrolden geçirecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Dear Germans ~ 9 yıl önce
Ya beni DLR'dan kupu ceviremedim diye elediniz, 9 ay gelme dediniz. Ben elenmeye doyamadim rica etsem bi sans daha verseniz tekrar elensem. Benim iki elim bana bu zulumu yaptiran Alman hayrani sozde musluman THY yakalarinda, be vicdansizlar gazetelere cikip carsaf carsaf demec veriyorsunuz soyle pilota ihtiyacimiz var boyle pilota ihtiyacimiz var. Yetismis lisansli pilotu often puften sebeplerle almiyorsun. Kaptana ihtiyacimiz var diyorsun simdide, kaptan agacta mi yetisiyor? Simdi elin gavurunu ucurucan ucurucan azicik saat yapacak hooooppp emirates, biz elimizde lisansla kalalim, yatirim yapacaksan HACLI ORDUSUNA degil kendi vatandasina yap be munafik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce Emniyet ~ 9 yıl önce
Uçuş emniyetinin olmazsa olmazlarından en önemlisi kokpit uyumu ,Planlama üniteleri kokpit eşleştirmesini muhakkak kişilik yapılarına göre yapmalı birbirlerine zıt iki şahsı aynı kokpite sokarak işkence çektirmemeli ayrıca birbiri ile uçabilir uyumlu gruplar yapılmalı hastalık durumunda bile boşalan kişi yerine yine aynı gruptan biri atanmalı.İnsan birini sevmiyorsa kokpitte çayı höpürdeterek içmesi bile dikkatini dağıtacaktır. Kaldı ki diğer apuk sapık konuşmalar hosteslere karşı seviyesiz ve terbiyesiz şakalar düzgün birinin dikkatini tamamiyle dağıtacaktır. Tabi onun gibi olan biri için farketmez. Ama Mevlana'nın Mesnevisin de anlattığı bir çiftçinin yakaladığı ceylanı ahıra Eşek ve öküzlerin arasına kapatması ve bu hayvanların ceylanın kibarlığı ve asaleti ile dalga geçmeleri ve ceylanın açlık ve üzüntüden hasta olması ve çektiği işkence ye benzer bir işkence çekilecek .Bu durum da ki bir kokpitte sağlıklı bir CRM olmadığından her an tehlikeli bir durum ortaya çıkacaktır. Planl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Kacmazoglu ~ 9 yıl önce
THY PILOT DEGERLENDIRMESINDE "NON TECHNICAL SKILLS" DEGERLENDIRMESI VAR. PERIODIK'TEN KACSA HOCADAN KACMAZ. PILOTLAR HER 6 AYDA BIR DEGERLENDIRMEYE GIRER THY'de. EN EMNIYETLI HAVA YOLU THY'dir.Manyak kabiliyetli olsa bile hocadan kacamaz THY'de. THY F/O

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY yabançı piloları lütfen check edin çogu yanlıslıktan Alkol alıyor boş zamanlarda!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
- ~ 9 yıl önce
alsin sorun ne bunda?
LH ~ 9 yıl önce
Yav koyun raporlasmayi, hepsi birbirine rapor doldursun cozersiniz herseyi:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRÇEK FİKİR ~ 9 yıl önce
TÜRKİYE DE HİÇ BİR UÇAK PİLOTUN KAN DEĞERLERİ YÜKSEK OLDUĞUNDAN ÜRE DEĞERLERİ FARKLI OLDUĞUNDAN DÜŞMEDİ VEYA KIRIM GEÇİRMEDİ GENEL DE AZ VEYA ÇOK HER KAZA DA BİR SRM FAKTÖRÜ VAR HASTANELER BU KONUDA DAHA CİDDİ OLMALI DAVRANIŞLARI STANDARDIN DIŞINDA OLAN YÜZLERCE KİŞİ VAR HASTANELER MÜŞTERİ KAYBETME KAYGISI İLE BU KONUDA ÇOK İLGİSİZ DAVRANIYORLAR. BU KONU KENDİLERİNE HATIRLATILDIĞIN DA KİŞİ RAHATSIZ OLDUĞUNU BELİRTİRSE BİZ DETAYLI İNCELERİZ ONUN DIŞINDA İYİYİM DEMESİ YETERLİ DENİLİYOR A.S KİŞİLİK BOZUKLUĞU OLAN HİÇ KİMSE ZATEN BUNU KABUL ETMEZ ONLAR SÜPERDİR DİĞER İNSANLAR ALDATILACAK VE SÖMÜRÜLECEK SALAKTIR.(ONLARA GÖRE)ONLARI ZORLAMA OLMADAN KİMSE TEDAVİYE GÖTÜREMEZ.DOLAYISIYLA BU RİSKLİ KİŞİLER KASILARAK BİRÇOK KİŞİYE ZARAR VEREREK VE UÇUŞU RİSKLİ HALE SOKARAK ORTALIKTA GEZİNİRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lufthansa'da pirlanta gibi insanlar uctugu gibi piskolojik sorunu, alkol sorunu, vs olan pilotlarda mevcuttur. Pek tabiki bu dunyanin heryerinde boyledir. Tabiki reklamlari kotu olmustur. En cok gerinip ovundukleri sey yani "Guvenlik" te tek hatafa sinifta kalmislardir. Pek tabiki bunu onarmak maksatli bazen gerekenden fazla gosterise yonelikte olabilecek karsi onlemler almalari dogaldir. En nihayetinde hedefleri 100 Yilda 1 kaza idi. Onlerinde bir 100 yil daha var artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rabbim Tk nın yüzüne güldü. Atılacakların hepsi aynen bizde:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
DEGERLI OKUYUCULAR LUFTHANSA OLDU OLASI YA TAM ZEKII INSANI YADA TAM ÇATLAKLARI IŞE ALIR. BUNU BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR. ÖYLE İSMİ GİBİ AHIM ŞAHIM BİR ŞİRKETTE DEGİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sıkıntı yok, elediklerini milli havayolumuz(!) havada kapar. İşsiz kalırız diye korkmasınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000