11 Eylül 2009, Cuma 07:43:40

Lufthansa rotayı Afrika'ya çevirdi

Lufthansa, Afrika uçuşlarını 10’dan 14’e çıkarıyor. 25 Ekim 2009 kış çizelgesinin takibinde bu 4 yeni ekstra uçuşlarla birlikte yolcular, Frankfurt’tan Nijerya’nın başkenti Abuja’ya günlük uçuş keyfi yaşayacabilecekler.
  • Geç kaldın cicim. Senin gördüğünü THY 2 yıl önceden gördü ve pazara girdi. Gerçi "bizim havacılık guruları" o uçuş noktalarına da bir kulp bulmuştu ama heralde yavaş yavaş dank etmeye başlamıştır bazı şeyler. Neyse, bu arada Üsküdar'ı geçmeye başladık, attan inecek kalmasın... ;)

Bunun yanısıra yolcular 6 saat kadar bir zamanda Abuja’ja varıp Nijerya’nın eşsiz güzelliğinin tadını çıkaracaklar.

Lufthansa ayrıca Port Harcourt seferlerini tekrar düzenlemeye hazırlanıyor. Abuja’dan Nigerja’nın liman şehrine haftada 4 kez uçuş keyfi sunuluyor.

Alman havayolu Lufthansa’nın üyelerinden Karl-Ulrich Garnadt , “Lagos’a zaten var olan günlük seferlerin yanısıra Lufthansa kışın gelmesiyle sayıyı artırıp günde 2 uçuş keyfiyle Nijerya’ya seyahat etme olanağı verecek. Geçtiğimiz 18 ay içinde Lufthansa 4 varış yerine Libreville, Luanda, Malabo ve Port Harcourt'a ekstra 11 sefer başlattı. Bu da rotasını genişletmede anahtar rolü teşkil ediyor.” açıklamasında bulundu.

 

Lufthansa rotayı Afrika'ya çevirdi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Geç kaldın cicim. Senin gördüğünü THY 2 yıl önceden gördü ve pazara girdi. Gerçi "bizim havacılık guruları" o uçuş noktalarına da bir kulp bulmuştu ama heralde yavaş yavaş dank etmeye başlamıştır bazı şeyler. Neyse, bu arada Üsküdar'ı geçmeye başladık, attan inecek kalmasın... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000