18 Ocak 2015, Pazar 23:30:51

LUFTHANSA PİLOTUNUN HATASI PAHALIYA PATLADI

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın Bogota-Frankfurt seferini yapacak olan Airbus A340 tipi uçağı Kolombiya'da çamura saplandı.
  • sayın yetkili siteniz havacılık için faydalı ve gelişen bir haber portalı, burada yayınladığınız haberlerin çoğu gelişim için gerekli, ancak yorumlar okunduğunda, kalitesinin ve seviyesinin çok düşük olduğunu düşünüyorum. Özellikle kaza haberlerinde kaza sonucu belli olmadan, meslekdaşlarımızın seviyesiz ve aşağılık bir şekilde bilgisiz ve araştırma yeteneğinden yoksun sahıslar tarafından suçlayıcı aşağılayıcı yorumlar yapmaları beni üzmekte ve sitenizin kalitesini düşürmektedir. bu nedenle yorum yazmayı ya tamamiyle kaldırmanızı, eğer yazılacaksa şahısların adresi belli olacak şekilde bir uygulama getirilmesinin faydalı olacağını düşünüyorum.
  • DLR nedir yahu? Birisi açıklasın da öğrenelim
  • Herkes 340 pilotu olmuş,haberimiz yok.Google yazın 340-600 diyede,bi bakın uçağın boyuna...Ha birde her fırsatta DLR'a gömenler,zar atıp mı alacak bu şirket sizi?320 f/o
  • Gelsin bize Tk da baş üstünde yeri var.
  • Gecmis olsun. Fakat yinede sevindim. Cünki Lufthansa pilotlari kendilerini dünyanin en iyi pilotlari olarak görürler ve burunlari kaf dagindadir!!! Hata daima baskasindadir. Bu onlara ders olsun diyecegim ama tipik alman ego`su. Olmaz! Simdi Vereinigung Cocpit`in yorumlarini dinlemek lazim!
  • BU KAPTANI HEMEN THY ALIR BIZDEKI YABANCI HAYRANLIĞI OLDUĞU SÜRECE
  • Taxi yolu uçak için uygun değil, sanırım ilgili chartlarda da gerekli uyarı yok, Lido da bu tür eksikler zaman zaman oluyor, yer çizgilerini de takip etseniz, bu uzunluktaki bir uçak için dönüş imkansız, pilotun da dikkatsizliği sonucu gerçekleşebilecek bir olay. geçmiş olsun
  • Taksi yapma tekniğinde sorun var. Hala burada pilot kimliği ile yorum yapan kişiler taksideki dönüşte burun tekerinin sarı çizgiyi takip etmesi gerektiğini sanıyorlar. Büyük uçaklarda sarı çizgi arka tekerleklerin arasında yani ortasında olmalıdır. Dönüşler bu nedenle geniş yapılması gerekir. Dönüşlerde burun tekerleği kenar çizgilerine 1-2 metreye kadar yaklaşabilir. Aksi takdirde arka tekerlekler içerden döner ve dışarı çıkar. Burun tekerleği sadece düz taksi yollarında ve uçak park yerine yaklaşırken kullanılır. Tüm dünyada Airbus 330/340 filolarında bu sorun güncel devam ediyor. Takside en çok dışarı çıkan uçak bu nedenle Lufthansa'da olduğu gibi Airbus 330/340 uçakları.
  • Hemen "DLR geçmiş pilotlar işte yea, DLR ile olmuyor tabii" yazarak, kendi hasta tatmin ritüellerine başlayanlar için söylüyorum, o pilot yarın da A340 pilotu olmaya devam edecek, siz de hala sağda solda böyle kendinizi tatmin etmeye çalışacaksınız. Onun için herhangi başka bir açıklama yazmadan, sizin bu debelenmelerinizi keyifle izliyorum.
  • Heryer alman kaynıyor kıl oluyorum

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın Bogota-Frankfurt seferini yapacak olan Airbus A340 tipi uçağı Kolombiya'da çamura saplandı.

LH543 sefer sayısı ile Kolombiya'nın Bogota kentindeki El Dorado Havalimanı'ndan Almanya'nın Frankfurt kentine hareket etmek üzere yolcu alımını tamamladı.

Airbus A340-600 tipi uçak, yolcu alımını tamamladıktan sonra pist başına ilerlemeye başladı. 13R pist başına dönmek üzere taksi yolunda erken manevra yapan uçağın arka iniş takımları çamura saplandı.

Uçaktaki yakıt tekrar geri pompalanarak kurtarma çalışmaları devam ediyor.





LUFTHANSA PİLOTUNUN HATASI PAHALIYA PATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

yorum seviyesi ~ 9 yıl önce
sayın yetkili siteniz havacılık için faydalı ve gelişen bir haber portalı, burada yayınladığınız haberlerin çoğu gelişim için gerekli, ancak yorumlar okunduğunda, kalitesinin ve seviyesinin çok düşük olduğunu düşünüyorum. Özellikle kaza haberlerinde kaza sonucu belli olmadan, meslekdaşlarımızın seviyesiz ve aşağılık bir şekilde bilgisiz ve araştırma yeteneğinden yoksun sahıslar tarafından suçlayıcı aşağılayıcı yorumlar yapmaları beni üzmekte ve sitenizin kalitesini düşürmektedir. bu nedenle yorum yazmayı ya tamamiyle kaldırmanızı, eğer yazılacaksa şahısların adresi belli olacak şekilde bir uygulama getirilmesinin faydalı olacağını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne nedir? ~ 9 yıl önce
DLR nedir yahu? Birisi açıklasın da öğrenelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Herkes 340 pilotu olmuş,haberimiz yok.Google yazın 340-600 diyede,bi bakın uçağın boyuna...Ha birde her fırsatta DLR'a gömenler,zar atıp mı alacak bu şirket sizi?320 f/o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kac ~ 9 yıl önce
kac kere emergency/ acil durum yasadında ucagı kurtardın da bi bi kibir bi kibir !
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gelsin bize Tk da baş üstünde yeri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göktürkler ~ 9 yıl önce
Gecmis olsun. Fakat yinede sevindim. Cünki Lufthansa pilotlari kendilerini dünyanin en iyi pilotlari olarak görürler ve burunlari kaf dagindadir!!! Hata daima baskasindadir. Bu onlara ders olsun diyecegim ama tipik alman ego`su. Olmaz! Simdi Vereinigung Cocpit`in yorumlarini dinlemek lazim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
BU KAPTANI HEMEN THY ALIR BIZDEKI YABANCI HAYRANLIĞI OLDUĞU SÜRECE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sofor ~ 9 yıl önce
sofor bey o da sofor sende neyini cekemiyorsun cok iyiysen sende basvur yabancı fırmalara.
birkaç sebep ~ 9 yıl önce
Taxi yolu uçak için uygun değil, sanırım ilgili chartlarda da gerekli uyarı yok, Lido da bu tür eksikler zaman zaman oluyor, yer çizgilerini de takip etseniz, bu uzunluktaki bir uçak için dönüş imkansız, pilotun da dikkatsizliği sonucu gerçekleşebilecek bir olay. geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Taksi yapma tekniğinde sorun var. Hala burada pilot kimliği ile yorum yapan kişiler taksideki dönüşte burun tekerinin sarı çizgiyi takip etmesi gerektiğini sanıyorlar. Büyük uçaklarda sarı çizgi arka tekerleklerin arasında yani ortasında olmalıdır. Dönüşler bu nedenle geniş yapılması gerekir. Dönüşlerde burun tekerleği kenar çizgilerine 1-2 metreye kadar yaklaşabilir. Aksi takdirde arka tekerlekler içerden döner ve dışarı çıkar. Burun tekerleği sadece düz taksi yollarında ve uçak park yerine yaklaşırken kullanılır. Tüm dünyada Airbus 330/340 filolarında bu sorun güncel devam ediyor. Takside en çok dışarı çıkan uçak bu nedenle Lufthansa'da olduğu gibi Airbus 330/340 uçakları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hemen "DLR geçmiş pilotlar işte yea, DLR ile olmuyor tabii" yazarak, kendi hasta tatmin ritüellerine başlayanlar için söylüyorum, o pilot yarın da A340 pilotu olmaya devam edecek, siz de hala sağda solda böyle kendinizi tatmin etmeye çalışacaksınız. Onun için herhangi başka bir açıklama yazmadan, sizin bu debelenmelerinizi keyifle izliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DLR aynen ~ 9 yıl önce
Bizdede Dlr hayranlığına devam :) Ondan geçenleride görüyoruz sanki hatasız mükemmel pilot oldukları tescilleniyor. Olay yürek,bilgi ve bilek işi...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Heryer alman kaynıyor kıl oluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000