27 Kasım 2016, Pazar 10:06:12

Lufthansa pilotları grevi yine uzattı

Alman havayolu şirketi Lufthansa bugün de 35 seferini grev nedeniyle iptal etti. Pilotların grevi nedeniyle şu ana kadar yaklaşık 2 bin 800 uçuş ve 350 bin yolcunun etkilendiği belirtildi.
  • Merkel in sucu!!!!!!
  • Thy bu grevi neden firsata cevirip almanyaya su siralar daha cok yonelmiyor?lh yi sonuna kadar destekleyelim tk ya yolcu lazim :)
  • Allahın izniyle şu grev genişlese de 2-3 ay daha devam etse, Yolcular oluk oluk TK ya akar, şu kasvetli havamız biraz dağılır.LH pilotlarını destekliyoruz. Durmak yok greve devam..
  • Lufthansanin grevini gönulden destekliyoruz sonuna kadar hak haktir alacaz sonuna kadar. Lufthansa iflas etsin batsin umurumuzda değil istediklerimizi verecekler sirtimizdan milyonlarca euro kazaniyorlar pilotlar olarak hakkimizi isteriz..
  • Gönül isterdiki thy'dede durumlar böyle olsun şeffaflık olarak.LH kaptanları thy'de olsaydı ne vatan hainliği kalırdı ne ülke batırmadıkları ne fetöcüsü ve diğerleri.Hakkını arayan adama direk yapıştırmayı çok sever bizim milletimiz.Herkes tk'da yok şu oldu bu oldu kına yakın gibi saçma sapan şeyler deyip duruyor.Be akılsız adam kimsenin kına yaktığı vs birşey yok.Çok adam bunları dedi zamanında yapmayın böyle olur şöyle olur diye,bu hala kafasının dikine gitmek niye? Takım tutar gibi parti tutuyorsunuz yapmayın. Şirketler mi batsın? Ülke geriye mi gitsin?..Aldığınız nice torpilli ve vasfı olmayan adamlar bugün tırmalıyor o şirketi.Sudan çıkmış balık gibi öngörüsü bile yok arkadaşların.Adamların kokpitinde saygı var,güven var,hadi bunu yapıyoruz dedğinde yok siz gidin benim 2 bacak uçuşum var demiyorlar.Tk dünyanın en kaliteli şirketi olabilirsin,Belki servis anlamında LH'ı da geçmiş olabilirsin.Fakat kafa yapısı ve yönetim yapısı itibariyle hala LH'dan 50 sene geridesin açık ve net.
  • Vay be hukuk hak iste Burdur hep turkiyede mi grev olacaktır Avrupa da hak nasıl alınıyor görsünler zarar mı al sana zarar hak hukuk sadece Türkiye'de yoktur Avrupa da olmalıdır yerse
  • Alman havayolu şirketi Lufthansayı tebrik ediyorum.Bütün perosnel greve yuzde 100 iştirak ederek 1 uçak dahi kaldırmayarak istedikleirni almaısnı garanti ediyorlar.Adamlar hak aramasını ve mevcut haklarını korumasını gayet iyi biliyorlar.Bizleri THY'den sebepsiz yere atıyorlar ama hak aramaktan hala korkuyoruz.Onlardan öğreneceiğimiz çok fazla şeyler var..
  • Evet doğru sendikalar Mafya teşkilatlarıdır. İstisnası yoktur. Çalışanı sömürür, şirketi batırıır, memleketin ekonomisini kaosa sürükler. Sendikalar işçinin en büyük farkedilmeyen düşmanıdır. Sözüm ona işçinin hakkını savunuyor. İşsizlerin hakkını savunan bir sendika duydunuzmu, gördünüzmü? Yoktur böyle şey. Zira orada sömürü yapamayacaktır. Tüm sendikalar kapatılmalıdır, yasaklanmalıdır. Bakınız Türkiyede LSG / ikram kuruluşu şirketi kapattı ve Türkiye den ayrılıyor. Sebep sendika. Sendikanın bitmez tükenmez talepleri.
  • Omurga omurgaaaa :)
  • Süperrrrr bi haber sendikayı destekliyoruz ailece

Alman havayolu şirketi Lufthansa'da geçtiğimiz Çarşamba günü başlayan pilotların grevi bugün de devam ediyor. 

Bugün 5'inci gününe başlayan grev nedeniyle 25 uçuşun yapılamaycağı öğrenilirken şu ana kadar yaklaşık 2 bin 800 uçuşun grev nedeniyle gerçekleşmediği belirtildi.

Öte yandan uçuşlarda meydana gelen iptal ve rötarlar nedeniyle de 350 binden fazla yolcunun mağdur olduğu ifade edildi.

Sendika sözcüsü Joerg Handwerg kabul edilebilir bir teklif sunulmadığı takdirde grevin uzayacağını söyledi.

Lufthansa pilotları grevi yine uzattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

leipzig ~ 7 yıl önce
Merkel in sucu!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avantaja donebilir ~ 7 yıl önce
Thy bu grevi neden firsata cevirip almanyaya su siralar daha cok yonelmiyor?lh yi sonuna kadar destekleyelim tk ya yolcu lazim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha gayret ~ 7 yıl önce
Allahın izniyle şu grev genişlese de 2-3 ay daha devam etse, Yolcular oluk oluk TK ya akar, şu kasvetli havamız biraz dağılır.LH pilotlarını destekliyoruz. Durmak yok greve devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canarothy ~ 7 yıl önce
Lufthansanin grevini gönulden destekliyoruz sonuna kadar hak haktir alacaz sonuna kadar. Lufthansa iflas etsin batsin umurumuzda değil istediklerimizi verecekler sirtimizdan milyonlarca euro kazaniyorlar pilotlar olarak hakkimizi isteriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xXx ~ 7 yıl önce
Sana noluyor be ?
Tk ~ 7 yıl önce
Gönül isterdiki thy'dede durumlar böyle olsun şeffaflık olarak.LH kaptanları thy'de olsaydı ne vatan hainliği kalırdı ne ülke batırmadıkları ne fetöcüsü ve diğerleri.Hakkını arayan adama direk yapıştırmayı çok sever bizim milletimiz.Herkes tk'da yok şu oldu bu oldu kına yakın gibi saçma sapan şeyler deyip duruyor.Be akılsız adam kimsenin kına yaktığı vs birşey yok.Çok adam bunları dedi zamanında yapmayın böyle olur şöyle olur diye,bu hala kafasının dikine gitmek niye? Takım tutar gibi parti tutuyorsunuz yapmayın. Şirketler mi batsın? Ülke geriye mi gitsin?..Aldığınız nice torpilli ve vasfı olmayan adamlar bugün tırmalıyor o şirketi.Sudan çıkmış balık gibi öngörüsü bile yok arkadaşların.Adamların kokpitinde saygı var,güven var,hadi bunu yapıyoruz dedğinde yok siz gidin benim 2 bacak uçuşum var demiyorlar.Tk dünyanın en kaliteli şirketi olabilirsin,Belki servis anlamında LH'ı da geçmiş olabilirsin.Fakat kafa yapısı ve yönetim yapısı itibariyle hala LH'dan 50 sene geridesin açık ve net.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camarothy ~ 7 yıl önce
Vay be hukuk hak iste Burdur hep turkiyede mi grev olacaktır Avrupa da hak nasıl alınıyor görsünler zarar mı al sana zarar hak hukuk sadece Türkiye'de yoktur Avrupa da olmalıdır yerse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Necmi ~ 7 yıl önce
Alman havayolu şirketi Lufthansayı tebrik ediyorum.Bütün perosnel greve yuzde 100 iştirak ederek 1 uçak dahi kaldırmayarak istedikleirni almaısnı garanti ediyorlar.Adamlar hak aramasını ve mevcut haklarını korumasını gayet iyi biliyorlar.Bizleri THY'den sebepsiz yere atıyorlar ama hak aramaktan hala korkuyoruz.Onlardan öğreneceiğimiz çok fazla şeyler var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mafya ~ 7 yıl önce
Evet doğru sendikalar Mafya teşkilatlarıdır. İstisnası yoktur. Çalışanı sömürür, şirketi batırıır, memleketin ekonomisini kaosa sürükler. Sendikalar işçinin en büyük farkedilmeyen düşmanıdır. Sözüm ona işçinin hakkını savunuyor. İşsizlerin hakkını savunan bir sendika duydunuzmu, gördünüzmü? Yoktur böyle şey. Zira orada sömürü yapamayacaktır. Tüm sendikalar kapatılmalıdır, yasaklanmalıdır. Bakınız Türkiyede LSG / ikram kuruluşu şirketi kapattı ve Türkiye den ayrılıyor. Sebep sendika. Sendikanın bitmez tükenmez talepleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Omurga omurgaaaa :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzz ~ 7 yıl önce
Süperrrrr bi haber sendikayı destekliyoruz ailece

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000