23 Mayıs 2014, Cuma 08:26:22

LUFTHANSA O KOLTUKLARI SATIŞA SUNDU

Yeni Premium Economy Class sınıfının bu yılki ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’nda tanıtılmasıyla bir sonraki adım da geldi: bundan böyle Boeing 747-8 ile düzenlenen uçuşlarda yeni uçuş sınıfından bilet almak mümkün olacak.
  • Sanirim bu gidisle Lufthansa daha cok koltuk satar.THY gelen Alman pilot sayisi 82 bu gidisle daha Lufthansada cok koltuk bosa cikar,koltuklarida alsin THY bence yoksa cok ayip olur Alamancilardan.Nede olsa Alaman malidir her zaman bizimkinden iyidir.
  • Almanların boy ortalaması 1.80 e yakın tabi koltuk aralıkları da geniş yapılmış. Bizde de biraz arttırsalar çok iyi olur 1.85 lik bi insan için 1 saatlik uçuş bile işkenceye dönüyo anadolujette
  • Lufthsa'nin koltuk arakiklari ekonomi sinifinda bile rakiplerinden cok iyi. Ince yapisiyla goruntusu de cok hos. Almanlar isi biliyor

Premium Economy Class 10 Aralık tarihi itibariyle yeni Jumbo Jet’in bütün seferlerinde hizmete sunulacak. Sınıfın şimdilik hizmete sokulduğu  destinasyonlar arasında Frankfurt çıkışlı gidiş dönüş Buenos Aires, Şikago, Hongkong, Mexico-City, São Paulo, Seoul, Pekin ve Washington, D.C. seferleri bulunuyor.

Büyük olasılıkla Ocak 2015 sonu itibariyle yeni sınıf için hazır hale getirilmiş A340-600 tipi ilk uçaklar da Münih çıkışlı Hongkong, Şanghay ve Tokyo seferlerine başlayacaklar, Nisan sonu itibariyle de A380-800 Frankfurt’tan büyük ihtimalle Johannesburg, New York, Miami, Houston, San Francisco, Şanghay ve Singapur gibi destinasyonlara uçacak.

Hızlı karar verenler için biletlerin satışa çıkmasıyla birlikte Şikago ve Washington‘a bilet fiyatları 1.235 Avro’dan başlarken, Lufthansa uçuş ağı içindeki en uzun uçuş hattı olan Buenos Aires için fiyatlar  1.945 Avro’dan satışa sunuluyor.

Bu fiyatlar seyahat aralığı Aralık 2014 – 28 Şubat 2015 olmak üzere 12 Haziran’a kadar alınan biletler için geçerli olacak.

Lufthansa Havayolları Satış, Ürün ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Jens Bischof şöyle konuştu: “Tanıtımından itibaren Premium Economy Class için çok fazla geri bildirim aldık, özellikle de bu yeni hizmetimizle ulaşmaya çalıştığımız yolcularımızdan. Bundan böyle Premium Economy ile yapılacak seyahatler çok daha erişebilir olacak; cazip fiyatlara yüzde 50’ye kadar daha fazla koltuk mesafesi ve daha şimdiden üst segmentte yeralan bu ürün için alınmış bir ödül.”

Red Dot Ödülleri jürisinde yeralan tasarım uzmanları: Ürün Tasarımı 2014 jürisi Lufthansa’nın bu yeni ürününden o kadar etkilenmişti ki, tasarım yarışmasının kırk uzmandan oluşan jürisi Premium Economy ve Business Class koltuklarının her birine “uçak aksesuarları” kategorisinde birer Red Dot vermeyi uygun gördü.

Yarışma boyunca uluslararası tasarım uzmanları dünyanın 53 ülkesinden 4,815 başvuruyu değerlendirdiler.

Uluslararası bir üne sahip ürün yarışmasının kapanışı 7 Temmuz 2014 tarihinde Almanya’nın Essen kentinde tertiplenecek resmi ödül töreniyle yapılacak.

Yeni koltukların tasarımı ve özellikleri, Lufthansa’nın daha önce de başarıyla yürüttüğü bir süreç olan, satış ortaklarıyla bir arada yolculara yönelik olarak yaptığı kapsamlı araştırmaların ve çalışmaların ürünü.

Sadece bir yıl içinde uzun mesafe uçan 106 uçağın hepsindeki 3.600 koltuğun yenilenmesi ile yeni Premium Economy Class’ta her yıl 1,5 milyondan fazla yolcu olacağı tahmin ediliyor.

LUFTHANSA O KOLTUKLARI SATIŞA SUNDU

Yorumlar

Hmm ~ 10 yıl önce
Sanirim bu gidisle Lufthansa daha cok koltuk satar.THY gelen Alman pilot sayisi 82 bu gidisle daha Lufthansada cok koltuk bosa cikar,koltuklarida alsin THY bence yoksa cok ayip olur Alamancilardan.Nede olsa Alaman malidir her zaman bizimkinden iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Almanların boy ortalaması 1.80 e yakın tabi koltuk aralıkları da geniş yapılmış. Bizde de biraz arttırsalar çok iyi olur 1.85 lik bi insan için 1 saatlik uçuş bile işkenceye dönüyo anadolujette

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lufthsa'nin koltuk arakiklari ekonomi sinifinda bile rakiplerinden cok iyi. Ince yapisiyla goruntusu de cok hos. Almanlar isi biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000