22 Mart 2011, Salı 14:01:10

LUFTHANSA İNTERNETİ 15 DOLAR'A SATACAK

Lufthansa sonunda Amerikalı rakiplerinin bu konudaki hizmet üstünlüğüne son vermek istiyor ve bulutlar üzerinde Wi-Fi uygulamasını devreye sokuyor.
  • arkadaslar kastedilen bilgisayardan telefon gorusmesi yapmak. Skype vs.
  • Açıkcası Türklerin olduğu bir uçakta cep telefonun serbest olduğunu düşünmek istemiyorum, herkes yüklenecek siz düşünün ortalığın durumunu ksinlikle yasak olmalı cep telefonu ile konuşmak thy e diğer özel haayollarında..
  • Acaba Telefon Görusmelerdenmi Para kazanilacak....????
ABD uçaklarının nerdeyse hepsinde ücretsiz veya düşük ücretli W-Lan internet bağlantısı hizmeti veriliyor. Emirates havayolları ise, 220 değişik güzergahta yine aynı hizmeti süreye bakılmaksızın fiks bir ücretle hizmete sunuyor. British Airways bile en azında Business sınıfı koltuklarda aynı hizmeti, hem de ücretsiz veriyor. Oman Air, A330 tipi uçaklarında bu hizmeti hazır bulunduruyor.

Şimdi Lufthansa da aynı kervana katılmak istiyor. Bu amaçla ilk aşamada geçen Kasım ayında deneme amaçlı başlanan hizmet, bundan sonra şirketin tüm kıtalararası uçuşlarında hizmet verecek. Lufthansa’dan gelen bilgilere göre, uçakların bu teknolojiye geçişi, uçak modeline göre, uçak başı 60 ila 100 bin Euro arasında bir harcamayı beraberinde getiriyor.

Lufthansa, ilk aşamada bu hizmeti saat başı 15 dolar (10,95 Euro)’luk bir ücretle sunacak. Lufthansa, sunulan Wi-Fi hizmetiyle, yolcuların bilgisayardan telefon görüşmeleri de yapabileceğini hatırlatıyor.
LUFTHANSA İNTERNETİ 15 DOLAR'A SATACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar kastedilen bilgisayardan telefon gorusmesi yapmak. Skype vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Açıkcası Türklerin olduğu bir uçakta cep telefonun serbest olduğunu düşünmek istemiyorum, herkes yüklenecek siz düşünün ortalığın durumunu ksinlikle yasak olmalı cep telefonu ile konuşmak thy e diğer özel haayollarında..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Acaba Telefon Görusmelerdenmi Para kazanilacak....????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000