24 Aralık 2016, Cumartesi 09:18:51

Lufthansa ilk A350 uçağını teslim aldı

Alman havayolu şirketi Lufthansa, Airbus'tan sipariş ettiği A350XWB tipi uçağını teslim aldı.
  • luftansa havayolları çok güzel bir havayolu ve gittikçe büyücek
  • Şu medeniyete bakın ferahlığı...
  • Lufthansa pijama değiştirmeli bence.
  • Birakin su THY Lufthansa kiyaslamasini iki sirket star alliance ve sunexpress ortaklar zaten. Siz emirates qatar etihad veya cok tehlikeli Iran air bakin.
  • Dünyanın en gözde havayolu Lufthansa Boeing le 777 X leri siparış verdi 747-400 leri filodan değißtimek için Airbus la anlaştı A 350 XWP alıyor A 340- 600 -300leri filodan çıkarıyor birde Boeing 747-8 den 25 tane aldı kullanıyor kısaca filosunu 10 yıl içerisinde tamamen yenilenmiş olur
  • Bizimkiler hiç utanmadan meydan okudu, kısaca karşılaştırma. Lufthansa'nın uçakları 90% kendine ait, THY uçakları 20% kendine ait gerisi leasing. Lufthansa Technic 20 ülkede MRO şirketi var yani 20 HABOM. En önemlisi cemaat pisliklerini bulamazsınız yani dürüst...
  • Aman karalayin thy yi òvun lufthansayi hainler ne olacak..dir dir edin..alman hukumeti ab nin haberi olmada para aktardiğini biliyor musunuz bu ab kurallarina aykidir..ama alman yapinca olur...değil mi..sizlerde yersiniz.
  • LH bu işi biliyor kim nederse desin,takdirle izliyoruz darısı bizimkilerin başına.Beceremezlerse zaten LH grubuna yeni bir üye daha eklenir,o zaman görürüm ben bizim müdürleri ceoları.
  • 773 ün iniş takımı bile olamaz bu uçak..
  • Hiç yoksa yılda 2 kere greve giden bu yüzden binlerce uçuşu iptal olan luftansa neden hala kar edebiliyor bi baksinlar.ustelik çalışan maaşlarida daha yuksek.aa luftansada adam başı müdür yiyici vs yoktu demi unutmuşum pardon

Alman havacılık devi Lufthansa Havayolları, önceki gün ilk Airbus A350XWB tipi uçağını filosuna kattı.

Avrupalı uçak üreticisi Airbus'a 25 adetlik A350-900 siparişi vermişti. Şirket bu serinin ilk uçağını önceki gün teslim aldı. Lufthansa'nın yeni uçağına premium ekonomi sınıfı kabin monte edeceği öğrenildi. Uçağın ilk seferini Münih-Delhi arasında gerçekleştirmesi bekleniyor. 

Lufthansa, A350XWB uçaklarını filosundaki A340-600'lerin yerine koymayı planlıyor. Lufthansa'nın A350'yi tercih etmesindeki en büyük etkenin, A350 modelinin kendi sınıfındaki uçaklara göre yüzde 25 yakıt tasarrufu sağlaması gösteriliyor.







Lufthansa ilk A350 uçağını teslim aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

kuzeyplanes ~ 7 yıl önce
luftansa havayolları çok güzel bir havayolu ve gittikçe büyücek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit ~ 7 yıl önce
Şu medeniyete bakın ferahlığı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoşgörü Elçisi ~ 7 yıl önce
Lufthansa pijama değiştirmeli bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa THY ~ 7 yıl önce
Birakin su THY Lufthansa kiyaslamasini iki sirket star alliance ve sunexpress ortaklar zaten. Siz emirates qatar etihad veya cok tehlikeli Iran air bakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Turan ~ 7 yıl önce
Dünyanın en gözde havayolu Lufthansa Boeing le 777 X leri siparış verdi 747-400 leri filodan değißtimek için Airbus la anlaştı A 350 XWP alıyor A 340- 600 -300leri filodan çıkarıyor birde Boeing 747-8 den 25 tane aldı kullanıyor kısaca filosunu 10 yıl içerisinde tamamen yenilenmiş olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY LUFTHANSA Karşılaştırması ~ 7 yıl önce
Bizimkiler hiç utanmadan meydan okudu, kısaca karşılaştırma. Lufthansa'nın uçakları 90% kendine ait, THY uçakları 20% kendine ait gerisi leasing. Lufthansa Technic 20 ülkede MRO şirketi var yani 20 HABOM. En önemlisi cemaat pisliklerini bulamazsınız yani dürüst...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
Aman karalayin thy yi òvun lufthansayi hainler ne olacak..dir dir edin..alman hukumeti ab nin haberi olmada para aktardiğini biliyor musunuz bu ab kurallarina aykidir..ama alman yapinca olur...değil mi..sizlerde yersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Lufthansa da neredeyse müdürlük müdürlüğüne varacak derecede müdürlük yok. Yönetim daha düzgün. Uçaklarının çoğu kendisine ait. En zorlu dönemlerde bile kar açıklayan bir şirket. Bu durumda Lufthansa kötü pis demek de saçmalık olur. Ayrıca Lufthansa nın Almanya tarafından sübvanse edildiğini senden duydum kaynak verirsen sevinirim. Velev ki alıyor olsun. Bizim devekusu misali Thy de alıyor. Devletin %49 hissesi var oradan ödenek alıyor. Kalan 51 lik kısımla da özel şirket olmanın ayrıcalıklarından yararlanıyor. Ve buna rağmen zarar açıklıyorsa Thy nin stratejisinde ciddi bir hata var demektir. Ayrıca milleti vatan haini ilan etmek ne kadar kolay oldu ya.
Fenermoda ~ 7 yıl önce
Alman trolleri alman yardakçıları ajanları yine meydandılar maskel kaşar bunlar THY düşmanları Dünyada THY ye Türk ,e düşman tek havayolu.bilmeyenlere duyurulur.
Lh ~ 7 yıl önce
LH bu işi biliyor kim nederse desin,takdirle izliyoruz darısı bizimkilerin başına.Beceremezlerse zaten LH grubuna yeni bir üye daha eklenir,o zaman görürüm ben bizim müdürleri ceoları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 7 yıl önce
773 ün iniş takımı bile olamaz bu uçak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önümüzdeki ~ 7 yıl önce
Günlerde thy de ground edilecek 777 ler gibi olamaz tabi
Yoneticilere ~ 7 yıl önce
Hiç yoksa yılda 2 kere greve giden bu yüzden binlerce uçuşu iptal olan luftansa neden hala kar edebiliyor bi baksinlar.ustelik çalışan maaşlarida daha yuksek.aa luftansada adam başı müdür yiyici vs yoktu demi unutmuşum pardon

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000