19 Ekim 2009, Pazartesi 08:34:17

Lufthansa ile Airtuerk ortak çalışacak

Avrupa’da özellikle Türkiye’ye yönelik uçak bileti rezervasyonları üzerinde bilet toptancılığı yapan Airtuerk, Alman havayolu şirketi Lufthansa ile yeni projeleri hayata geçirmek istiyor.
  • Dakkar'da asi olun.
  • Biz bir grup THY kabin amiri olarak DOMUZ gribi aşısı olmak istemiyoruz ama zorla yapılacak deniyor. Lütfen gündeme getirin, aşı isteğe bağlı olsun, zaten grip olan arkadaşlarımızın tedavisinde de hastanede sadece C vitamini vererek tedavisini yapıyorlar

Almanya'nın Bad Saden kentindeki Ramada otelde bir araya gelen Airtuerk yöneticileri üyelerini 2010 yılı yaz sezonunda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirdi.

Airtuerk Genel Müdürü Güner Kızıl tarafından hazırlanan sunumda şirketin bugüne kadarki gelişimi ve gelecekle ilgili projeleri anlatıldı. Genel Müdür Kızıl, 2005 yılından buyana sürdürülen ısrarlı çalışmalar sonrası Airtuerk'ün Avrupa'da adını duyuran en önemli organizasyonlardan biri haline geldiğini belirterek, "Sadece Lufthansa Havayolları ile değil başka havayolları ile de çalışmaya hazırız. Bizim için önce bize üye acentelerin ve yolcuların sağlayacağı fayda önemli. Kalite ve fiyatlarımızla bu sektörün en güçlülerinden biri olmayı hedefliyoruz."dedi.

Programa Lufthansa adına katılan Alexandra Gall, Türkiye'nin kendileri için çok önemli bir potansiyel olduğunu, Airtuerk ile işbirliğine bu nedenle büyük önem verdiklerini kaydetti.

Öte yandan Aiurtuerk'ün yeni projelerinin tanıtıldığı geceye Almanya'nın tanınmış Türk seyahat acente temsilcileri de katıldı. Mannheim ve çevresinin en başarılı isimlerinden Kenan Nalcı, Frankfurt ve çevresinde sektörün marka ismi Hüseyin Adalı ve Wiesbaden'in en ünlü Türk seyahat acentesi Rasim Gür de programa katıldı.

(Turizmgazetesi)

Lufthansa ile Airtuerk ortak çalışacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Dakkar'da asi olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biz bir grup THY kabin amiri olarak DOMUZ gribi aşısı olmak istemiyoruz ama zorla yapılacak deniyor. Lütfen gündeme getirin, aşı isteğe bağlı olsun, zaten grip olan arkadaşlarımızın tedavisinde de hastanede sadece C vitamini vererek tedavisini yapıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000