31 Ağustos 2012, Cuma 14:14:01

LUFTHANSA GREVİ İSTANBUL'A SIÇRADI

Alman Havayolları Lufthansa’nın kabin ekibinde yaşanan grev İstanbul uçuşlarını da etkiledi…
  • ARKADAŞIM KABİN EKİPLERİNİ TEBRİK EDİYORSUNDA ONLARIN BU HAKLARINI KULLANMALARINI SAĞLAYAN GERÇEK HUKUK VE DEMOKRASİ ANLAYIŞINI NEDEN TEBRİK ETMİYORSUN?ÇAĞDAŞLIK İŞTE BUDUR.GERÇEKTEN MEDENİLEŞMİŞ ÜLKELERDE GREV BİR HAKTIR VE DİĞERLERİ DE BU TÜR DEMOKRATİK EYLEMLERE SAYGI DUYARLAR.DEMEKKİ NEYMİŞ SİSTEM İNSAN ODAKLI VE TOPLUM BARIŞINA HİZMET ETMEYİ AMAÇLIYAN BİR SİSTEMATİKMİŞ.BÖYLE DEMOKRASİLERDE HAK ARAYANIN GÖZÜNÜN İÇİNE GAZ SIKILMAZ,ÇALIŞANLAR BİRLİKTE HAREKET EDERLER,ORTAYA DÖNEK,YALAKA GREV KIRICILAR ÇIKMAZ VE KARŞILIKLI MUTABAKATLA İŞLER KAMUOYUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE CEREYAN EDER.GREVİN ÖZÜNE GELİNCE TÜM KABİN MEMURLARI BÖYLE BİR KARARA KATILARAK BİRLİK VE BÜTÜNLÜK SERGİLERLER.
  • Lifthansayla thy arasinda oncelikle medeniyet farki var. Cagdisi dedikleri uygulamayi yillarin en guvenilir sirketi yapiyorsa thynin kufthansaya rakip falan olmasi, ulkemizdeki bir takimin real madride rakip olmasi gibi bir sey. Thy kendini dev aynasinda goruyor ama daha personeline nasil davranacagini ogrenememis. Kimse kimseyi kandirmasin..
  • LUFTHANSA'YI KENDİNE RAKİP GÖREN THY, TİS KONUSUNDA LUFTHANSANIN GÖSTERDİĞİ OLGUNLUĞU KENDİLERİNE ÖRNEK ALMALI, SMS İLE İNSANLARI EKMEKLERİNDEN HAYATLARINDAN ETMEMELİ, LUFTHANSA ÇALIŞANLARINI TEBRİK EDİYORUM.
  • THY ye bekleriz buyurun
  • Lufthansa çalışanlarını destekliyorum.
  • nerde hamdi topçu? patlatsın bir transfer lufthansaya,yanındaki muhteşem ekiple,grev mrev kalırmı görsün lufthansa..almanlarda aptal olur :))
  • YOKMU ORADA HAVACILIK İŞ KOLUNA TORBA YASAYA FİŞTAK KATARAK YASAK GETİRECEK PARLEMENTER.ÇOK YAZIK ALMANLAR KAYBETMEYE MAHKUM.TÜH TÜH ADAMLAR HER ALANDA DÜNYANIN BİR NUMARASI MARKALARI ÜRETİYORLARDA GREVE YASAK GETİREMİYORLAR.BAK SEN ŞU KAFASIZLARA. ŞİMDİ BU ALMAN EKONOMİSİ ÇÖKER DE.SİZİ GİDİ HADDİNİ BİLMEZ HAK ARAR KABİN MEMURLARI.YOK MU SİZİN MEMLEKETTE ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU LUFTHANSAYA SOKAN İDARECİLER VE ONLARIN KANKALARI PARLEMENTERLER.

Lufthansa kabin ekibinin üyesi olduğu UFO Sendikası şirket ile yapılan toplu iş sözleşmelerinde yaşanan zam oranına ilişkin anlaşmazlık nedeniyle bugün için grev kararı almıştı.

Grev nedeniyle onlarca uçuşu iptal edilen Lufthansa’nın aksayan seferlerinden İstanbul da nasibini aldı. Almanya’dan İstanbul’a yapılacak birçok uçuş iptal ve gecikmeye uğradı. Seferleriyle ilgili bilgi almak isteyen ve check-in işlemlerini yaptırmak üzere İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen birçok yolcu kontuarlar ve bilet satış ofisi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

AirportHaber’e konuşan bazı Lufthansa yolcuları, seferleriyle ilgili bir belirsizlik olduğunu ve kimsenin kendilerine bilgi vermediğini, saatlerdir kontuar ve bilet satış ofisi önünde bekletildiklerini ifade etti.

UFO Sendikası Lufthansa ile yapılan toplu iş sözleşmesinde yüzde 5’lik zam oranı konusunda anlaşmazlık yaşandığını ve süresiz greve gideceklerini açıklamıştı.







LUFTHANSA GREVİ İSTANBUL'A SIÇRADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

111 e ~ 12 yıl önce
ARKADAŞIM KABİN EKİPLERİNİ TEBRİK EDİYORSUNDA ONLARIN BU HAKLARINI KULLANMALARINI SAĞLAYAN GERÇEK HUKUK VE DEMOKRASİ ANLAYIŞINI NEDEN TEBRİK ETMİYORSUN?ÇAĞDAŞLIK İŞTE BUDUR.GERÇEKTEN MEDENİLEŞMİŞ ÜLKELERDE GREV BİR HAKTIR VE DİĞERLERİ DE BU TÜR DEMOKRATİK EYLEMLERE SAYGI DUYARLAR.DEMEKKİ NEYMİŞ SİSTEM İNSAN ODAKLI VE TOPLUM BARIŞINA HİZMET ETMEYİ AMAÇLIYAN BİR SİSTEMATİKMİŞ.BÖYLE DEMOKRASİLERDE HAK ARAYANIN GÖZÜNÜN İÇİNE GAZ SIKILMAZ,ÇALIŞANLAR BİRLİKTE HAREKET EDERLER,ORTAYA DÖNEK,YALAKA GREV KIRICILAR ÇIKMAZ VE KARŞILIKLI MUTABAKATLA İŞLER KAMUOYUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE CEREYAN EDER.GREVİN ÖZÜNE GELİNCE TÜM KABİN MEMURLARI BÖYLE BİR KARARA KATILARAK BİRLİK VE BÜTÜNLÜK SERGİLERLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
111 e ~ 12 yıl önce
Lifthansayla thy arasinda oncelikle medeniyet farki var. Cagdisi dedikleri uygulamayi yillarin en guvenilir sirketi yapiyorsa thynin kufthansaya rakip falan olmasi, ulkemizdeki bir takimin real madride rakip olmasi gibi bir sey. Thy kendini dev aynasinda goruyor ama daha personeline nasil davranacagini ogrenememis. Kimse kimseyi kandirmasin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
111 ~ 12 yıl önce
LUFTHANSA'YI KENDİNE RAKİP GÖREN THY, TİS KONUSUNDA LUFTHANSANIN GÖSTERDİĞİ OLGUNLUĞU KENDİLERİNE ÖRNEK ALMALI, SMS İLE İNSANLARI EKMEKLERİNDEN HAYATLARINDAN ETMEMELİ, LUFTHANSA ÇALIŞANLARINI TEBRİK EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ye bekleriz ~ 12 yıl önce
THY ye bekleriz buyurun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Lufthansa çalışanlarını destekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazıklar olsun.. ~ 12 yıl önce
nerde hamdi topçu? patlatsın bir transfer lufthansaya,yanındaki muhteşem ekiple,grev mrev kalırmı görsün lufthansa..almanlarda aptal olur :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
angela ~ 12 yıl önce
YOKMU ORADA HAVACILIK İŞ KOLUNA TORBA YASAYA FİŞTAK KATARAK YASAK GETİRECEK PARLEMENTER.ÇOK YAZIK ALMANLAR KAYBETMEYE MAHKUM.TÜH TÜH ADAMLAR HER ALANDA DÜNYANIN BİR NUMARASI MARKALARI ÜRETİYORLARDA GREVE YASAK GETİREMİYORLAR.BAK SEN ŞU KAFASIZLARA. ŞİMDİ BU ALMAN EKONOMİSİ ÇÖKER DE.SİZİ GİDİ HADDİNİ BİLMEZ HAK ARAR KABİN MEMURLARI.YOK MU SİZİN MEMLEKETTE ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU LUFTHANSAYA SOKAN İDARECİLER VE ONLARIN KANKALARI PARLEMENTERLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000