23 Nisan 2013, Salı 08:20:14

LUFTHANSA GREVİ GERİDE BIRAKTI

Lufthansa Havayolları'nda yaşanan grev nedeniyle binden fazla uçuşunu iptal eden şirket, uzun mesafe uçuşlarından sadece 30'unu gerçekleştirebildi...
  • işçinin hakını yiyen patron , gn md , vs. sonunu hazırlamaktadır. lufthansa'da da olacak budur . hoş , bu yaşananlar THY , PGS , ONUR ve SUNEXPRESS'te de mevcut . bi' gün onlar da ayaklanırsa şaşmayın ! yöneticilerin dikkatine ! bu ünlemi , yöneticinin altında çalışan bir personel kapının önüne koyarlardı . hiçbirşey baki değildir ! baki olan yalnız ALLAH 'TIR !!! ''BİR DOST '' :)
  • boyle boyle batacak iste bu havayollari. Emirates, Qatar, Etihad istedigi gibi maas/personel politikalari uygularken, Avrupali tasiyicilarin icinde bulundugu kiskac, rekabetteki esitsizligin bariz gostergesidir. Gelecek Korfez tasiyicilarinindir
  • Grev, goruldugu gibi cagdisi anti demokratik- gerici vs degilmis. Koskoca almanyada bile insanlar yapiyirsa turkiyede hayki hayli yapilabilir. Hele hamdi topcu gibi yoneticilerin oldugu sirkete grev mustahaktir.

Alman Lufthansa çok kritik bir günü geride bıraktı. Zam oranları konusunda anlaşamayan Verdi Sendikası ile Lufthansa yönetiminin 3. görüşmesi de olumsuz sonuçlanmıştı.

Bu nedenle dün tüm ülkede grev kararı alınması Lufthansa'yı zor durumda bıraktı. Bin 700'den fazla uçuşunu iptal eden Alman devi Lufthansa'nın yolcular iç hatlardaki seyahatlerinde trenlere akın etmişti. Lufthansa ise uzun mesafeli uçuşlarından sadece 30'unu yapabilirken, grev kararı için de 'taşkınlık' ifadesini kullanmıştı.

Şirketin dünkü grev sonrasında çok ağır zarara ve prestij kaybına uğradığı ifade edildi.

Lufthansa'da grev bugün de kısmen devam edecek.

LUFTHANSA GREVİ GERİDE BIRAKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

işçinin hakkı . ~ 11 yıl önce
işçinin hakını yiyen patron , gn md , vs. sonunu hazırlamaktadır. lufthansa'da da olacak budur . hoş , bu yaşananlar THY , PGS , ONUR ve SUNEXPRESS'te de mevcut . bi' gün onlar da ayaklanırsa şaşmayın ! yöneticilerin dikkatine ! bu ünlemi , yöneticinin altında çalışan bir personel kapının önüne koyarlardı . hiçbirşey baki değildir ! baki olan yalnız ALLAH 'TIR !!! ''BİR DOST '' :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son yaklasiyor ~ 11 yıl önce
boyle boyle batacak iste bu havayollari. Emirates, Qatar, Etihad istedigi gibi maas/personel politikalari uygularken, Avrupali tasiyicilarin icinde bulundugu kiskac, rekabetteki esitsizligin bariz gostergesidir. Gelecek Korfez tasiyicilarinindir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emege ~ 11 yıl önce
Emege saygi gös te re cek sinnnnnnnnnn. Nokta.
aynen öyle... ~ 11 yıl önce
aynen öyle kardeşim..büyük ve güçlü ülkeler emeğe saygılı olduklarından o seviyelere gelmişlerdir bizim gibi ülkelerde insanları sömürdükleri için bu hallerdedirler bu kadar basit...gerçi insanlarda biat edip sömürtmesinler kendilerini ama maalesef öyle olmuyor,olamıyor!!!
Mustahak ~ 11 yıl önce
Grev, goruldugu gibi cagdisi anti demokratik- gerici vs degilmis. Koskoca almanyada bile insanlar yapiyirsa turkiyede hayki hayli yapilabilir. Hele hamdi topcu gibi yoneticilerin oldugu sirkete grev mustahaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000