28 Ekim 2011, Cuma 16:15:29

LUFTHANSA "GECE YASAĞI" KARARINA SERT ÇIKTI

Lufthansa Frankfurt & Flight Operations yönetim kurulu üyesi Kay Kratky kısa süre önce hava trafiğine açılan kuzeybatı pistine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.
  • lufthansayı Ankarayı hub olarak kullanmaya davet ediyoruz
Geçtiğimiz günlerde Frankfurt Havalimanı'nda Kuzeybatı pistinin trafiğe açılması bölge sakinleri tarafından büyük tepkilere neden olmuştu. Yetkililer, eylemcilerin çağrısına kulak vererek, Kuzeybatı pistini gece trafiğine kapatıldığını açıkladı.

Yaşanan olay ile ilgili en ciddi tepkiyi ise Lufthansa Havayolları'ndan Kay Kratky verdi. Kratky “Lufthansa bu kış döneminde özellikle Frankfurt’ta büyüyecek. Almanya’nın en büyük havalimanı ve Lufthansa’nın önemli bir aktarma noktası olan Frankfurt havalimanında mevcut kapasitenin artırılması için bize yöneltilmekte olan taleplere nihayet yanıt vermiş olacağız. Böylelikle seferlerimiz hem daha dakik ve güvenilir olacak, hem de hizmetlerimiz genişletilmiş olacak. Ancak Frankfurt havalimanında gece uçuşlarının yasaklanması yönünde beklenmedik bir şekilde alınmış olan mahkeme kararı tüm çalışanları büyük zorluklarla karşı karşıya bırakmış bulunuyor. Dünya çapında uçuş ağına sahip bir havayolu şirketi için çerçeve koşullarının bu denli kısa vadede değişmiş olması ciddi sorunlar yaratıyor" diye konuştu.
LUFTHANSA "GECE YASAĞI" KARARINA SERT ÇIKTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
lufthansayı Ankarayı hub olarak kullanmaya davet ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000