11 Ekim 2012, Perşembe 08:16:21

LUFTHANSA EN BÜYÜK SALONUNU AÇTI

Yeni biniş kapısı A-Plus içinde dünyanın en büyük Lufthansa salonu açıldı

Frankfurt havalimanı'nın A-Plus biniş kapısı hizmet vermeye başladı.  Buna paralel olarak Lufthansa’nın yeni biniş kapısında yer alan  beş yeni salonu da hizmete girdi. Avrupa Birliği dahilindeki uçuşların geliş ve gidiş katında  First Class,  Senator ve Business Class yolcular için birer salon bulunuyor. Schengen dışı ülkelere seyahat edecek yolcular için de ayrıca bir Senator ve bir Business Class Lounge hizmet veriyor.

 

Schengen dışı uçuşların yapıldığı bölümde yer alan Senator Lounge yaklaşık 2.100 metrekare alan üzerinde yolculara her türlü konforu sunmanın yanısıra dünyadaki en büyük Lufthansa salonu olma özelliğini taşıyor. Yeni biniş kapısının da hizmete açılmasıyla birlikte Frankfurt havalimanında Lufthansa yolcularına 13 Lufthansa Salonu ve First Class Terminali ile toplam17.500 metrekare alan üzerinden hizmet verilmiş oluyor. 2013 yılının ilk yarısında mevcut A- Terminali içinde bulunan Senator Lounge’ un yenilenmesinden sonra Frankfurt havalimanındaki Lufthansa salonlarının alanı –bugüne kıyasla – yüzde elli oranında artmış olacak.

Modern tasarımlı Senator ve Business Lounge

Senator ve Business Class yolculara hizmet verecek olan salonlar, yolcuların da fikri alınarak çok farklı şekilde tasarlandı. Uluslararası mimarların ve tasarımcıların katılımıyla gerçekleşen ihale sonrasında fokus grupları oluşturularak yolcuların hazırlanan tasarımlara ilişkin görüşlerine başvuruldu. Yapılan değerlendirmeler salonların tasarımında belirleyici rol oynadı. Frankfurt havalimanındaki salonlarda, örneğin orman desenlerine yer verilerek ve gizli aydınlatma yapılarak huzurlu bir ortam yaratıldı. Bu huzurlu ortam deri ve meşe kaplamalarla desteklendi.

Lufthansa dünya genelinde çok geniş bir salon ağına sahip bulunuyor. 60 Lufthansa salonu, ayrıca  Star Alliance ve ortak havayolu şirketlerine ait 900 dolayında salon ile yolculara dinlenebilecekleri ve rahatlayabilecekleri huzurlu mekanlar sunuluyor.

LUFTHANSA EN BÜYÜK SALONUNU AÇTI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000