18 Kasım 2009, Çarşamba 12:09:28

Lufthansa da ucuzcu oluyor

Uzun zamandır kâr elde edemeyen Alman bayrak taşıyıcı Lufthansa, düşük maliyetli havayollarının stratejisini benimseyecek...
  • Lufthansa Hava Yolu, Yolcu bolumundekı calısanlarının tamamını işten cıkaracagını acıkladı.
  • Bunu yazan arkadasin havayolu sirkterlerinden haberi yok galiba. Lufthansa neredeyse sadece Teknik bakimdan THY nin tüm karini elde ediyor. Ve bugün dünyada Emirates disinda maddi gücü en büyük olan para reservi en yüksek olan firma Lufthansa. Lufhansa Avrupadaki tüm sirketleri (buna THY de dahil) mezara gömerde kendi yine batmaz..
  • Lufthansa iki günde bata bilen sirket degil sonucta bizim alman vatandaslarin bayragini simgeliyor.
  • koyulacak olan ek sira kisi basi 0,4 cm eti edecek... bunu saglayan su anda alitalia´ninda kullanmaya basladigi,cok ince sirt kismi olan koltuklar...kullanilan özel bir sünger sayesinde de cok komforlu oldugusöleniyor.ikram konusuna gelince,ikram kalitesi kisilmayacak,uculan rotoya göre sunulan ikramlar cok farklilik gösteriyordu,bu farkliligi daha basit planlama icin sadelestirecekler...bence lufthansayi kaybetmiyoruz,bircok sirket batar onlarin batmasi sayesinde olusan kapasiteyi lufthansa kullnair ve kendini kurtarir...british airways gibi ekonomik durumu kritik degil,zarar da etse ekonomik gücü yerinde olan bir sirket.
  • Koltuk koyupta koltuk araları nasıl kısalmayacak onu anlamadım tabure mi koyacaklar yoksa.İkram bir çok kişi için firma seçmede etken THY bu konuda öne geçecek yani avusturya havayoluda ikramı kısmış avusturyalı yolcular aynı paraya neden.aua ile uçayım diyor thy seç,yor thy nin bir çok avantajı var iyi kullanması lazım.
  • geçmiş olsn lufthansayıda kaybediyoruz
  • son dakika thy,luftansa ve britishi alıyoooorr . :)
  • Biz alabiliriz bu sirketi. Hayirlisi.......TK
  • gecmis olsun lufthansa'da gumluyor

Uzun zamandır kâr elde edemeyen Alman bayrak taşıyıcı Lufthansa, düşük maliyetli havayollarının stratejisini benimseyecek. Giderleri yüzde 40 oranında azaltmak isteyen Lufthansa yönetimi uçaktaki koltuk sayılarını arttıracak, ikram sayısını kısacak.

Bild Gazetesi'nde yayınlanan habere göre, Lufthansa Başkan Yardımcısı Christoph Franz'ın şirketin kar edebilir hale gelmesi için giderleri yüzde 40 oranında kısılması gerektiğini söyledi. Bunun yolu da uçaklara ek koltuk konulmasından ve 6 farklı ikram servisinin sayısının düşürülmesinden geçiyor.

Lufthansa tarafından yapılan basın açıklamasında ise yeni düzenlemlerin yolcuların konforunu değiştirmeyeceği vurgulandı. Koltuklar arasındaki mesafenin değişmediği belirtildi. Mesafeye göre sunulan 6 ayrı ikram seçeneği de daha basit hale getirilecek.

Bilet fiyatlarında ilk aşamada bir değişiklik yaşanmazken low-cost havayollarında olduğu gibi aşama aşama farklı fiyat uygulaması ile erken bilet alan yolcuların ucuz uçuş bulması sağlanacak.

Lufthansa da ucuzcu oluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansa Hava Yolu, Yolcu bolumundekı calısanlarının tamamını işten cıkaracagını acıkladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunu yazan arkadasin havayolu sirkterlerinden haberi yok galiba. Lufthansa neredeyse sadece Teknik bakimdan THY nin tüm karini elde ediyor. Ve bugün dünyada Emirates disinda maddi gücü en büyük olan para reservi en yüksek olan firma Lufthansa. Lufhansa Avrupadaki tüm sirketleri (buna THY de dahil) mezara gömerde kendi yine batmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansa iki günde bata bilen sirket degil sonucta bizim alman vatandaslarin bayragini simgeliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
koyulacak olan ek sira kisi basi 0,4 cm eti edecek... bunu saglayan su anda alitalia´ninda kullanmaya basladigi,cok ince sirt kismi olan koltuklar...kullanilan özel bir sünger sayesinde de cok komforlu oldugusöleniyor.ikram konusuna gelince,ikram kalitesi kisilmayacak,uculan rotoya göre sunulan ikramlar cok farklilik gösteriyordu,bu farkliligi daha basit planlama icin sadelestirecekler...bence lufthansayi kaybetmiyoruz,bircok sirket batar onlarin batmasi sayesinde olusan kapasiteyi lufthansa kullnair ve kendini kurtarir...british airways gibi ekonomik durumu kritik degil,zarar da etse ekonomik gücü yerinde olan bir sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Koltuk koyupta koltuk araları nasıl kısalmayacak onu anlamadım tabure mi koyacaklar yoksa.İkram bir çok kişi için firma seçmede etken THY bu konuda öne geçecek yani avusturya havayoluda ikramı kısmış avusturyalı yolcular aynı paraya neden.aua ile uçayım diyor thy seç,yor thy nin bir çok avantajı var iyi kullanması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
geçmiş olsn lufthansayıda kaybediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
son dakika thy,luftansa ve britishi alıyoooorr . :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biz alabiliriz bu sirketi. Hayirlisi.......TK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gecmis olsun lufthansa'da gumluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000