02 Nisan 2017, Pazar 09:13:08

Lufthansa Cargo'da zarar

Alman Lufthansa’nın en büyükler arasındaki Lufthansa Cargo 2016 sonuçlarında rekor zarar açıkladı.
  • Zarar kàrın kardeşi yinede 50 milyon Euro çok bir zarar değil birde Lufhansa cargonun filosunda çok yaşlı
  • Ne çok kindar kınacı varmış troller :)
  • VAH VAH, icim parcalandi, üzüntümü anlatamam sizlere dostlar ! Zavalli LuftHANZO`nun hem ucaklari gitti hem paraciklari. Cuma günleri size yeni camii`nin önünde yer tahsis edelim gelip mendil acin bari...!!!
  • adamlar ellerindeki md 11 filodan çikartik diyorlar.ayrica da cargosunun çoğunluğunu ortadoğu ulkelerine yaptiğina gore..global anlamda da ekonomik kuçulme avrupa da ciddi oranda varsa anlayin siz..ayrica da yeni istanbula havalimani yapiliyor ve cargo merkezi de kurulacak.dev cargo şirketleri gelecek tutuştular tabiki şimdiden..
  • Dibi gorsunler insallahh thy de zirveyiiiiii
  • 1.800.000 Euro karinin yaninda 50.000 euro zarar. Durumlari fena yani....
  • Hadi Alaman Yalakaları buyrun meydan sizin....Bol bol metan gazı sallayın.
  • Allah nazardan saklasın THY Kargo çok iyi gidiyor. LH'ın düşüşünde TK, QR ve EK'nın büyük etkisi var. Daha da dibe vuracaklar. Siyaset eliyle almaya çalıştıkları tedbirler bundan kaynaklanıyor.
  • Beter olsunlar
  • Oh iyi olmuş

Şirketten yapılan değerlendirmede 2016 yılı toplamında 50 milyon Euro zarar açıklanırken, 2015 yıında 74 milyon Euro net kar elde edildiğininde hatırlatması yapıldı.

Lufthansa Cargo Başkanı Peter Garber, 2016 sonuçlarının sürpriz olmadığını belirterek, “2016’nın ilk altı ayı oldukça zordu. Ancak aldığımız maliyet düşürme önlemleri altında kısmen iyi bir dördüncü çeyrek yaşadık” dedi.

Değerlendirmede filodaki 3 adet MD-11’inde hizmetten çıkarıldığı bu kararın da alınan mali önlemler altında gerçekleştiği ifade edildi.

Lufthansa Cargo'da zarar

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

......... ~ 7 yıl önce
Zarar kàrın kardeşi yinede 50 milyon Euro çok bir zarar değil birde Lufhansa cargonun filosunda çok yaşlı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Ne çok kindar kınacı varmış troller :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAHO AIR ~ 7 yıl önce
VAH VAH, icim parcalandi, üzüntümü anlatamam sizlere dostlar ! Zavalli LuftHANZO`nun hem ucaklari gitti hem paraciklari. Cuma günleri size yeni camii`nin önünde yer tahsis edelim gelip mendil acin bari...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
adamlar ellerindeki md 11 filodan çikartik diyorlar.ayrica da cargosunun çoğunluğunu ortadoğu ulkelerine yaptiğina gore..global anlamda da ekonomik kuçulme avrupa da ciddi oranda varsa anlayin siz..ayrica da yeni istanbula havalimani yapiliyor ve cargo merkezi de kurulacak.dev cargo şirketleri gelecek tutuştular tabiki şimdiden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 7 yıl önce
Dibi gorsunler insallahh thy de zirveyiiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avcimehmed ~ 7 yıl önce
1.800.000 Euro karinin yaninda 50.000 euro zarar. Durumlari fena yani....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zort zort ~ 7 yıl önce
Hadi Alaman Yalakaları buyrun meydan sizin....Bol bol metan gazı sallayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkish Cargo ~ 7 yıl önce
Allah nazardan saklasın THY Kargo çok iyi gidiyor. LH'ın düşüşünde TK, QR ve EK'nın büyük etkisi var. Daha da dibe vuracaklar. Siyaset eliyle almaya çalıştıkları tedbirler bundan kaynaklanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 7 yıl önce
Beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman ~ 7 yıl önce
Doğru diyorsun beter olsunlar. Aaaa ama neden Almanyaya halen çok türk gitmek istiyor. Yoksa Soysal devlet olduğu için mi. Calismasan bile seni evsiz aç bırakmıyor diye mi? Yada çocuklari bedava yuvaya gide biliyorlar mi diye Ha yoksa bedava sağlık dan faydanlaniyorlar mi diye? Valla anlamadım halbuki hepsi türkiye de var nede olsa sosyal bir Türkiye var. Kimseyi aç bırakmayan
Avusturya ~ 7 yıl önce
Bu Alman yazan arkadas söylesinde bizde yararlanalim bu imkanlardan yaw.20 senedir 3 kisi calisiyor vergi veriyoruz bu ecnebilere.Elim yaralandi 2 gün zor rapor aldim doktordan.Kimse rüya görmesin calismadan para yook.Abartma yok memleketimizde yardim daha fazla,gidenler gelenlerdende fazla.Bağnaz olma kulakdan dolma bilgilerle . .
Alman ~ 7 yıl önce
Al man yazan, bak kardesim senin o ovundugun dosis ve bira milletide senin ulkenden yaralaniyor,mesala THY pilotu olarak,vergisiz cennet gibi ulkemizde ev alarak, tenr temiz denizlerimizde temizlenerek,ulkelerinde yuzlerine tkurmessin TR de insan yerine konuluyorlar vs vs.sen pembe renkli gozluklu yazmissin,mesala Hollandada ihtiyarlarin cogu ac,ve hasteneye gidemiyor al sana avrupa. O gelmek isteyenler dagdaki pxler.
ACHTUNG ~ 7 yıl önce
Artık son yıllarda Alamanyada çöplükten yiyecek arayanların varlığına sık şahit olunuyor...20-30 yıl önce hiç yoktu.
TurkesiaN ~ 7 yıl önce
Oh iyi olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000