27 Temmuz 2010, Salı 17:42:45

LUFTHANSA BU KEZ ÇOK SERT İNDİ! (VİDEO)

Lufthansa Cargo’ya ait MD11 tipi kargo uçağı, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da sert iniş yapınca kırıma uğradı. Şans eseri kazada ölen olmazken LUfthansa ölümlü son kazasını 1993’te yaşamıştı. İşte Lufthansa’nın kaza karnesi…
  • Pilotlar türkmüş Almanya'da şu an çok büyük bir yabancı pilot polemiği başlamış bulunmakata
  • anaaa uçak düşmüş ya laaa :))
  • Arkadaşlar yılların tecrübeli kaza kırım araştırma uzmanı oldukları için hemen anladılar kaza sebebini.Aslında boşuna milyonlarca dolar harcanıyor kaza sebeplerini anlamak için.Yollayın 2 Türk pilotunu,hatta internetten video izletin çözsünler.Çok komiksiniz.
  • ya bu millet niye bu kadar bişeyleri fazla bildiğini anlatmaya çalışıyo anlamadımki ya anladık havacısın bende havacıyım ama insan bir der allah korumuş veya geçmiş olsun ayıp ya herkes kendini kaybetmiş
  • Sanirim weight&balance hatasi yapildi. LH yetkililerine göre pilotlar tecrübeli, ucakta herhangi bir sorun olmadigi bildirildi. Tabiki bu tür hatalar hicbir zaman medyaya duyurulmaz....Ucak tipine gelince, LH´da son yillarda kargoda wide body olarak sadece MD11 mevcut. DC10lar nostalji artik....
  • hayir hocam..MD11 tipi ucak..MD11 ler daha uzun ve kanatlarinda wingletsler var..DC-10 lerde benim bildigim kadariyla yok..saygilar..
  • BU OLAY INCIDENT DEĞİL ACCIDENT DIR.YANİ KIRIM DEĞİL KAZADIR.BAKINIZ BU TERİMLERİN MANALARINA.
  • resimdeki,DC-10 değilmi
Almanya’nın Frankfurt kentinden Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a giden Lufthansa Cargo’nun MD11 tipi uçağı, King Khaled Uluslar arası Havaalanı’na sert iniş yapınca kırıma uğradı.

Bugüne kadar gövde ve can kaybının olduğu 4 kaza yaşayan Luftansa’nın son ölümlü kazası 1993 yılında meydana gelmişti.

Lufthansa’nın son ölümlü kazası, Varşova’da D-AIPN tescilli Airbus 320 tipi uçağının sert iniş yapmış, pistte duramayan uçak kırıma uğramıştı. 1993 yılının Eylül ayındaki bu kazada uçakta bulunan 70 yolcudan ikisi hayatını kaybetmişti.

Öte yandan Lufthansa Cargo’nun bugün Riyad’da yaşadığı kazadaki uçakla aynı tipte D-ALCO kuyruk tescilli MD11 tipi bir başka Lufthansa uçağı, 13 Eylül 2009 tarihinde, Teksas-Meksika uçusu sırasında Mexico City Havaalanı’na sert iniş yapmış, pistten çıkan uçak taksi yoluna girmişti.

Kazada yaralanan olmamış, ancak uçağın gövdesinde sert inişe bağlı çatlamalar meydana gelmişti ve uçağın ön dikmesi hasar görmüştü.



LUFTHANSA BU KEZ ÇOK SERT İNDİ! (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Pilotlar türkmüş Almanya'da şu an çok büyük bir yabancı pilot polemiği başlamış bulunmakata

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anaaa uçak düşmüş ya laaa :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar yılların tecrübeli kaza kırım araştırma uzmanı oldukları için hemen anladılar kaza sebebini.Aslında boşuna milyonlarca dolar harcanıyor kaza sebeplerini anlamak için.Yollayın 2 Türk pilotunu,hatta internetten video izletin çözsünler.Çok komiksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya bu millet niye bu kadar bişeyleri fazla bildiğini anlatmaya çalışıyo anlamadımki ya anladık havacısın bende havacıyım ama insan bir der allah korumuş veya geçmiş olsun ayıp ya herkes kendini kaybetmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanirim weight&balance hatasi yapildi. LH yetkililerine göre pilotlar tecrübeli, ucakta herhangi bir sorun olmadigi bildirildi. Tabiki bu tür hatalar hicbir zaman medyaya duyurulmaz....Ucak tipine gelince, LH´da son yillarda kargoda wide body olarak sadece MD11 mevcut. DC10lar nostalji artik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayir hocam..MD11 tipi ucak..MD11 ler daha uzun ve kanatlarinda wingletsler var..DC-10 lerde benim bildigim kadariyla yok..saygilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU OLAY INCIDENT DEĞİL ACCIDENT DIR.YANİ KIRIM DEĞİL KAZADIR.BAKINIZ BU TERİMLERİN MANALARINA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
resimdeki,DC-10 değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000