07 Mayıs 2009, Perşembe 08:27:55

Lufthansa, Bakan'ı uçağa almadı!

Ukrayna İçişleri Bakanı Yuri Lutsenko, aşırı alkollü olduğu gerekçesiyle Alman havayolları Lufthansa uçağına alınmadı.
  • gecen trabzondan istanbula gelirken arkamdaki koltuktaki ucaga zil zurna sarhos bindi ve normalde ucaga alinmamasi gereken bir yolcuydu ama sadece turk sirketlerin tek derdi para kazanmak oldugu icin o yolcu ucaga alindi
  • Biri bakan'i almaz, digeri bakan yetismeden kalkamaz... , First Classli Takunya Hava Yollari
  • KEŞKE BU EKİP THY DE OLSAYDI. ŞİMDİ ŞİRKET DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALMIŞ, LALELİ ASLANININ DİLİNE DÜŞMÜŞTÜ. .:))
  • Bravo Lufthansa'ya. Ciddi sirket boyle olmali. Bu sekilde ne ucaklari cakiliyor, ne ucus sirasinda tatsiz olaylar yasiyorsunuz.
  • Bu olayın haber niteliği bile yok, gereği yapılmış, problem eşekten inip doğrudan uçağa binen toplumlarda...
  • Bizde bu mümkün olamaz!Hemen ben kimim der Basbakandan ise baslar.Bakan bile solda kalir.Yeterki Iktidar partisinden bir adami olsun.Bu bütün partililer icin gecerlidir.Trafikte yanlis yola giren dogru söyleyeni öldürmesi gibi bir olgudur bizim yasamimiz.44 kisiyide öldürenler baska birilerimidir.
  • Firma (veya Kaptan) bir karar aliyor ve olmasi gerekeni uyguluyor. Karsilarindaki Bakan bile olsa firma prensiplerinden ödün vermiyor ve kararin arkasinda duruyor. Bizde benzeri bir durumda kaptani isinden etmemislermiydi? Sayin Binali Yildirim, önce bu basliga bakip sonra 'Havacilikta cag atladik' mesajini mecliste versin
  • Bu rus'ların ve ukraynalı'ların hepsi sarhoş geziyor heralde. Pilotlarını da, bakanlarını da ayık görmek mümkün değil. Doğal olarak da, böyle "dumanlı" kafalardan böyle hilkat garibesi uç-amay-an araçlar çıkıyor. IL, TU ve AN uçaklarının hangi kafanın eseri olduğu bu haberle daha iyi anlaşılıyor heralde... :)

Frankfurt polisinin verdiği bilgiye göre, olay önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi.

Kiev'den Frankfurt'a önceki gün gelen Ukrayna İçişleri Bakanı Yuri Lutsenko, 19 yaşındaki oğlu ile birlikte Seul seferini yapan Lufthansa uçağına binmek istedi.

Aşırı alkollü olduğu belirtilen Ukraynalı siyasetçi ve oğlunun çevresindekileri rahatsız etmesi üzerine görevliler müdahale etti.

Lutsenko'nun uyarılara aldırış etmemesi üzerine havaalanı güvenliği haberdar edildi.

Yuri Lutsenko ve oğlu, üzerlerine cep telefonlarını attıkları güvenlik görevlileriyle kısa süreli bir arbede yaşadıktan sonra havaalanı emniyetine götürüldüler.

Yapılan denetimde Yuri Lutsenko'nun oğlunun kanında 3 promil alkol saptandı.

Ukraynalı siyasetçi ve oğlunun “ayıldıktan” sonra Frankfurt'tan ayrılmasına izin verildi.

Lufthansa, Bakan'ı uçağa almadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
gecen trabzondan istanbula gelirken arkamdaki koltuktaki ucaga zil zurna sarhos bindi ve normalde ucaga alinmamasi gereken bir yolcuydu ama sadece turk sirketlerin tek derdi para kazanmak oldugu icin o yolcu ucaga alindi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biri bakan'i almaz, digeri bakan yetismeden kalkamaz... , First Classli Takunya Hava Yollari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KEŞKE BU EKİP THY DE OLSAYDI. ŞİMDİ ŞİRKET DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALMIŞ, LALELİ ASLANININ DİLİNE DÜŞMÜŞTÜ. .:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bravo Lufthansa'ya. Ciddi sirket boyle olmali. Bu sekilde ne ucaklari cakiliyor, ne ucus sirasinda tatsiz olaylar yasiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu olayın haber niteliği bile yok, gereği yapılmış, problem eşekten inip doğrudan uçağa binen toplumlarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizde bu mümkün olamaz!Hemen ben kimim der Basbakandan ise baslar.Bakan bile solda kalir.Yeterki Iktidar partisinden bir adami olsun.Bu bütün partililer icin gecerlidir.Trafikte yanlis yola giren dogru söyleyeni öldürmesi gibi bir olgudur bizim yasamimiz.44 kisiyide öldürenler baska birilerimidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Firma (veya Kaptan) bir karar aliyor ve olmasi gerekeni uyguluyor. Karsilarindaki Bakan bile olsa firma prensiplerinden ödün vermiyor ve kararin arkasinda duruyor. Bizde benzeri bir durumda kaptani isinden etmemislermiydi? Sayin Binali Yildirim, önce bu basliga bakip sonra 'Havacilikta cag atladik' mesajini mecliste versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu rus'ların ve ukraynalı'ların hepsi sarhoş geziyor heralde. Pilotlarını da, bakanlarını da ayık görmek mümkün değil. Doğal olarak da, böyle "dumanlı" kafalardan böyle hilkat garibesi uç-amay-an araçlar çıkıyor. IL, TU ve AN uçaklarının hangi kafanın eseri olduğu bu haberle daha iyi anlaşılıyor heralde... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000