11 Nisan 2015, Cumartesi 09:42:36

KAZA HABERLERİ REKOR KIRDI

Germanwings kazası nedeniyle Almanya'da yapılan internet yayınları rekor düzeyde ilgi gördü.
  • Çok çok az. Bir iki kişi konuştu konu kapandı. Madem psikopat diyorlar bizde öyle dedik gitti. Ne anlarız biz havacılktan

Alman Havayolları Lufthansa'nın yan kuruluşu Germanwings'e ait Airbus A320 tipi yolcu uçağının Barcelona-Düsseldorf seferini yaparken Fransa üzerinde 144 yolcusu ve 6 mürettebatıyla düşmesi neticesinde hayatına kaybetmesi Avrupa’da derin üzüntüye neden olurken, haber siteleri faciadan en kar yapan kurumlar oldu.

Medyanın tiraj ve izlenme etkinlik alanlarını belirleyen IVW kurumu Mart ayıyla ilgili yayınladığı alık raporunda Germanwings uçağının düşmesinin, Almanya’daki haber sitelerinde en çok okunan haber olduğunu açıkladı.

Almanya’da en çok satan gazetelerden Bild’in internet sayfasında Germanwings haberleri 333 milyonun üzerinde kişi tarafından okundu. Haber dergisi Spiegel’in internet sayfası 234 milyon okuyucu ile ikinci sırada yer aldı. Haber dergisi Focus 133 milyonla üçüncü sırayı alırken, n-tv haber kanalının internet sayfası ilk kez bu faciadan dolayı bir ayda 100 milyonun üzerinde ziyaretçiye ulaştı.

KAZA HABERLERİ REKOR KIRDI

Yorumlar

Ya bizde ~ 9 yıl önce
Çok çok az. Bir iki kişi konuştu konu kapandı. Madem psikopat diyorlar bizde öyle dedik gitti. Ne anlarız biz havacılktan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000