29 Şubat 2012, Çarşamba 08:20:25

KATAR EMİRİ'NE DEV UÇAK

Boeing 747-800 tipindeki uçağını Katar Emiri'ne teslim etti...
  • Bu uçaklara milyarlar ödemek yerine açliktan agizlari kokan Filistin, ve Somaliye yardim yapsinlar. Birde diktatör Kaddafinin lüks uçagi var dediler Onun uçagi ikinci el çok normal bir A340-300 uçagiydi. Katar da en son seçimler ne zaman oldu bilen var mi.????
  • 80 döneminin hastalıklı zihniyetinin etkileri ile şekillenmiş bilinçlerin yorumları. dış görüşünüş ile (şekil) saygı göreceğini zannedenler tarihte böyle bir önek olmadığını bilemeyecek kadar cahiller. petrol ve türevi olan enerji kaynakları çok değil 30 yıl içinde para etmeyecek. hatta yasaklanacaktır. bunun farkına varamayan kişi olsa olsa eğitimsizdir. dünyanın ne şekilde değitiğini görmek ve buna göre davranmak zeka ile doğru orantılıdır. el oğlu uçak yapar satar onu ondan alıp binen hava attığını prestij kazandığını sanır. ahmaklık.
  • bu kısacık dünyadaki sınavda ne yaptın 747/800 aldım
  • yaw arkadaşım düşünki paran var , ne diye uğraşacaksın ? vede bunlardaki para bitmeyecek para, paranın kaynağı biterse o zaman icat yapanlarda tepetaklak olur , sıkma canını.
  • dunya kupasi katar'a rusvet ile verildi. bunu herkes biliyor
  • katar en zengin halk olsa ne yazar? hangi icada imza atmışlar? neyi bulmuşlar? sanayileri var mı? bir şeyi para verip almak marifet değildir marifet icat edebilmek,yapabilmek,üretebilmek ve dünyaya satabilmektir...
  • eee insan bu işte , gücünü kullanır ve havasını atar bizlerde ağzımız açık onları izleriz.
  • Katar vatandaşları dünyanın en zengin halkıdır.Eğitim,Sağlık ve devletten alınan tüm servisler ücretsizdir.Doğalgaz zenginidir.Tarih boyunca doğal fiyatının düştüğü görülmemiştir.2022 dünya kupası boşa verilmedi...Çünkü geleceği Çook parlak bi ülke...
  • Çok çok çok kötü örnek oluyor yakında A-330 küçük deyip bunu isteyebilirler...
  • Onlarin nefesleri acliktan kokmaz, senin ve benim gibi normal vatandaslarinki kokar... cunki onlar baska bir insan turu
2005 yılından sonra Boeing 747-8 tipindeki yolcu uçağını ilk kez teslim etmiş oldu. Lufthansa'nın tesislerinde kontrolleri yapılan uçak, Katar Emiri'ne teslim edilecek.

Katar Emiri'nin VIP filosuna dahil edilecek dev uçağın son teknoloji sistemle donatıldığı ve 2 yıllık bir dönüşüm sürecinden geçtikten sonra Katar Emiri'ne tahsis edileceği ifade edildi.

KATAR EMİRİ'NE DEV UÇAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu uçaklara milyarlar ödemek yerine açliktan agizlari kokan Filistin, ve Somaliye yardim yapsinlar. Birde diktatör Kaddafinin lüks uçagi var dediler Onun uçagi ikinci el çok normal bir A340-300 uçagiydi. Katar da en son seçimler ne zaman oldu bilen var mi.????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
80 döneminin hastalıklı zihniyetinin etkileri ile şekillenmiş bilinçlerin yorumları. dış görüşünüş ile (şekil) saygı göreceğini zannedenler tarihte böyle bir önek olmadığını bilemeyecek kadar cahiller. petrol ve türevi olan enerji kaynakları çok değil 30 yıl içinde para etmeyecek. hatta yasaklanacaktır. bunun farkına varamayan kişi olsa olsa eğitimsizdir. dünyanın ne şekilde değitiğini görmek ve buna göre davranmak zeka ile doğru orantılıdır. el oğlu uçak yapar satar onu ondan alıp binen hava attığını prestij kazandığını sanır. ahmaklık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu kısacık dünyadaki sınavda ne yaptın 747/800 aldım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaw arkadaşım düşünki paran var , ne diye uğraşacaksın ? vede bunlardaki para bitmeyecek para, paranın kaynağı biterse o zaman icat yapanlarda tepetaklak olur , sıkma canını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dunya kupasi katar'a rusvet ile verildi. bunu herkes biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
katar en zengin halk olsa ne yazar? hangi icada imza atmışlar? neyi bulmuşlar? sanayileri var mı? bir şeyi para verip almak marifet değildir marifet icat edebilmek,yapabilmek,üretebilmek ve dünyaya satabilmektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eee insan bu işte , gücünü kullanır ve havasını atar bizlerde ağzımız açık onları izleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Katar vatandaşları dünyanın en zengin halkıdır.Eğitim,Sağlık ve devletten alınan tüm servisler ücretsizdir.Doğalgaz zenginidir.Tarih boyunca doğal fiyatının düştüğü görülmemiştir.2022 dünya kupası boşa verilmedi...Çünkü geleceği Çook parlak bi ülke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çok çok çok kötü örnek oluyor yakında A-330 küçük deyip bunu isteyebilirler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onlarin nefesleri acliktan kokmaz, senin ve benim gibi normal vatandaslarinki kokar... cunki onlar baska bir insan turu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000